Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε φιλαράκι αντιπαρέρχομαι τι θα κάνουν οι δίπλα με τις γκόμενές μας (γιατί μπορεί και να σρέσει στιε γκόμενες) αλλά έχω δύο απορίες.

ο μαχάτμα γκάντι ήταν δειλός ;
επίσης εάν εγώ δεν έχω όπλο και μπεις στο σπίτι μου και με σκοτώσεις επειδή έχεις γκάνι εγώ είμαι ο δειλός που κολώνεις να παίξουμε μπουνιές ή εσύ;

Ωραία ρε μαλέα και εσύ αν ο άλλος έχει την καβάτζα της τεχνολογίας - που την έχει επειδή ΔΟΥΛΕΥΕ , ενώ ο άλλος δε την έχει επειδή τον ΕΠΑΙΖΕ ! Τότε αυτός με το πλεονέκτημα να κάτσει να παίξουν πετροπόλεμο!

Επίσης ας πήγαιναν οι εβραίοι το 67 και το 73 όταν τους την έπεσε όλη η μέση ανατολή να πει " ααα εμείς θα κάνουμε παθητική αντίσταση όπως ο μαχάτμα γκάντι". Ε τότε όχι το ολοκαύτωμα του χίτλερ. Η μεσόγειος θα γέμιζε εβραικά πτώματα.
Θα μας τρελάνεις ορεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ρε φιλαράκι αντιπαρέρχομαι τι θα κάνουν οι δίπλα με τις γκόμενές μας (γιατί μπορεί και να σρέσει στιε γκόμενες) αλλά έχω δύο απορίες.

επίσης εάν εγώ δεν έχω όπλο και μπεις στο σπίτι μου και με σκοτώσεις επειδή έχεις γκάνι εγώ είμαι ο δειλός που κολώνεις να παίξουμε μπουνιές ή εσύ;

με τον γκαντι μου κανεις ha do ken γιατι ειναι μια πολυ ιδιαιτερη προσωπικοτητα με αλλη φιλοσοφια.στην μαχη παρολαυτα δεν υπαρχουν φιλοσοφιες μονο μαχη δεν εχουν θεση αυτα.αν γινει πολεμος και κρυφτει στα λαγουμια ειναι δειλος αν κατσει με σταυρωμενα χερια να τον σφαξουνε ειναι κατι αλλο αγνωστο σε εμενα που παλι δεν νομιζω οτι θα προσφερει κατι δεν θα κολωσουνε να τον κανουνε κοματια ουτε θα τους αλλαξει η σταση του.στην δευτερη περιπτωση ενοειτε οτι ειναι αυτος με το οπλο η κοτα.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα κι αν είναι και φιλαράκια..
Άσε να κάνουν προπόνηση ,ρε .
Αφού δε θένε  Π.Σ.Ε. , οι καριόληδες .

Άλλη νοοτροπία ...άλλη φιλοσοφία ... άλλες εποχές ...
Ρε μαλάκα , θα πρέπει να βαριέσαι απελπιστικά και να γαμείς ελάχιστα ...

Δε γαμιέσαι ;
Θα πάω στο Μέγαρο σε καμμιά ώρα .
...κουβάλα το σαρκίο σου ...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.547
Πόντοι
2.886
Οταν ο Περσονακος τρωει παντοφλα απο την Τζύμπρια ...το παιζει
Μαχατμα Γκαντι ,και τις τρωει αδιαμαρτυρητα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ωραία ρε μαλέα και εσύ αν ο άλλος έχει την καβάτζα της τεχνολογίας - που την έχει επειδή ΔΟΥΛΕΥΕ , ενώ ο άλλος δε την έχει επειδή τον ΕΠΑΙΖΕ ! Τότε αυτός με το πλεονέκτημα να κάτσει να παίξουν πετροπόλεμο!

Επίσης ας πήγαιναν οι εβραίοι το 67 και το 73 όταν τους την έπεσε όλη η μέση ανατολή να πει " ααα εμείς θα κάνουμε παθητική αντίσταση όπως ο μαχάτμα γκάντι". Ε τότε όχι το ολοκαύτωμα του χίτλερ. Η μεσόγειος θα γέμιζε εβραικά πτώματα.
Θα μας τρελάνεις ορεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
όχι. δε θα σας τρελλάνω.
απλά επειδή είμαι πιο έξυπνος απο σένα όταν θα ρθεις ως τερμινέιτορ θα σε γαμήσω απο κώλο και φεύγοντας θα σου βάλω και μια οβίδα στο στόμα για να μη γκρινιάζεις..... :2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε μαλάκα , θα πρέπει να βαριέσαι απελπιστικά και να γαμείς ελάχιστα ...

Δε γαμιέσαι ;
Θα πάω στο Μέγαρο σε καμμιά ώρα .
...κουβάλα το σαρκίο σου ...

εμ;
δεν έχουν όλοι έναν Αντρέα για ψυχολογική υποστήριξη.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εμ;
δεν έχουν όλοι έναν Αντρέα για ψυχολογική υποστήριξη.
Δεν την έχεις ανάγκη .

Η ζωή σου δεν είναι ένα μάτσο pixel , μαλάκα ... εκτός αν τα pixel είναι η ζωή σου , οπότε πάω πάσο .

Ξεκόλλα .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
όχι. δε θα σας τρελλάνω.
απλά επειδή είμαι πιο έξυπνος απο σένα όταν θα ρθεις ως τερμινέιτορ θα σε γαμήσω απο κώλο και φεύγοντας θα σου βάλω και μια οβίδα στο στόμα για να μη γκρινιάζεις..... :2on1:

Γιατί σάμπως θα ρθω μόνος? Γαμιώντας πουστάκιιιι :grin:  :rockon: :fuck2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν την έχεις ανάγκη .

Η ζωή σου δεν είναι ένα μάτσο pixel , μαλάκα ... εκτός αν τα pixel είναι η ζωή σου , οπότε πάω πάσο .

Ξεκόλλα .
περάσατε καλά κύριε στον ψυχολόγο;  :grin: :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.547
Πόντοι
2.886
images

Μαχατμα Περσονακος !

Ο Τζυμπριος ,που με την φιλοσοφια του θα σωσει την Ελλάδα και την Τζύμπρον !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που εχει ΑΚΟΜΑ τα χρηματα του σε Κυπριακη Τραπεζα και νομιζει οτι δεν κινδυνευουν !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μερα παρα μερα εχουμε καινουρια μετρα,η ανεργεια σε λιγο θα ειναι στο 40%, οι μισθοι στα 300 ευρω, παιδια λυποθημουν στα σχολια απο ασιτια λες και εχουμε κατοχη.χιλιαδες μαγαζια εχουν κλεισει αλα τοσα θα κλεισουν φετος,στην αγορα δεν κινηται τιποτα,οι τραπεζες πανε για φουντο θελουν να φανε τα τελευταια ψιχουλα που μας εχουν μεινει και σου βαζουν νεους ορους πως οταν πατε λεει στην δραχμη θα μας χρωστατε ακομα σε ευρω.και σκεφτομαστε εμεις μετα τι να πρωτοπληρωσουμε με τα ψιχουλα που εχουμε για να βγαλουμε τον μηνα.για φαι? για νοικι?για λογαριασμους νερο φως τηλεφωνο?αν εχεις και γυναικα και παιδια ασε.. γαμα τα.   ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(τραπεζες,πρωθυπουργοι-τραπεζικοι(ο νυν) και πρωθυπουργοι-ξεπουλημενοι(οι πρωην),γερμανοι και δ.ν.τ ΝΑ ΑΣΠΡΗΣΟΥΝ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως όταν μιλάει ο Γκάμπα για τα ζώα και τη φύση, οκ δεν μπορείς να παραβλέψεις το πάθος και την αγάπη του γι'αυτά. Μιλάει με πολύ σεβασμό και μένεις λίγο μαλάκας που εσύ είσαι λίγο αναίσθητος (εγώ). Αλλά μετά σου πετάει κι ένα ότι είναι κυνηγός, και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε. Δεν ξέρω πώς τα συνδυάζει. :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως όταν μιλάει ο Γκάμπα για τα ζώα και τη φύση, οκ δεν μπορείς να παραβλέψεις το πάθος και την αγάπη του γι'αυτά. Μιλάει με πολύ σεβασμό και μένεις λίγο μαλάκας που εσύ είσαι λίγο αναίσθητος (εγώ). Αλλά μετά σου πετάει κι ένα ότι είναι κυνηγός, και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε. Δεν ξέρω πώς τα συνδυάζει. :think:
Όπως ο Ταρζάν κ ο Μόγλης.

Επισκέπτης
'
ετσι...
αλλα μλκ δε μπορω να μπω στη λογικη,με τη καμια ομως...

Oύτε κι εγώ, αλλά αγάπα το φιλαράκι σου με τα κουσούρια του.
Έτσι θα σ'αγαπάει κι αυτός με τα δικά σου, αρκεί να τα χώνει ο ένας στον άλλον στα ίσα..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Το ρίξαμε στα αντικυνηγετικά πάλι πουστράκια?  :knuppel: :knuppel:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε τύποι, αφού κάποιοι έχετε τεράστιο έρωτα με τον Πέρσυ και σε κάθε θέμα με αυτόν καταλήγετε να ασχολείστε, δεν ανοίγετε ένα Πέρσυ απρεσιέσιον θρεντ, για να γλιτώνουμε και τα σπαμ;

Στο μπου είναι πλέον κανόνας: όσο οι σελίδες ενός θρεντ τείνουν στο άπειρο, τόσο οι αναφορές των λέξεων "φασίστας", "πηγάδα" και "Πέρσυ" θα τείνουν εξίσου στο άπειρο. (πρώτο στρητάκιο θεώρημα για το μπου)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι κι ο Tζόρτζ οβ δε τζάνγκλ.
Καμία σχέση, όταν υπάρχει η επιλογή.
Ποια επιλογή;;;
Αν δεεν τα σκοτώνει αυτός θα τα σκοτώνουν άλλοι,οπότε????

Mέχρι να γίνουμε όλοι χουρτουφάγοι σαν εσένα τουλάχιστον. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom