Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Πες μας ποιός σου το είπε διότι οι υποψίες βαραίνουν κάποιον που ίσως δεν θα έπρεπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εγώ δεν μπορώ να σου επιβεβαιώσω ή διαψεύσω ότι είναι αυτό το επώνυμο δεδομένου ότι δεν έχω δει ταυτότητα και ΔΕΝ τον έχω ρωτήξει κάτι τέτοιο στις λίγες φορές που τον έχω δει, όπως φυσικά θα κάνω και με εσένα, όπως έκανα και με όποιον -και όποιαν- γνώρισα.

Αντί να κάνεις την ερώτησή σου πιο ξεκάθαρη, ρίχνεις κι άλλα παράσιτα.
Ρώτα ότι θες συγκεκριμένα όμως, χωρίς φλου και σουξου μουξου και μόνο τότε θα έχεις απάντηση..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντί να κάνεις την ερώτησή σου πιο ξεκάθαρη, ρίχνεις κι άλλα παράσιτα.
Ρώτα ότι θες συγκεκριμένα όμως, χωρίς φλου και σουξου μουξου και μόνο τότε θα έχεις απάντηση..

Δεν παίζει διότι θα εξυπηρετήσω το σκοπό σου και θα παρατείνω τη γκάφα που ο ίδιος έκανε.

Alrightythen...

Πάντως να ξέρεις ότι εάν έχουμε κάποιον κοινό γνωστό και μάθεις πράγματα για εμένα, κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν οι υποψίες μου επάνω του. Άμα σου πω ότι ξέρω αυτό, εκείνο ή το άλλο για εσένα και δεν τα έχουμε πει ποτέ, τί θα σκεφτόσουν;

Επισκέπτης
Δεν παίζει διότι θα εξυπηρετήσω το σκοπό σου και θα παρατείνω τη γκάφα που ο ίδιος έκανε.

Όταν λοιπόν κάποιος κάνει γκάφα να μη ζητάει ρέστα.
Όπως έγραψα πιο πάνω, γράφοντας το επώνυμο ενός παλαίμαχου παίκτη του παοκ σ'ένα θρεντ σε κάποιο άλλο φόρουμ (στο οποίο δε συμμετέχεις καν), δεν είμαι υπεύθυνος αν εσύ τρέξεις να βγάλεις αυτό μου το ποστ σε τούτο το φόρουμ θεωρώντας πως αφορά εσένα, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ταυτότητά σου.

Πάντως να ξέρεις ότι εάν έχουμε κάποιον κοινό γνωστό και μάθεις πράγματα για εμένα, κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν οι υποψίες μου επάνω του. Άμα σου πω ότι ξέρω αυτό, εκείνο ή το άλλο για εσένα και δεν τα έχουμε πει ποτέ, τί θα σκεφτόσουν;

Αν ήταν ο μοναδικός κοινός γνωστός εννοείς??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν ήταν ο μοναδικός κοινός γνωστός εννοείς??

Έγραψα κατά πάσα πιθανότητα.

Ακόμη και ο μόνος κοινός γνωστός να είναι μπορεί να το είπε κάπου αλλού και το αλλού σε εσένα. Ή σε άλλο μέλος και μετά σε εσένα. Και κάπου εκεί χάθηκε ο λογαριασμός.

Έχει συμβεί να προηγείται η φήμη μου της παρουσίας και γνωριμίας μου διότι κάποιος/α μίλησε. Πχ μπορεί να ξέρεις το δικό μου όνομα κι εγώ το δικό σου είτε επειδή ξέφυγε είτε επειδή κουτσομπόλεψα και το έμαθα. ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να το γράψω όμως.

ΠΟΤΕ!

Επιλογές είναι αυτές όμως...

Ας το λήξουμε εδώ.

Επισκέπτης
ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να το γράψω όμως.

ΠΟΤΕ!

Αν το επώνυμό μου είναι Βενιζέλος, πόσες φορές παίζει να το έχεις γράψει?
Αν δεν έχεις γράψει στα ίσια πως το επώνυμο του Νάτσου είναι Βενιζέλος γιατί τα ενοχληθώ?
Τώρα άμα βγω ο ίδιος και σου ζητήσω το λόγο δηλώνοντας το επώνυμό μου δε μου φταίει κανείς..

Ας το λήξουμε εδώ.

Δεν ξεκίνησα κάτι.
Εσύ είχες μία απορία, έστω και λειψή..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μισθοί 35 Ελλήνων η αμοιβή του Τόμσεν

Απαιτεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη μείωση των εισοδημάτων των Ελλήνων τη στιγμή που ο μισθός του Πολ Τόμσεν ισούται με τους μισθούς 35 Ελλήνων

Δημοσιεύτηκε: Φεβρουάριος 05 2012 13:16 Ενημερώθηκε: Φεβρουάριος 05 2012 13:35

Με το αστρονομικό ποσό των 242.000 ευρώ αμείβεται ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, που ζητά να εφαρμοστούν στη χώρα μας επώδυνα μέτρα, κόβοντας μισθούς και συντάξεις.

Ο Πολ Τόμσεν δηλαδή παίρνει τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες ή 53 Πορτογάλους που αμείβονται με το βασικό μισθό των 739 ή των 485 ευρώ μικτά αντιστοίχως.

Το πραγματικό ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, καθώς ως αναπληρωτής διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εντάσσεται στη μισθολογική και διοικητική βαθμίδα Β05 και μπορεί να λαμβάνει μέχρι 309.000 δολάρια ετησίως.

Όταν πληρώνεται παίρνει το 1/12 του μισθού του χωρίς κρατήσεις, αφού όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξαιρούνται από το φόρο εισοδήματος.

Εκτός από το μισθό του ο Πολ Τόμσεν απολαμβάνει και το προνόμιο μιας ιδιότυπης μονιμότητας που υπάρχει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από το οποίο λίγοι υπάλληλοι φεύγουν με δική τους θέληση.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δικαιολογεί τα προνόμιά του με το επιχείρημα της ανταγωνιστικότητας, δίδοντας βέβαια τελείως διαφορετική διάσταση στα όσα υποστηρίζουν οι εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, όταν ζητούν σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά, με συρρίκνωση μισθών και κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

"Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό στους τομείς της αγοράς που δραστηριοποιείται και θα πρέπει να κερδίζει από τους ανταγωνιστές του τα πιο άξια στελέχη", αναφέρει το Ταμείο στις σελίδες του. Μάλιστα οι υπάλληλοι του Ταμείου είδαν τις αποδοχές τους το 2011 να αυξάνονται κατά 4,9%.

Επισκέπτης
Με το αστρονομικό ποσό των 242.000 ευρώ αμείβεται ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, που ζητά να εφαρμοστούν στη χώρα μας επώδυνα μέτρα, κόβοντας μισθούς και συντάξεις.

Την πούτσισες τώρα.
Θ'αρχίσουν οι παπαριές με την κατσίκα του γείτονα..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
φερτε στον αλεκο αυτον τον πολ τομσεν να του κανω την κωλοτρυπα σαν τη συραγγα αρτεμισιου :rockon: :rockon: που περνει τοσα λεφτα για να κανει μαλακιες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ένα πενηντάρι για να πας να γαμήσεις την Βίκυ απο Άλβανία στο φυλής 1100065404 έχεις.
ένα εξηντάρι να πάρεις γυναίκα και ΔΥΟ παιδιά να δείς τσέχωφ Θείο Βάνια στο Μπαντμινγκτον δεν έχεις......

ούτε 32 γιούρια να πας με τη γυναίκα και τα ΔΥΟ παιδιά σου να δείτε ματζικ φέστιβαλ...
έχει γάβρο την κυριακή........

και μετά σου φταίνε οι πούστηδες στην τηλεόραση και ο κωστόπουλος.
και μετά θες να μη σε γαμωσταυρίζω κιόλας.
αχαχαχααχαχαχαχαχαχαα
να πας παλικάρι μου να τα δεις εσύ αυτά
εγώ δεν πάω να δω γαύρο
και μη βρίζεις γιατί εγώ δεν σε έχω βρισει ποτέ

αλλά μη το συνεχίζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σου πω για μπουγαδοκόφινα

σύντομα:
για να πας σε αυτά πρέπει να σου αρέσουνε
τα χαϊλίκια και οι πολιτισμικές τυμπανοκρουσίες είνια για αυτούς που τους αρέσουνε. Αν σε κάποιον του αρέσει να κάτσει σπίτι του με την οικογένειά του και όχι να πάρει τους 5 δρόμους για να βρει ένα θέατρο που κάνει σύνολο για 3 άτομα 50 ευρώ ή 60 ευρώ (και φυσικά να μην φάει ή πιει τίποτα και να μην πληρώσει και κανά πάρκινγκ για το αυτοκίνητο γιατί μετά πάμε κοντά στα 100 που είπα πιο πριν), εσύ του λες πως είναι μαλάκας και δεν ξέρει να ζήσει. Αν θέλει να χαλαρώσει στο σπίτι του δεν πρέπει να μπορεί.
Και αυτό δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός.
Οκ.

οπότε λοιπόν, από το να πρέπει να βγάλει ο άλλος την μπέμπελη να ψάχνει πού μπορεί να βγει με κάτω από 50 ευρώ και να μη δει τις παπαριές της καθημερινής τηλεόρασης, προτιμώ να υπάρχει μία γαμημένη επιτροπή που να βλέπει το σούργελο και να το τιμωρεί και να έχει ένα κανονικό πρόγραμμα τηλεόρασης που να μπορεί να κάτσει ο άλλος σπίτι και να χαλαρώσει.

Υ.Γ. δεν πάνε όλοι γήπεδο
Υ.Γ2 μου τη δίνει περισσότερο και από τις αδερφές να βλέπω ανθρώπους ξερόλες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αχαχαχααχαχαχαχαχαχαα
να πας παλικάρι μου να τα δεις εσύ αυτά
εγώ δεν πάω να δω γαύρο
και μη βρίζεις γιατί εγώ δεν σε έχω βρισει ποτέ

αλλά μη το συνεχίζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σου πω για μπουγαδοκόφινα

σύντομα:
για να πας σε αυτά πρέπει να σου αρέσουνε
τα χαϊλίκια και οι πολιτισμικές τυμπανοκρουσίες είνια για αυτούς που τους αρέσουνε. Αν σε κάποιον του αρέσει να κάτσει σπίτι του με την οικογένειά του και όχι να πάρει τους 5 δρόμους για να βρει ένα θέατρο που κάνει σύνολο για 3 άτομα 50 ευρώ ή 60 ευρώ (και φυσικά να μην φάει ή πιει τίποτα και να μην πληρώσει και κανά πάρκινγκ για το αυτοκίνητο γιατί μετά πάμε κοντά στα 100 που είπα πιο πριν), εσύ του λες πως είναι μαλάκας και δεν ξέρει να ζήσει. Αν θέλει να χαλαρώσει στο σπίτι του δεν πρέπει να μπορεί.
Και αυτό δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός.
Οκ.

οπότε λοιπόν, από το να πρέπει να βγάλει ο άλλος την μπέμπελη να ψάχνει πού μπορεί να βγει με κάτω από 50 ευρώ και να μη δει τις παπαριές της καθημερινής τηλεόρασης, προτιμώ να υπάρχει μία γαμημένη επιτροπή που να βλέπει το σούργελο και να το τιμωρεί και να έχει ένα κανονικό πρόγραμμα τηλεόρασης που να μπορεί να κάτσει ο άλλος σπίτι και να χαλαρώσει.

Υ.Γ. δεν πάνε όλοι γήπεδο
Υ.Γ2 μου τη δίνει περισσότερο και από τις αδερφές να βλέπω ανθρώπους ξερόλες.

ηλίθιε ο Τσέχωφ δεν είναι διασκέδαση.
είναι κοινωνική μορφωση παρέα με διασκέδαση.
άει γαμήσου τώρα.
είσαι το απολυτο μέρος του προβλήματος.
ο μαλάκας νεοέλληνας που όλα του φταίνε είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ και πάντα του φταίει η νδ το πασοκ και οι άλλοι που τους ψηφίζουνε.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΞΙΠΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ DVD TOY NATIONAL GEOGRAPHIC ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΡΕ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΕ.
τέλος για σήμερα.

Υ.Γ.
Ωρυοσουν παλιαότερα για το Σύνταγμα έγραφες μαλακίες κι όταν σου το παρέθεσα μου έλεγες κωλοτουμπιασμένος ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις απ έξω.
και γω γι αυτή την απάντηση είμαι υποχρεωμένος ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.
τελεία για σήμερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάνω κάτω συμφωνούμε...
Και γω τις ίδιες αντιρρήσεις έχω.
Η ελευθερία επιλογής έχει και ευθύνη.
Στο σταντ του περιπτέρου είχες 50-100 περιοδικά ανα περιόδους. Με θεματολογία από σκληρό πορνό έως ψάρεμα και κυνήγι. Αν επίλεξες το κλικ/ νίτρο μαγιά σου...
Αν ακόμη περισσότερο πήρες το νίτρο περισσότερο σοβαρά απ' όσο θα ΄γθελε και το ίδιο να το πάρεις, πάλι μαγκιά σου...
Αλλά δεν φταίει ο Κωστόπουλος που χρεώθηκες μέχρι τα μπούνια για να ζήσεις χλιδάτα.
Από και και πέρα, ττο άρθράκι έχει κάποιο δίκιο για τη σύνδεση της ψευτοχλιδής με τη δήθεν ισχυρή ελλάδα των late 90s- early 00s...

Αλλά ευτυχώς όταν πάμε στο περίπτερο δεν υπάρχει (ακόμη) κάποιος κρατικός επίτροπος να μας προστατεύσει...
ακριβώς
αυτό λέω
αυτός που κάνει στο περίπτερο την επιλογή να πάρει περιοδικό του Κωστόπουλου, έκανε επιλογή.
Αυτός που το έγραψε στα αρχίδια του, επίσης έκανε.

Μπορεί να λέει όποιος θέλει πως είναι εύκολο να κλείσεις την τηλεόραση και να βάλεις να βλέπεις μονο ντοκιμαντέρ και Εξάντα, αλλά στην πράξη δεν είναι. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και βαριόμαστε και θέλουμε κάποια στιγμή να ξεκουράσουμε το μυαλό μας.

Εγώ προσωπικά πλέον δεν βλέπω ειδήσεις. Ανοίγω την τηλεόραση μόνο για να δω έργο.
Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή δεν επηρεάζει εμένα δεν καταλαβαίνω πως είναι επιζήμιο το να υπάρχουνε πρωινάδικα σε κάθε κανάλι με life style και παπαριές.

Και στο κάτω κάτω όλοι μιλούνε για παιδεία που χρειάζεται ο Έλληνας. Δοκίμασε ο οποιοσδήποτε "εσύ" να πεις στο παιδί σου να μη ζητάει δώρο τα Χριστούγεννα ας πούμε τη στιγμή που κάθε 5 λεπτά στην τηλεόραση έχει διαφημίσεις για παιχνίδια.
Δεν θα σου πάρω τον Τζιάιτζο, αλλά θα σε πάω να δεις τη Μαντάμ Μπάτερφλάι να αποκτήσεις παιδεία.
Και την επόμενη μέρα που θα πας σχολείο να πεις στους συμμαθητές σου που πήρανε δώρο παιχνίδι πως είναι μαλάκες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

:2funny: O lastmohoican είναι αυτό;
Πού ζεις τύπε;
Το 90 αν δεν είχες παει πανεπιστήμιο ή έκανες παρέα με κομμουνιστες το πιθανό σλαυικό όνομα που μπορεί να ήξερες ήταν Γκμοχ. Ντοστογιεφσκι μπορεί να ήταν μάρκα παυσίπονου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ και πάντα του φταίει η νδ το πασοκ και οι άλλοι που τους ψηφίζουνε.
μια χαρα τα λες
ο ηλιθιος του Ντοστογιεφσκι δεν ηταν χαζος
ηταν αγαθος
το αντιθετο του νεοελληνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, και κάτι άλλο. Το πόσταρα στο νήμα με τον Κουβέλη.

Πόσο στοίχημα πάμε ότι εάν παραμείνει ένα κόμμα το Πα.Σο.Κ, τότε θα είναι τουλάχιστον δεύτερο και μάλιστα με τα τσαρούχια στις επόμενες εκλογές;
αυτό είναι σίγουρο
οπότε τι νόημα έχουνε οι εκλογές σου;

Επισκέπτης
ο ηλιθιος του Ντοστογιεφσκι δεν ηταν χαζος

URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ηλίθιε ο Τσέχωφ δεν είναι διασκέδαση.
είναι κοινωνική μορφωση παρέα με διασκέδαση.
άει γαμήσου τώρα.
ο μαλάκας νεοέλληνας που όλα του φταίνε είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ και πάντα του φταίει η νδ το πασοκ και οι άλλοι που τους ψηφίζουνε.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΞΙΠΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ DVD TOY NATIONAL GEOGRAPHIC ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΡΕ ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΕ.
τέλος για σήμερα.

Υ.Γ.
Ωρυοσουν παλιαότερα για το Σύνταγμα έγραφες μαλακίες κι όταν σου το παρέθεσα μου έλεγες κωλοτουμπιασμένος ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις απ έξω.
και γω γι αυτή την απάντηση είμαι υποχρεωμένος ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.
τελεία για σήμερα.
ναι παλικάρι μου
εσύ τα ξέρεις όλα

μάθε με γράμματα σου λέω - δεν έχω βγάλει δημοτικό

πάρε μόνο και κανά χαπάκι να σου πέσει η πίεση και το ζάχαρο

Υ.Γ. δεν μου αρέσει ο Ντοστογιέφσκι. Δηλαδή για να είμαι σωστά πολιτισμένος πρέπει να μου αρέσει; Ούτε ο Χέμινγκγουέι μου αρέσει. Πρέπει ό,τι αρέσει σε εσένα να αρέσει σε όλους;
Εμένα μου αρέσει ο Κάφκα ας πούμε και διαβάζω Ζιλμπέρ Σινουέ αλλά και τούρκους συγγραφείς (νεώτερους)

επειδή εσύ είσαι ρατσιστής παπάρας, πρέπει ο άλλος να χαρακτηρίζεται αμόρφωτος

Κάτι τελευταίο
εσύ χαλάρωσε στο σπίτι σου όσο θες βλέποντας ζώα - άλλωστε σου ταιριάζουνε.
εγώ στο σπίτι μου χαλαρώνω βλέποντας την οικογένειά μου και περνώντας ώρες μαζί τους για να μην καταντήσουνε σαν κι εσένα. Δεν βρίζω, αλλά η μαλακία έχει όρια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/10/bush_blinking.gif[/img[/URL]]
[/quote]
έτσι όπως τον έβαλες δεν είναι χαζός (άσε που δεν ήταν καθόλου)
έχει απλά τικ

επί της ευκαιρίας, μια και τον πόσταρες το αρχικαθήκι: η ιστορία έχει δείξει πως αυτοί που θεωρούνταν από τον κόσμο ηλίθιοι, τελικά κατάφερναν να γίνουνε "ηγέτες" και τελικά αυτά που θεωρούσανε οι άλλοι ως "μαλακίες" τους, ήταν απλά ένα γαμάτο σχέδιο που εξυπηρετούσε πάντα τα συμφέροντά τους.
το να θεωρείς κάποιον βλάκα επειδή κάνει πράγματα που πλήττουν εσένα και που είναι κατά την κοινή λογική λάθος, δεν σημαίνει πως όντως είναι. Απλά είναι πολύ έξυπνος μάλλον και σε κάνει να το πιστεύεις αυτό. Και κάνει το δικό του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom