Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι εκλογες θα αποδειξουν  το μεγεθος της μαλακιας του ελληνικου λαου
και μετα θα ξαναουρλιαζουν οι κοψοχερηδες και οι ανηξεροι
μόνο ο ΦΠ μπορεί να μας πει τι καλό θα κάνουνε οι εκλογές
ποιους πραγματικά πεφωτισμένους θα αναδείξουνε και πώς θα λύσουνε το πρόβλημα ανάπτυξης της χώρας.

το μόνο που δεν μας λέει είναι ποιον πεφωτισμένο να ψηφίσουμε, αλλά οκ, εγώ περιμένω στωικά τη στιγμή που θα μου δώσει το ψηφοδέλτιό μου σταυρωμένο σε κλειστό φάκελο.
να με σώσει από τη μιζέρια μου και την αμορφωσιά μου κι αυτός

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι παλικάρι μου
εσύ τα ξέρεις όλα

μάθε με γράμματα σου λέω - δεν έχω βγάλει δημοτικό

πάρε μόνο και κανά χαπάκι να σου πέσει η πίεση και το ζάχαρο

Υ.Γ. δεν μου αρέσει ο Ντοστογιέφσκι. Δηλαδή για να είμαι σωστά πολιτισμένος πρέπει να μου αρέσει; Ούτε ο Χέμινγκγουέι μου αρέσει. Πρέπει ό,τι αρέσει σε εσένα να αρέσει σε όλους;
Εμένα μου αρέσει ο Κάφκα ας πούμε και διαβάζω Ζιλμπέρ Σινουέ αλλά και τούρκους συγγραφείς (νεώτερους)

επειδή εσύ είσαι ρατσιστής παπάρας, πρέπει ο άλλος να χαρακτηρίζεται αμόρφωτος

Κάτι τελευταίο
εσύ χαλάρωσε στο σπίτι σου όσο θες βλέποντας ζώα - άλλωστε σου ταιριάζουνε.
εγώ στο σπίτι μου χαλαρώνω βλέποντας την οικογένειά μου και περνώντας ώρες μαζί τους για να μην καταντήσουνε σαν κι εσένα. Δεν βρίζω, αλλά η μαλακία έχει όρια.
α,...και μπορείς να βρίσεις όσο θέλεις.
είναι χαρακτηριστικό σου μόλις χάνει ο ΠΑΟ να βρίζεις άλλωστε.
χαχαχαχα
είναι απλά κρίμα γιατί ορισμένες φορές γράφεις σωστά πράγματα. Όμως από την ανάγκη σου να έχεις πάντα δίκιο καταφεύγεις στο βρίσμο όταν ο άλλος δεν συμφωνεί. Δεν πειράζει, σε καταλαβαίνω, δεν σε αδικώ. Είναι δύσκολο φαντάζομαι να παραδέχεσαι πως δεν είσαι τέλειος.

Αλλά οκ, εδώ έχω εγώ πλεονέκτημα. Ως αμόρφωτος, μαλάκας, άσχημος, φτωχός και ηλίθιος έχω δικαιολογία οπότε μπορώ να κάνω και λάθη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι να κάνω
με βάλανε τόσες φορές να τον διαβάσω που τελικά έμαθα να μου αρέσει
ε, μετά παράτησα το δημοτικό νωρίς και γλύτωσα
μέχρι που με κατάλαβε ο περσόνα ρε γμτ και τώρα δεν μπορώ να κρύψω άλλο την έλλειψη μόρφωσής μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ναι παλικάρι μου
εσύ τα ξέρεις όλα

μάθε με γράμματα σου λέω - δεν έχω βγάλει δημοτικό

πάρε μόνο και κανά χαπάκι να σου πέσει η πίεση και το ζάχαρο

Υ.Γ. δεν μου αρέσει ο Ντοστογιέφσκι. Δηλαδή για να είμαι σωστά πολιτισμένος πρέπει να μου αρέσει; Ούτε ο Χέμινγκγουέι μου αρέσει. Πρέπει ό,τι αρέσει σε εσένα να αρέσει σε όλους;
Εμένα μου αρέσει ο Κάφκα ας πούμε και διαβάζω Ζιλμπέρ Σινουέ αλλά και τούρκους συγγραφείς (νεώτερους)

επειδή εσύ είσαι ρατσιστής παπάρας, πρέπει ο άλλος να χαρακτηρίζεται αμόρφωτος

Κάτι τελευταίο
εσύ χαλάρωσε στο σπίτι σου όσο θες βλέποντας ζώα - άλλωστε σου ταιριάζουνε.
εγώ στο σπίτι μου χαλαρώνω βλέποντας την οικογένειά μου και περνώντας ώρες μαζί τους για να μην καταντήσουνε σαν κι εσένα. Δεν βρίζω, αλλά η μαλακία έχει όρια.

το κακό δεν είναι ότι εισαι μαλάκας
είναι ότι νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι είναι και δεν είσαι εσύ.

και ναι
αμα έχεις άντερα και αρχίδια αυτό

Και την επόμενη μέρα που θα πας σχολείο να πεις στους συμμαθητές σου που πήρανε δώρο παιχνίδι πως είναι μαλάκες.
λες.
αλλά προφανώς δεν έχεις ούτε τονα ούτε το άλλο.
πρόχειρα.
μεγάλωσα στην μεγάλη κοινωνία προσπαθώντας να πείσω τον κάθε μαλάκα μεγαλοαστό ότι δεν είναι δικαιο την παιδεία, τον πλούτο και τα αγαθά να τα γεύονται μόνο οι ολιγοι.
εσύ προσπαθείς (παρέα με εκατοντάδες χιλιάδες αλλους νεοέλληνες μαλάκες) ότι έχω κάνει λάθος και ότι δικαιούστε ακριβώς αυτό που παίρνετε.
κρίμα.
και για μένα και για σένα.
εγώ γιατί ασχολούμαι με παραλίες και συ γιατί δε μπορείς να πας παραπερα απ την παραλία σου.
τέλος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι - ίσως μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος πεφωτισμένος εδώ μέσα
τι κακό έχει η απλή διασκέδαση χωρίς να είναι κοινωνική μόρφωση;
τι κακό έχει το να χαλαρώσεις απλά το μυαλό σου;

για να μαθαίνω ρωτάω

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι - ίσως μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος πεφωτισμένος εδώ μέσα

για να μαθαίνω ρωτάω

δεν είναι κακό, αλλά αν ζητάς μόνο αυτό γίνεσαι πιο ευάλωτος στο lifestyle των περασμένων ετών...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

για να μαθαίνω ρωτάω
αυτό κατάλαβες ρε παπάρα απο αυτά που λέω;
είπες οτι για να πας θέατρο τριμελή οικογένεια θες 100 ευρώ.
σου βρήκα με 45 τον ΤΣΕΧΩΦ απο ρώσσικη σκηνή στο Μπάντμινγκτον.
μετά μου λες ότι αμα φας και βάλεις και πάρκινγκ πας στα 100.
ΡΕ ΤΟ 100 να σου φέρουν ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
απο το α στο βου απο το βου στο γου για να μας πεις ότι φταίνε οι πούστηδες της τιβι και το θέατρο που κοστιζει 100 ευρώ που δεν εχεις επιλογή παρά να δεις τιβι.

κοινώς ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ προσπαθείς να δικαιολογηθείς ότι ΕΝΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ σε χαλάει.

Υ.Γ.
την επομένη θα ψάξω να σου βρω κάποια σκηνή που θα κάνει παραστάσεις κατ οίκον για να εχεις και τη θαλπωρή του καναπέ και όλη η οικογένεια να είναι μαζεμένη γύρω απο το θέαμα.
και θα κοστίζει και 100 ευρώ.
και τον κόβω ότι πάλι θα πας στην κρεβατοκάμαρα να ανοίξεις τιβι να δεις ταινία του χόλυγουντ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν είναι κακό, αλλά αν ζητάς μόνο αυτό γίνεσαι πιο ευάλωτος στο lifestyle των περασμένων ετών...
και ποιος σου είπε πως απλή διασκέδαση είναι να ακολουθείς αυτό που εννοείς εσύ lifestyle?
απλή διασκέδαση είναι να είσαι μαζί με φίλους και να πίνεις ένα κρασί
απλή διασκέδαση είναι να είσαι με την οικογένειά σου μπροστά στο τζάκι και να διαβάζεις παραμύθια
απλή διασκέδαση είναι να βλέπεις ένα έργο απλά για να χαλαρώσει το μυαλό σου, δεν είναι ανάγκη να είναι έργο με βάθος, ας είναι ένας Σπάιντερμαν ρε παιδί μου, τι σε χαλάει;
απλή διασκέδαση είναι να βγεις για ένα ρομαντικό δείπνο
απλή διασκέδαση είναι να πας και να δεις ας πούμε τον Caveman.

ο καθένας διασκεδάζει όπως γουστάρει, εγώ δεν κρίνω κανέναν. Κρίνω όμως το γεγονός πως η κουλτούρα που πουλάει η τηλεόραση (προφανώς και υπάρχουνε και εξαιρέσεις, για το μεγαλύτερο μέρος όμως μιλάμε) είναι (κατά την ταπεινή αμόρφωτη γνώμη μου) επαίσχυντη. Και πως διαμορφώνει γνώμες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο το α στο βου απο το βου στο γου για να μας πεις ότι φταίνε οι πούστηδες της τιβι και το θέατρο που κοστιζει 100 ευρώ που δεν εχεις επιλογή παρά να δεις τιβι.

κοινώς ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ προσπαθείς να δικαιολογηθείς ότι ΕΝΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ σε χαλάει.

Υ.Γ.
την επομένη θα ψάξω να σου βρω κάποια σκηνή που θα κάνει παραστάσεις κατ οίκον για να εχεις και τη θαλπωρή του καναπέ και όλη η οικογένεια να είναι μαζεμένη γύρω απο το θέαμα.
και τον κόβω ότι πάλι θα πας στην κρεβατοκάμαρα να ανοίξεις τιβι να δεις ταινία του χόλυγουντ.
ακόμα και σε αυτό είσαι καμμένος.
τιβι δεν μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα
γιαυτό δεν γαμάς και έχει γίνει νιανιά ο εγκέφαλός σου τελευταία;

Επισκέπτης
ένα εξηντάρι να πάρεις γυναίκα και ΔΥΟ παιδιά να δείς τσέχωφ Θείο Βάνια στο Μπαντμινγκτον δεν έχεις......
]

Σώγαμπρε , έχεις πάει ποτέ στο θέατρο του Μπάντμινγκτον ;;;;;;
Πρέπει να είναι από τα πιο απαράδεκτα του κόσμου.
Θέατρο που βλέπεις τη σκηνή από απόσταση τριπλή από εκείνη που έχεις από τον αγωνιστικό χώρο από τις τελευταίες θέσεις επάνω στο ΟΑΚΑ, δεν έπρεπε να λέγεται θέατρο.

Γάμησέ μας.

Στα πανηγύρια της Κύπρου
που βλέπεις υπάιθριο θέατρο στις Πλατείες,
τολμώ να πω ότι είναι σχεδόν ... καλύτερα ...

Εσύ στην κρεβατοκάμαρα στην Τσύπρον τι βλέπεις ;;;;
Ιρανικό κιηματογράφο ;;;;;;
Η Τσυπραία νύφη ήταν στέλεχος της Πανσπουδαστικής όταν σπούδαζε ΑΣΟΕ
στην Ελλάδα , για να αναλάβει το μπακάλικο του πεθερού ;;;;;
Είσαι και κουλτουριάρης σώγαμπρος ;;;;;;
Βλέπεις και αδελφούς ... Μάρξ ;;;
(Δεν έχουν συγγένεια με το Μαρδοχάϊ πάντως).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Υ.Γ.
και κάτι ακόμα
άμα εσύ λειαίνεις τον κώλο σου από το πρωί ως το βράδυ σε μια καρέκλα προφανώς μετά θα θες να βγεις.
υπάρχουνε άνθρωποι που φεύγουνε νωρίς από το σπίτι και γυρνάνε αργά και θέλουνε να ηρεμήσουνε.
Υπάρχουνε άνθρωποι που τους αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού τους και δεν αναζητούνε τρόπους να ξεφύγουνε από την παντόφλα.

άμα σε σώσει το 100 να το φωνάξεις

Επισκέπτης
Οχι δα!

Εχω στειλει το δευτερο αρχαιοτερο πιμι στη λαλακεια λιστα,μετα τον αειμνηστο πλε!

Ρε μαλάκες,
επειδή σπάω πλάκα με τα αναρχό-κουμμούνια δημοσίως,
νομίζετε ότι θα δαπανήσω από τον πολυτιμότατο χρόνο μου
έστω και ελάχιστο , για να διαβάσω τα pm κάποιου αριστερού ;;;;;;;
Ο χρόνος μου αμείβεται πολύ ακριβά για να τον σπαταλήσω για ΕΝΑ κουμμουνι μόνο.

Σε δημόσια φόρα , είναι διαφορετικά ,
εκεί με εξιτάρει το ... φιλοθεάμον κοινό και οι αντιδράσεις του.
Αλλά τα pm καθενος αριστερού,
ταξινομούνται εκεί που τους πρέπει ....
Fig-472-Scrotum-testicles-and-spermatic-cord.jpg

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
αυτό που σου απάντησα είναι πως όσο επιλέγεις δραστηριότητες που δεν σε βάζουν σε μια διαιδκασία σκέψης γίνεσαι πιο εύκολος στόχος σε μηνύματα life style, εύκολης ζωής κλπ
από αυτά που ανέφερες στην δικιά σου απάντηση το διάβασμα παραμυθιών και η παράσταση δεν θα την χαρακτήριζα απλή διασκέδαση γιατί με αυτό διαπαιδαγωγείς τα παιδιά σου και στην άλλη περίπτωση προβληματίζεσαι λίγο ή πολύ δικό σου θέμα με το θέμα της παράστασης
αν όμως βλέπεις μόνο spiderman μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορείς να σκεφτείς λίγο παραπέρα.
για μένα το κακό είναι να κάνεις μόνο τέτοιες δραστηριότητες... και λίγο spiderman δεν βλάπτει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και κάτι ακόμα
άμα εσύ λειαίνεις τον κώλο σου από το πρωί ως το βράδυ σε μια καρέκλα προφανώς μετά θα θες να βγεις.
υπάρχουνε άνθρωποι που φεύγουνε νωρίς από το σπίτι και γυρνάνε αργά και θέλουνε να ηρεμήσουνε.
Υπάρχουνε άνθρωποι που τους αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού τους και δεν αναζητούνε τρόπους να ξεφύγουνε από την παντόφλα.

άμα σε σώσει το 100 να το φωνάξεις
ρώτα το φίλο σου το νάτσο εάν αναζητώ ή χρειάζεται να βρω τρόπους να αποφύγω την παντόφλα.
κατά τα λοιπα απο την πολη ερχομαι και στην κορφή κανέλα.
και αφου το λύσαμε το θέμα του θεάτρου ας πάμε στη θαλπωρή του σπιτιού σου.
σαφώς και μόλις γυρίζεις θες να ανοίξεις τιβι να χαλαρώσεις.
ένα βιβλίο να διαβάσεις δεν είναι χαλαρωτικό.  :headbang: :jerking:
συνέχισε

Υ.Γ.
το 100 δεν ερχεται ποτέ όταν το θες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό που σου απάντησα είναι πως όσο επιλέγεις δραστηριότητες που δεν σε βάζουν σε μια διαιδκασία σκέψης γίνεσαι πιο εύκολος στόχος σε μηνύματα life style, εύκολης ζωής κλπ
από αυτά που ανέφερες στην δικιά σου απάντηση το διάβασμα παραμυθιών και η παράσταση δεν θα την χαρακτήριζα απλή διασκέδαση γιατί με αυτό διαπαιδαγωγείς τα παιδιά σου και στην άλλη περίπτωση προβληματίζεσαι λίγο ή πολύ δικό σου θέμα με το θέμα της παράστασης
αν όμως βλέπεις μόνο spiderman μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορείς να σκεφτείς λίγο παραπέρα.
για μένα το κακό είναι να κάνεις μόνο τέτοιες δραστηριότητες... και λίγο spiderman δεν βλάπτει...
ε, το ίδιο λέμε λοιπόν
και επειδή είπα το πλέον αυτονόητο - πως δηλαδή η τιβί είναι χάλια και πως ΔΕΝ επιλέγεις εσύ κι εγώ αυτούς που την απαρτίζουνε, αντιθέτως όσο και να μην τους βλέπεις, τόσο περισσότερο τους βάζουνε σε περισσότερα μέρη να τους ακούς, ο άλλος μου λέει πως εμένα μου αρέσει αυτο αλλά το βρίζω

πόσο ανάποδη σκέψη θέλει για αυτό;
αλλά δεν είναι ανάποδη σκέψη. Απλά δεν έχει πάρει τα χάπια του και μπήκε εδώ να βριστεί με κάποιον. Ξέρει πως εγώ δεν τον βρίζω οπότε βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρώτα το φίλο σου το νάτσο εάν αναζητώ ή χρειάζεται να βρω τρόπους να αποφύγω την παντόφλα.
κατά τα λοιπα απο την πολη ερχομαι και στην κορφή κανέλα.
και αφου το λύσαμε το θέμα του θεάτρου ας πάμε στη θαλπωρή του σπιτιού σου.
σαφώς και μόλις γυρίζεις θες να ανοίξεις τιβι να χαλαρώσεις.
ένα βιβλίο να διαβάσεις δεν είναι χαλαρωτικό.  :headbang: :jerking:
συνέχισε

Υ.Γ.
το 100 δεν ερχεται ποτέ όταν το θες.
βιβλία διαβάζω καθημερινά στο αεροπλάνο, όταν είμαι μόνος μου
σιγά μην ανοίξω βιβλίο στο σπίτι, όταν έχω παρέα

μα τι λέει το άτομο....
χαχαχαχαααχααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom