Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Αυτοαναιρείσαι σειρά...

Στην αρχή λες για μονοπώλειο μπύρας.

Και στο τέλος λες ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες εκτός από μια.

Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι γραφει.  Δεν λεει οτι δεν υπαρχουν αλλες μπυρες στην αγορα αλλα οτι δεν μπορουν να βρουν χωρο. Οπου και να πας AMSTEL και HEINΕKEN βρισκεις. Παλιοτερα μου ειχαν στειλει ενα mail που εγραφε για τον "πολεμο" της μπυρας στην ελληνικη αγορα. Δυστηχως δεν το εχω πλεον. Αν το διαβαζες θα καταλαβενες τι παιζει στην αγορα της μπυρας στην Ελλαδα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Να μας ζησουν τα καλοπαιδα που μας κυβερναν και οι τροικανοι φιλοι τους.....

Να τους χαιρομαστε παιδια

αααα μην το ξεχασω

ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι γραφει.  Δεν λεει οτι δεν υπαρχουν αλλες μπυρες στην αγορα αλλα οτι δεν μπορουν να βρουν χωρο. Οπου και να πας AMSTEL και HEINΕKEN βρισκεις. Παλιοτερα μου ειχαν στειλει ενα mail που εγραφε για τον "πολεμο" της μπυρας στην ελληνικη αγορα. Δυστηχως δεν το εχω πλεον. Αν το διαβαζες θα καταλαβενες τι παιζει στην αγορα της μπυρας στην Ελλαδα.

Μπορεί να υπάρχουν στρεβλώσεις στην αγορά και να σπάει ο ανταγωνισμός. Μπορεί να υπάρχει καρτέλ. Μπορεί να δημιουργήθηκε τραστ.

ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

ΥΓ: Κατα τα άλλα καλά εσύ;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που ακούστηκε μονοπώλιο στην Ε.Ε..

Υπάρχει άλλο θρεντ για ανέκδοτα, μη σπαμάρεις εδώ..

Το άλλο που κυκλοφορεί τελευταία είναι ότι το Πα.Σο.Κ ΔΕΝ θα βγει δεύτερο κόμμα...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιο σχόλιο για τη φιλογερμανική απόφαση του "δικαστηρίου" της χάγης σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις;

αντιπρόεδρος της βουλης ειναι ο πολύδωρας. Τι ξεπεσμός..τι ξεφτιλα

Επισκέπτης
Μπορεί να υπάρχουν στρεβλώσεις στην αγορά και να σπάει ο ανταγωνισμός. Μπορεί να υπάρχει καρτέλ. Μπορεί να δημιουργήθηκε τραστ.

ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

ΥΓ: Κατα τα άλλα καλά εσύ;

Τυπε εισαι κλασικος φιλελευθερος. Μπορει η νομοθεσια της Ε.Ε, να απαγορευει τα μονοπωλεια, αυτο δε σημενει οτι δεν υπαρχουν μονοπωλεια και καρτελ. Οπως γινοταν παλιοτερα με το γαλα καπως ετσι φανταζομε γινεται και με τις μπυρες. Δεν εχω τις γνωσεις για να μπορεσω να σου εξηγισω, αν μπορει καποιος αλλος ας το κανει. Αλλα τυχαιο ειναι οτι παντου υπαρχουν μπυρες της Αθηναικης ζυθοποιιας και δυσκολα βρισκεις μπυρες των ανταγωνιστων της ?

Υ.Γ. Καλα ειμαι και σε λιγο που θα σχολασω θα ειμαι ακομα καλυτερα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Yπάρχει κι αυτό που λέει πως θα γίνουν εκλογές σύντομα :2funny: :2funny:

Εκτός απροόπτου θα γίνουν.

ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

Αλλά τί να λέμε. Εσύ είσαι κατά όλων αυτών των διαδικασιών και της ανάμειξης του λαού στα κοινά...

Άσε να έχω ΕΓΩ καημό και ζόρι για τη στρέβλωση της λαϊκής εκπροσώπησης στη Βουλή.

Εσύ ετοίμασε τα φρεάτια είπαμε και ξεκαθάρισε τις λίστες προγραφών. Μην έχει μέσα πεθαμένους κτλ όπως οι εκλογικοί κατάλογοι και ψάχνεις τσάμπα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τυπε εισαι κλασικος φιλελευθερος. Μπορει η νομοθεσια της Ε.Ε, να απαγορευει τα μονοπωλεια, αυτο δε σημενει οτι δεν υπαρχουν μονοπωλεια και καρτελ. Οπως γινοταν παλιοτερα με το γαλα καπως ετσι φανταζομε γινεται και με τις μπυρες. Δεν εχω τις γνωσεις για να μπορεσω να σου εξηγισω, αν μπορει καποιος αλλος ας το κανει. Αλλα τυχαιο ειναι οτι παντου υπαρχουν μπυρες της Αθηναικης ζυθοποιιας και δυσκολα βρισκεις μπυρες των ανταγωνιστων της ?

Υ.Γ. Καλα ειμαι και σε λιγο που θα σχολασω θα ειμαι ακομα καλυτερα.

Θα σου το πω απλά επειδή λες ότι δεν ξέρεις.

ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ και ΚΑΡΤΕΛ είναι πράγματα που δεν γίνεται να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Είναι απλό το γιατί. Το μονοπώλιο σημαίνει ότι υπάρχει ΈΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) στην αγορά και το καρτέλ είναι ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΙΜΩΝ από πολλές επιχειρήσεις με σκοπό να σπάει ο ανταγωνισμός και να επωφελούνται αυτές και όχι οι καταναλωτές. Άρα το καρτέλ προϋποθέτει την ύπαρξη δύο τουλάχιστον επιχειρήσεων και αποκλείει το μονοπώλιο.

Το γιατί δεν υπάρχουν μπύρες ανταγωνιστών (αν και βρίσκω τουλάχιστον άλλες 3-4) είναι εύκολο να το εξηγήσεις με το ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ. Δεν ξέρω, απλά αυτό είναι λογικό.

ΥΓ: Ρε συ είχες αφήσει να εννοηθεί ότι σχόλασες οριστικώς. Ευτυχώς έκανα λάθος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλώς τονε....
κι έλεγα ποιος θα μας πει να πάμε να ψηφίσουμε πάλι έναν από τους υπάρχοντες μαλάκες...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλώς τονε....
κι έλεγα ποιος θα μας πει να πάμε να ψηφίσουμε πάλι έναν από τους υπάρχοντες μαλάκες...

Είχα πει να σε συγχωρήσω διότι έχεις όμορφο αβατάρι, αλλά δεν με αφήνεις να αγιάσω...

Ε, λοιπόν βάλε υποψηφιότητα κι εσύ να γίνουν περισσότεροι οι μαλάκες  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α καπου ειχε παρει το αυτι μου για ενα μικρο ζυθοποιειο κατα κει στα μερη του νατσου. η μπυρα που βγαζει ειναι με ημερομηνια ληξης  :think: δε ξερω πως και τι δεν τοχω με τα ποτα αν θυμαμαι καλα δεν εχει καποιο συντηρητικο που βαζουνε στις μπυρες κατι τετοιο. ενδιαφερον.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιο σχόλιο για τη φιλογερμανική απόφαση του "δικαστηρίου" της χάγης σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις;

αντιπρόεδρος της βουλης ειναι ο πολύδωρας. Τι ξεπεσμός..τι ξεφτιλα
Μην σου πω οτι μπορεί να αποδειχτεί και ενα απο τα μεγαλύτερα δώρα στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών  :grin: :grin: :grin: :grin:
Κάτι διάβασα για ασυλία των Ναζίδων (Γερμανικού κράτους  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:) κλπ κλπ που αργότερα μπορεί να μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο...
Βλέπε χρεωκοπία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
συμφωνα με τη νεα δαν.συμβαση που θα ψηφισουν οι "πατριωτες" της βουλης, η Ελλαδα υποχρεουται ΠΡΩΤΑ να καλυπτει τους δανειστες της με το ΣΥΝΟΛΟ των εσοδων του προύπολογισμου, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΟΣΗ, και ΜΕΤΑ να καλυπτει τα εξοδα της (μισθους, συνταξεις,υγεια, παιδεια, κ.λ.π.)

Για πειτε, για ποιο λογο απο δω και περα να συνεχισουν να δινουν δοσεις (ακομη και αν δεχθουμε οτι θα πρεπει να συνεχισουμε να ζουμε σαν πρεζακια εξαρτημενοι απο τουςξενους) και να μην σταματησουν αμεσως μετα την υπογραφη επικαλουμενοι εσωτερικες δυσκολιες, την κριση κ.λ.π., αφου ουτως η άλλως εχουν εξασφαλισει οτι τα παντα, το συνολο των εσοδων του κρατους, θα πηγαινουν υπες των τραπεζων?

ο νικητης κερδιζει διανυκτερευση σε dungeon φιλοξενουμενος του ΠΠου...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για πειτε, για ποιο λογο απο δω και περα να συνεχισουν να δινουν δοσεις (ακομη και αν δεχθουμε οτι θα πρεπει να συνεχισουμε να ζουμε σαν πρεζακια εξαρτημενοι απο τουςξενους) και να μην σταματησουν αμεσως μετα την υπογραφη επικαλουμενοι εσωτερικες δυσκολιες, την κριση κ.λ.π., αφου ουτως η άλλως εχουν εξασφαλισει οτι τα παντα, το συνολο των εσοδων του κρατους, θα πηγαινουν υπες των τραπεζων?

ο νικητης κερδιζει διανυκτερευση σε dungeon φιλοξενουμενος του ΠΠου...

Διότι θα υπαναχωρήσουμε κι εμείς και ας έλθουν να μας πάρουν τα χρωστούμενα  :knuppel:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είχα πει να σε συγχωρήσω διότι έχεις όμορφο αβατάρι, αλλά δεν με αφήνεις να αγιάσω...

Ε, λοιπόν βάλε υποψηφιότητα κι εσύ να γίνουν περισσότεροι οι μαλάκες  :2funny:
μπα...
αναθεωρώ
μαλάκες δεν είνα ιαυτοί που βάζουνε υποψηφιότητα
μαλάκες είναι αυτοί που περιμένουνε ακόμα τις εκλογές να δώσουνε λύσεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, νάτσε...για το πιμι...
άμα βρεθούμε θα σου πω

Επισκέπτης
Εκτός απροόπτου θα γίνουν.

ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

Αλλά τί να λέμε. Εσύ είσαι κατά όλων αυτών των διαδικασιών και της ανάμειξης του λαού στα κοινά...

Άσε να έχω ΕΓΩ καημό και ζόρι για τη στρέβλωση της λαϊκής εκπροσώπησης στη Βουλή.

Εσύ ετοίμασε τα φρεάτια είπαμε και ξεκαθάρισε τις λίστες προγραφών. Μην έχει μέσα πεθαμένους κτλ όπως οι εκλογικοί κατάλογοι και ψάχνεις τσάμπα.

Ρε άσε τι θα κάνω εγώ και κοίτα να συναποφασίσεις( :2funny: :2funny:) ψηφίζοντας για το μέλλον του τόπου.
Α και που'σαι, πάρε και μια καρέκλα περιμένοντας τις εκλογές.. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom