Επισκέπτης
α, νάτσε...για το πιμι...
άμα βρεθούμε θα σου πω
ΟΚ..
α, νάτσε...για το πιμι...
άμα βρεθούμε θα σου πω
μπα...
αναθεωρώ
μαλάκες δεν είνα ιαυτοί που βάζουνε υποψηφιότητα
μαλάκες είναι αυτοί που περιμένουνε ακόμα τις εκλογές να δώσουνε λύσεις
α καπου ειχε παρει το αυτι μου για ενα μικρο ζυθοποιειο κατα κει στα μερη του νατσου. η μπυρα που βγαζει ειναι με ημερομηνια ληξηςδε ξερω πως και τι δεν τοχω με τα ποτα αν θυμαμαι καλα δεν εχει καποιο συντηρητικο που βαζουνε στις μπυρες κατι τετοιο. ενδιαφερον.
Όλες οί ''κανονικές'' έχουν ''Ανάλωση κατά προτίμηση έως -ημερομηνία-''. Είναι παστεριωμένες. Όχι συντηρητικό. Κάτι σπάνιες μικρών ζυθοποιών αποφεύγουν τήν παστερίωση καί κερδίζουν σέ γεύση, αλλά έχουν κοντή ημερομηνία λήξης. Στίς παστεριωμένες απλά χαλάει πιό πολύ ή γεύση τους, οί άλλες αναπτύσουν μικρόβια.
α καπου ειχε παρει το αυτι μου για ενα μικρο ζυθοποιειο κατα κει στα μερη του νατσου. η μπυρα που βγαζει ειναι με ημερομηνια ληξηςδε ξερω πως και τι δεν τοχω με τα ποτα αν θυμαμαι καλα δεν εχει καποιο συντηρητικο που βαζουνε στις μπυρες κατι τετοιο. ενδιαφερον.
Ψάξτε να δείτε το "HOW BEER SAVED THE WORLD" μιας και πιάσαμε την παστερίωσηΌλες οί ''κανονικές'' έχουν ''Ανάλωση κατά προτίμηση έως -ημερομηνία-''. Είναι παστεριωμένες. Όχι συντηρητικό. Κάτι σπάνιες μικρών ζυθοποιών αποφεύγουν τήν παστερίωση καί κερδίζουν σέ γεύση, αλλά έχουν κοντή ημερομηνία λήξης. Στίς παστεριωμένες απλά χαλάει πιό πολύ ή γεύση τους, οί άλλες αναπτύσουν μικρόβια.
ψήφισε κάποιον με τον οποίον συμπίπτουν οι απόψεις σου.
, βγες στον τάκο ή
[flash=200,200]]Τη διαφήμιση δεν την έχω δει, αλλά την είχα πρωτοδοκιμάσει σ'ένα μπαράκι στη Στούπα το καλοκαίρι κι ενθουσιάστηκα..
Στο Άργος παράγεται..
Έλα που σε χαλάει....Α, και κάτι άλλο.
Εσείς, παλικάρια της αποχής. Ξέρετε, εσείς, νάτσοι, υπερμύες τελευταίοΜοϊκανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Φροντίστε να απέχετε και δια της αποχής να πριμοδοτήσετε μωρε να μπει η Χρυσή Αυγή. Έτσι, εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε και στη Βουλή των Ελλήνων άτομα που θα χαιρετούν με υψωμένη την δεξιάν.
τριαααα-α πουλα
τριααα πουλα-κια καθονταννννννννννν
Α, και κάτι άλλο.
Εσείς, παλικάρια της αποχής. Ξέρετε, εσείς, νάτσοι, υπερμύες τελευταίοΜοϊκανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Φροντίστε να απέχετε και δια της αποχής να πριμοδοτήσετε μωρε να μπει η Χρυσή Αυγή. Έτσι, εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε και στη Βουλή των Ελλήνων άτομα που θα χαιρετούν με υψωμένη την δεξιάν.
Ναι....
Λες και διαφέρει αυτό που θα ψηφίσεις εσύ απ'τη χρυσή αυγή.
Παπατρολλίζεις και σουπερμαουσίζεις κι εσύ φυσικά...
Όχι, δεν υπάρχει καμμία διαφορά. Όλα τα κόμματα, όλη η κοινωνία είναι ρατσιστές.
Εγώ να φανταστείς περπατάω σαν να έχω καταπιεί βιάγκρα και να μου έχει κάτσει στο λαιμό ένα πράμα ρε παιδί μου... Μονίμως με υψωμένη την δεξιάν. Ούτε για μαλακία δεν το κατεβάζω. Και τώρα με το ένα πληκτρολογώ...
Και τώρα με το ένα πληκτρολογώ...
σε έφαγε η μαλακια και το δηλώνεις; Ε ρε κάτι αποκαίδια που σερφάρουν στα πέριξ![]()
Και μπράβο σου γι'αυτό.
Το σωστό να λέγεται, έχεις φοβερά προσόντα. Το θέμα σου πάντως δεν είναι που πληκτρολογείς με το ένα αλλά το ότι παίζεις το πουλάκι σου και με τα δύο..
Άρχισες τα επιχειρήματα της μεγαλύτερης ψωλής σαν γνήσιο συντηρητικούλι νεονάζουλο ή μου φαίνεται;;;Εγώ μπορώ ΚΑΙ με δύο και περισσεύει μη σου πω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μωρε. Τον παίζω με τα μπαμπάτσικα μπούτια. Μα πως με πιάνεις βρε έκτυπο ή μάλλον κακέκτυπο της Ισιδώρας.
Ουρτ τώρα. Άει στο φίλο σου το νάτσο.
Ναι μωρε. Τον παίζω με τα μπαμπάτσικα μπούτια. Μα πως με πιάνεις βρε έκτυπο ή μάλλον κακέκτυπο της Ισιδώρας.
Ουρτ τώρα. Άει στο φίλο σου το νάτσο.