Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα...
αναθεωρώ
μαλάκες δεν είνα ιαυτοί που βάζουνε υποψηφιότητα
μαλάκες είναι αυτοί που περιμένουνε ακόμα τις εκλογές να δώσουνε λύσεις

Είναι. Οι εκλογές δεν γεννούν χρήματα.

Άμα έχεις λύση για τα προβλήματά μας πρότεινέ τες, βγες στον τάκο ή ψήφισε κάποιον με τον οποίον συμπίπτουν οι απόψεις σου.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
α καπου ειχε παρει το αυτι μου για ενα μικρο ζυθοποιειο κατα κει στα μερη του νατσου. η μπυρα που βγαζει ειναι με ημερομηνια ληξης  :think: δε ξερω πως και τι δεν τοχω με τα ποτα αν θυμαμαι καλα δεν εχει καποιο συντηρητικο που βαζουνε στις μπυρες κατι τετοιο. ενδιαφερον.

Όλες οί ''κανονικές'' έχουν ''Ανάλωση κατά προτίμηση έως -ημερομηνία-''. Είναι παστεριωμένες. Όχι συντηρητικό. Κάτι σπάνιες μικρών ζυθοποιών αποφεύγουν τήν παστερίωση καί κερδίζουν σέ γεύση, αλλά έχουν κοντή ημερομηνία λήξης. Στίς παστεριωμένες απλά χαλάει πιό πολύ ή γεύση τους, οί άλλες αναπτύσουν μικρόβια.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όλες οί ''κανονικές'' έχουν ''Ανάλωση κατά προτίμηση έως -ημερομηνία-''. Είναι παστεριωμένες. Όχι συντηρητικό. Κάτι σπάνιες μικρών ζυθοποιών αποφεύγουν τήν παστερίωση καί κερδίζουν σέ γεύση, αλλά έχουν κοντή ημερομηνία λήξης. Στίς παστεριωμένες απλά χαλάει πιό πολύ ή γεύση τους, οί άλλες αναπτύσουν μικρόβια.  

μπραβο τετοια. δεν εχει παστεριωση.

Επισκέπτης
α καπου ειχε παρει το αυτι μου για ενα μικρο ζυθοποιειο κατα κει στα μερη του νατσου. η μπυρα που βγαζει ειναι με ημερομηνια ληξης  :think: δε ξερω πως και τι δεν τοχω με τα ποτα αν θυμαμαι καλα δεν εχει καποιο συντηρητικο που βαζουνε στις μπυρες κατι τετοιο. ενδιαφερον.

H ZEOΣ είναι.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ψάξτε να δείτε το "HOW BEER SAVED THE WORLD" μιας και πιάσαμε την παστερίωση  :grin:

Άντε για να μη ψάχνετε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ψήφισε κάποιον με τον οποίον συμπίπτουν οι απόψεις σου.

τριαααα-α πουλα
 τριααα πουλα-κια καθονταννννννννννν

, βγες στον τάκο ή

γιατι να μην τους βγαλουμε εμεις στον τακο ολους τους????

ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α, και κάτι άλλο.

Εσείς, παλικάρια της αποχής. Ξέρετε, εσείς, νάτσοι, υπερμύες τελευταίοΜοϊκανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Φροντίστε να απέχετε και δια της αποχής να πριμοδοτήσετε μωρε να μπει η Χρυσή Αυγή. Έτσι, εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε και στη Βουλή των Ελλήνων άτομα που θα χαιρετούν με υψωμένη την δεξιάν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α, και κάτι άλλο.

Εσείς, παλικάρια της αποχής. Ξέρετε, εσείς, νάτσοι, υπερμύες τελευταίοΜοϊκανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Φροντίστε να απέχετε και δια της αποχής να πριμοδοτήσετε μωρε να μπει η Χρυσή Αυγή. Έτσι, εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε και στη Βουλή των Ελλήνων άτομα που θα χαιρετούν με υψωμένη την δεξιάν.
Έλα που σε χαλάει.... :birdman:

Επισκέπτης
Α, και κάτι άλλο.

Ναι....
Λες και διαφέρει αυτό που θα ψηφίσεις εσύ απ'τη χρυσή αυγή.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι....
Λες και διαφέρει αυτό που θα ψηφίσεις εσύ απ'τη χρυσή αυγή.

Παπατρολλίζεις και σουπερμαουσίζεις κι εσύ φυσικά...

Όχι, δεν υπάρχει καμμία διαφορά. Όλα τα κόμματα, όλη η κοινωνία είναι ρατσιστές.

Εγώ να φανταστείς περπατάω σαν να έχω καταπιεί βιάγκρα και να μου έχει κάτσει στο λαιμό ένα πράμα ρε παιδί μου... Μονίμως με υψωμένη την δεξιάν. Ούτε για μαλακία δεν το κατεβάζω. Και τώρα με το ένα πληκτρολογώ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παπατρολλίζεις και σουπερμαουσίζεις κι εσύ φυσικά...

Όχι, δεν υπάρχει καμμία διαφορά. Όλα τα κόμματα, όλη η κοινωνία είναι ρατσιστές.

Εγώ να φανταστείς περπατάω σαν να έχω καταπιεί βιάγκρα και να μου έχει κάτσει στο λαιμό ένα πράμα ρε παιδί μου... Μονίμως με υψωμένη την δεξιάν. Ούτε για μαλακία δεν το κατεβάζω. Και τώρα με το ένα πληκτρολογώ...

σε έφαγε η μαλακια και το δηλώνεις; Ε ρε κάτι αποκαίδια που σερφάρουν στα πέριξ :cheesy:

Επισκέπτης

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε έφαγε η μαλακια και το δηλώνεις; Ε ρε κάτι αποκαίδια που σερφάρουν στα πέριξ :cheesy:

Ναι μωρε. Τον παίζω με τα μπαμπάτσικα μπούτια. Μα πως με πιάνεις βρε έκτυπο ή μάλλον κακέκτυπο της Ισιδώρας.

Ουρτ τώρα. Άει στο φίλο σου το νάτσο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και μπράβο σου γι'αυτό.
Το σωστό να λέγεται, έχεις φοβερά προσόντα. Το θέμα σου πάντως δεν είναι που πληκτρολογείς με το ένα αλλά το ότι παίζεις το πουλάκι σου και με τα δύο..

Εγώ μπορώ ΚΑΙ με δύο και περισσεύει μη σου πω  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Ναι μωρε. Τον παίζω με τα μπαμπάτσικα μπούτια. Μα πως με πιάνεις βρε έκτυπο ή μάλλον κακέκτυπο της Ισιδώρας.

Νευράκια βλέπω.
Δε σου βγήκε το μνημόνιο όπως το υπολόγιζες, έτσι?? :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Μωρέ, ουρτ, μπαμπατσικα, αει... με αυτούς τους όρους της υψηλής διανόησης ειναι αλήθεια δεν μπορώ να διαλεχθω. Πάω στον νατσο να γουσταρω που με λεει και μανιτσα αρκετα ασχοληθηκα με αυνανες σαν και του λογου σου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom