Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Καταρχήν ταυτίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου με το μιχαλολιάκο...
Και στην τελικη δεν ειναι"διαφωνια αποψεων"το να πετα ο χοντρος περι νυχτας και ομιχλης και τα ρεστα.

ΕΙΝΑΙ η ρητορικη του Μιχαλολιακου,ΑΤΟΦΙΑ και ΣΚΕΤΗ.

Και εγω τη δικια μου θεση τη διαχωριζω.Καθαρα και ξαστερα.

ΕΣΕΙΣ ομως,ΟΧΙ.Ουτε εσυ,ουτε ο ΦΠ.

Αυτο λεω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νομίζω ότι αν και μεγάλο, αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Θεωρώ ότι τα εκθέτει σωστά 100%.
Και εξηγεί γιατί ο δρόμος είναι μονόδρομος.

[size=16pt]Η αναπόφευκτη «εσωτερική υποτίμηση» [/size]

[size=8pt]Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ[/size]

1. Όταν δύο ασύμβατες πλάνες συναντώνται

Πόση λογική άραγε θα είχε το να ανοίξει κάποιος, εν πτήσει, την πόρτα και να πηδήσει στο κενό, χωρίς αλεξίπτωτο, επειδή θυμήθηκε πως μπήκε σε λάθος αεροπλάνο; Προφανώς καμία. Και όμως. Αυτό περίπου είναι που προτείνουν όσοι υποστηρίζουν την ανάγκη επιστροφής της χώρας στη δραχμή «επειδή η συμμετοχή στην Ευρωζώνη υπήρξε λάθος». Και το ίδιο επίσης ουσιαστικά προωθούν εκείνοι που, ακόμη και αν δεν μιλούν για τη δραχμή, θέλουν μία «διαφορετική πολιτική» αντιμετώπισης της κρίσης, ένα «διαφορετικό μίγμα» ή μία «αναδιαπραγμάτευση» με τους δανειστές. Πολιτικές οι οποίες εάν εφαρμόζονταν κιόλας, εκτός από το να λέγονται, θα εξακόντιζαν τα ελλείμματα σε στρατοσφαιρικά ύψη και θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση και στο εθνικό νόμισμα.

μέχρι εδώ διάβασα.
γιατί παρακάτω δεν έχει νόημα.
αληθές ότι εάν κάποιος ανοίξει εν πτήσει για να πηδήξει γιατί μπήκε σε λάθος αεροπλάνο είναι τραγική επιλογή.
βεβαίως εδώ σαφώς και ρητά δεν αναφέρεται απο τους σαχλαμάρες που υποτίθεται ότι διαμορφώνουν την κοινη γνώμη πώς αποκρύπτουν σαφώς και επιμελώς την αλήθεια.

ότι εάν αυτός που ανοίγει να πηδήξει απο το αεροπλάνο είναι ζωσμένος με εκρηκικά και ρωτήσεις τον απλό μαλάκα τι πρέπει να κάνει θα σου πει με απλά λόγια.
να πάει στον πιλότο να του πεί ότι εάν δεν τον επιστρέψει πίσω να πάρει το σωστό αεροπλάνο θα τον τινάξει κι αυτόν και τους υπολοιπους μαλάκες που είναι στο σωστό προορισμό στον αέρα.
γιατί αυτός πήρε σαφώς λάθος εισιτήριο αλλά και κάποιοι μαλάκες ελεγκτές εδάφους που κάνουν το παγώνι απ τον πύργο ελεγχου τον πέρασαν απο 4 τσεκ πόιντς και με εισιτήριο για ουγκάντα τον έστειλαν ταιτή φορτωμένο με εκρηκτικά για 10 και όχι ένα αεροπλάνο.

τόσο απλό είναι.  

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Kαλά, τελικά δεν είναι ν'ασχολείσαι με το μαλάκα :2funny: :2funny:

θα μου πεις τωρα τι ασχολουμαι, αλλα να με τρωει το χερι μου και αφου με τρωει γιατι να μη το γραψω. εξαλλου με οσους παιζουμε τις ατακες και γελαμε εδω προφανως τους θεωρω και εξυπνους και διασκεδαζουμε, αλλες φορες στην κοντρα και αλλες φορες μαζι. οι βλακες δε με προβληματιζουν γιατι την ξερω την απαντηση.
για πες μου τωρα ρε νατσο, σου τελειωσαν οι ατακες και ειπες να το ριξεις στα επωνυμα? ενιωσες και γουαου οταν ποσταρες, οτι καποτιασες χοντρα?
τι να σου πω ρε τυπε, ξενερωμα. μαλλον ειναι γαμαουα η κατηγορια αβραμη, αφου βρισκει και μιμητες. σταρχιδια σου μεγαλοπρεπως βεβαια θα πεις και γω θα πω πασο. απλα το σκεφτηκα και το λεω.
και φυσικα το ιδιο θα εγραφα και στον ισιο αν το εκανε αυτο, η τον στρητ ή τον σεβαλιε ξερω γω. γιατι θα μου ερχοταν εκπληξη. τον περσονα επιπλεον θα τον εβριζα και κανα μπινελικι καθοτι νιωθω και μεγαλυτερη οικειοτητα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και στην τελικη δεν ειναι"διαφωνια αποψεων"το να πετα ο χοντρος περι νυχτας και ομιχλης και τα ρεστα.

ΕΙΝΑΙ η ρητορικη του Μιχαλολιακου,ΑΤΟΦΙΑ και ΣΚΕΤΗ.

Και εγω τη δικια μου θεση τη διαχωριζω.Καθαρα και ξαστερα.

ΕΣΕΙΣ ομως,ΟΧΙ.Ουτε εσυ,ουτε ο ΦΠ.

Αυτο λεω.

ενώ η λίστα προγραφών δεν είναι ρητορική Μιχαλολιάκου...

μαλάκα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο το ειπες ΕΣΥ,οχι εγω.

Εδώ ταυτίζεις  την ατάκα της μικρής εξερευνήτριας περί βορείου κορέας με ακραίες θέσεις και την μη υιοθέτηση μπολσεβίκικων τακτικών και απόψεων ως κωλοτρίψιμο με τα χρυσαύγουλα, υ/π...
Πάμε πάλι...
Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αντίδραση στο σημερινό σύστημα δεν είναι η επιστροφή στις κολεκτίβες, στα κολχοζ και στα κατυν, τα οποία έχουν απορριφθεί ως θηριωδίες...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατα το οτι κωλοτριβεται,γουσταρει να κωλοτριβεται...

Και που 'σαι?Συγκυβερναει το ΛΑΟΣ.

Ξεχασα,αυτοι δεν ειναι"αντιπροσωπευτικη περιπτωση".

Αμα δεν εχουν κολοβο μουστακι δε λεει.

Ρε τί μας λες τώρα; Ότι επειδή έτυχε να συγκυβερνήσει ο Λα.Ο.Σ έχει ανέβει ο φασισμός στην Ελλάδα και εγώ είμαι φασίστας;

ΥΓ: Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τί δουλειά έχει στην κυβέρνηση και τί σκέφτεται ο Καρατζαφέρης και γιατί τον δέχτηκαν οι άλλοι δύο αφού έτσι κι αλλιώς έχουν άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόνοι τους...

Επισκέπτης
Ναι, αλλά σημασία έχει αυτό που ΔΕΝ λέμε...  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Οπως βλεπεις διευκρινισα.
Εσυ παλι δεν διευκρινισες,και δεν διευκρινιζεις.
Κατα το οποιος δεν θελει να ζυμωσει σαραντα μερες κοσκινιζει.
Εδώ ταυτίζεις  την ατάκα της μικρής εξερευνήτριας περί βορείου κορέας με ακραίες θέσεις και την μη υιοθέτηση μπολσεβίκικων τακτικών και απόψεων ως κωλοτρίψιμο με τα χρυσαύγουλα, υ/π...
Δεν ταυτιζω ΤΙΠΟΤΕ.
Επισημαινω οτι ΔΕΝ διαχωριζετε την θεση σας απο την Μιχαλολιακεια ρητορικη.
Η οταν την διαχωριζετε(λεμε τωρα)ΠΑΝΤΑ υπαρχει και ο συμψηφισμος,σαν αυτον που κανεις παραπανω.
Δηλαδη και ΠΑΛΙ δεν την διαχωριζετε,απλα συμψηφιζετε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία τα λέει ο τύπος Samsung και ελαφρώς Θατσερικά.
Παραβλέπει όμως:
Την εξυγίανση των Ταμείων
Την εξυγίανση του φορολογικού συστήματος
Τη δημοσιονομική τακτοποίηση

Αυτά πριν τις μειώσεις των μισθών. Για πολλούς  δυ 50 μέιον χωρίς μείωση εισφορών είναι λογικό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κατα το οποιος δεν θελει να ζυμωσει σαραντα μερες κοσκινιζει.Δεν ταυτιζω ΤΙΠΟΤΕ.
Η οταν την διαχωριζετε(λεμε τωρα)ΠΑΝΤΑ υπαρχει και ο συμψηφισμος,σαν αυτον που κανεις παραπανω.

γιατί εσύ με την λίστα προγραφών, την πηγάδα, τα κονσερβοκούτια, τις φάπες, τις ροχάλες την διαχωρίζεις... δεν διακρίνω καμμία διαφορά...

Επισκέπτης
@ τερας.

Οι δικαιολογιες ειναι περιττες και απο ευκαιριες ειχες αρκετες,που ειπε και ο ποιητης.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Καμμια ονειροφαντασιωση.Ενα κι ενα κανουν δυο,ο φασισμος ανεβαινει εκλογικα,κοινωνικα και οπως αλλιως θες
η χρυση αυγη σιγουρα θα μπει στην βουλη αλλα δεν μπορει να προχωρησει παραπανω απο το 3-3,5% και αυτο γτ δεν εχει τους μηχανισμους να το κανει-δηλαδη συνδικαλιστες στους χωρους εργασιας,παρουσια στα πανεπιστημια,στην κοινωνια κτλ.
τωρα απο την αλλη εμενα δν με χαλαει να μπει στην βουλη αφ'ενος για να απανταει στον ΣΥΡΙΖΑ και ισως στους οικολογους οταν λενε τις μλκιες τους και αφέτερου για να σπασει το ταμπου που υπαρχει στο θεμα λαθρομεταναστες-διοτι πολυ απλα ναι υπαρχει προβλημα και καποια στιγμη πρεπει να παρθουν μετρα για το κεντρο και γενικοτερα

Επισκέπτης
η χρυση αυγη σιγουρα θα μπει στην βουλη αλλα δεν μπορει να προχωρησει παραπανω απο το 3-3,5% και αυτο γτ δεν εχει τους μηχανισμους να το κανει-δηλαδη συνδικαλιστες στους χωρους εργασιας,παρουσια στα πανεπιστημια,στην κοινωνια κτλ.
τωρα απο την αλλη εμενα δν με χαλαει να μπει στην βουλη αφ'ενος για να απανταει στον ΣΥΡΙΖΑ και ισως στους οικολογους οταν λενε τις μλκιες τους και αφέτερου για να σπασει το ταμπου που υπαρχει στο θεμα λαθρομεταναστες-διοτι πολυ απλα ναι υπαρχει προβλημα και καποια στιγμη πρεπει να παρθουν μετρα για το κεντρο και γενικοτερα
To να κερδιζουν εδαφος οι φασιστικες ιδεες σημαινει το να κερδιζουν εδαφος οι φασιστικες πολιτικες.

Δεν εχει σημασια αν αυτο καθρεπτιζεται στην ΧΑ που θα μπει,η δεν θα μπει,στη Βουλη.

Και οχι,δεν θα εχει το προβλημα ΜΟΝΟ ο τελευταιος τροχος της αμαξης.

Αυτοι απλα θα την πληρωσουν πρωτοι.

Κατι που λεγοταν και παλιοτερα απο μερικους,οταν πχ καθυβριζονταν εν χορω οι ΔΥ,η οποιος αλλος εμπαινε στο στοχαστρο των μηντια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατα το οποιος δεν θελει να ζυμωσει σαραντα μερες κοσκινιζει.

Φυσικά αστειευόμουν και ήταν κάποτε ώρα να σου επιστραφεί η ισοπεδωτική αυτή ατάκα...

Δεν ταυτιζω ΤΙΠΟΤΕ.

Τί να διαχωρίσω μωρ' αδελφέ μου πια; ΕΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ, τί να διαχωρίσω; Θα κάθομαι να αποδελτιώνω το τί λέει ο Μιχαλολιάκος για να κάνω αντίθεση στη θέση του;

Είναι εκτός πολιτικού φάσματος και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οπότε bye bye!

Σε ερωτήματα τύπου: "Καταδικάζετε τη δολοφονία παρανόμων μεταναστών;" τί θέλεις να απαντήσω ακριβώς; Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να απαντήσει αρνητικά; Σε δηλώσεις τύπου: "Φωτιά και τσεκούρι στους νοθευτές της ράτσας" τί ακριβώς θέλεις να αντιτείνω;

Επισκέπτης
To σιδερο κολλαει στη βραση.

Αυτο ξερω εγω ΦΠ.

Ασε τους φαρισαισμους λοιπον.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
πόσοι μαλάκες έχουν πάει να δούνε κανα θέατρο ρε παπαρα;
;

Ππππππππσσσσσσσσσσςςςςςςςςς.

Αυτά είναι.

Άμα ήσουν από μικρός πρώτη σειρά στην υπόγα του Κουν και τώρα έχεις διαρκείας στο Old Vic και στο Berliner Ensemble.

Εεεεε τότε μπορεις να έχεις και σαν ίνδαλμα σου τον Γκλέτσο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κάτσε τώρα θα μου πει ότι δεν έχει 5 ευρώ το μήνα να πάρει οτ περιοδικό UNFOLLOW αλλά έχει 15 ευρώ την εβδομάδα να παίρνει πρωταθλητή.
ΔΕ μπα να γαμηθούνε.
βαρέθηκα.

Τύπε οι Ολυμπιακοί είναι 1000000 ψηφοφόροι. Άμα δε πάνε θέατρο και διαβάζουν nitro και λαζόπουλο λες δεν είναι καλό;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
To σιδερο κολλαει στη βραση.

Αυτο ξερω εγω ΦΠ.

Ασε τους φαρισαισμους λοιπον.

Αυτό πάει να πει: "Υπόγραψε αμέσως-τώρα μια δήλωση αποκύρηξης ώστε να μην σε ξαναποκαλέσουμε φασίστα";

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ταυτιζω ΤΙΠΟΤΕ.

Αν αντικαταστήσεις στο λόγο του μιχαλολιακου, τη λέξη εθνικός με τη λέξη ταξικός, μάντεψε με ποιανού τη ρητορική θα μοιάζει...
Εκτός αυτού, ξεχνάς ότι το αντίθετο του φασισμού δεν είναι ο κομμουνισμός ή κάτι συναφές αλλά η δημοκρατία καθώς και ότι ο ολοκληρωτισμός δεν είναι μόνο μαύρος...
Αν αυτό είναι συμψηφισμός, πάω πάσο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό πάει να πει: "Υπόγραψε αμέσως-τώρα μια δήλωση αποκύρηξης ώστε να μην σε ξαναποκαλέσουμε φασίστα";

A10.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom