Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστος και +1000

...Παραυτα ο ταυγετος (που ξερω απο πρωτο χερι) ειναι γεματος με γουρουνια, και οσα και να χτυπανε οι κυνηγοι, μεσα σε μια χρονια παλι τοσα θα ειναι. Απο οτι ξερω επισης οι κυνηγοι ειναι οι πρωτοι που ασχολουνται με αυτα τα προβληματα. Αμολανε και θηραματα σε περιοδους που δεν επιτρεπεται το κυνηγι, ετσι ωστε να πολλαπλασιαστουν και να εχουν να βαρανε οταν ερθει η εποχη.

Ορθόν.

Πολλές φορές λησμονούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος τέτοιων προβλημάτων οφείλεται είς την λαθροθηρίαν και τείνουμε να γενικεύουμε.   

Έχω άλλη εικόνα από Άγραφα που βρέθηκα πρόσφατα, ότι δηλαδή τα θηράματα φθίνουν και οι κυνηγοί μάλλον βγάζουν απωθημένα και προκαλούν εκατόμβες...
Οπωσδήποτε η λαθροθηρία είναι πρόβλημα αλλά ίσως θα έπρεπε να υπάρχει απόλυτη απαγόρευση ανα περιοχές για κάποια χρόνια...

Εγω που ειμαι παιδι της πολης παντως κυνηγαω στον Βασιλοπουλο...Το τι θηραματα παιζουν εκει ειναι απιστευτο, αγριογουρουνα, ελαφια, ορτυκια, μεχρι και κροκοδειλο εχω "χτυπησει" εκει μεσα :2funny:

Ερχεται και πιο οικονομικα, μονο τις βενζινες να βαλεις παει μια η αλλη...

Οι κροκόδειλοι δεν είναι κυνήγι, εκτρέφονται σε φάρμες!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Έχω άλλη εικόνα από Άγραφα που βρέθηκα πρόσφατα, ότι δηλαδή τα θηράματα φθίνουν και οι κυνηγοί μάλλον βγάζουν απωθημένα και προκαλούν εκατόμβες...
Οπωσδήποτε η λαθροθηρία είναι πρόβλημα αλλά ίσως θα έπρεπε να υπάρχει απόλυτη απαγόρευση ανα περιοχές για κάποια χρόνια...

Άν και δεν το αρνούμαι, διότι δύναμαι να γνωρίζω ότι εις τας τάξεις των κυνηγών υφίστανται δυστυχώς, τόσο καψοφυσίγγιδες, όσο και άπληστοι, πάρα ταύτα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν επρόκειτο σίγουρα περί κυνηγών και ουχί περί λαθροκυνηγών.

Οι κροκόδειλοι δεν είναι κυνήγι, εκτρέφονται σε φάρμες!  :grin:

Το ίδιο και όλα τα υπόλοιπα. Άν και με τους κάπρους υπάρχουν κάποια προβλήματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στο φυσικο του περιβαλλον δηλαδη δεν ειναι μαριναρισμενος σε λαδι? :o

Μη σου πώ ότι έχει ενσωματωμένο και χερούλι!  :2funny: :2funny:

Άν και δεν το αρνούμαι, διότι δύναμαι να γνωρίζω ότι εις τας τάξεις των κυνηγών υφίστανται δυστυχώς, τόσο καψοφυσίγγιδες, όσο και άπληστοι, πάρα ταύτα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν επρόκειτο σίγουρα περί κυνηγών και ουχί περί λαθροκυνηγών.

Το ίδιο και όλα τα υπόλοιπα. Άν και με τους κάπρους υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Μου μίλησαν για τακτικούς κυνηγούς, ντόπιους και Αθηναίους που το παρακάνουν εν μέσω κυνηγετικής σαιζόν...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Μου μίλησαν για τακτικούς κυνηγούς, ντόπιους και Αθηναίους που το παρακάνουν εν μέσω κυνηγετικής σαιζόν...

Υπάρχουν τακτικοί τόσο κυνηγοί, όσο και λαθροκυνηγοί.

Και το χειρότερον είναι ότι εις την λαθροθηρίαν επιδίδονται κυρίως οι ντόπιοι.  ;)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για το δεύτερο δεν λέω τίποτα γιατί θα με κυνηγάνε σουασιξ και γκαμπαντού με τα δίκανα και σφαίρες για αγριογούρουνα!  :grin:
Ας πούμε ότι το κυνήγι δεν συνάδει ούτε με την αισθητική ούτε με την ηθική μου...
:think:
ρε ισιε...οοοοοοοοοπα,ποτε αυτοπροσδιοριστηκα ως κυνηγος ρε και δε το θυμαμαι?

ενταξει ειπαμε να λεμε οτι θελουμε,αλλα οχι και κυνηγος...

συμφωνω με το συντροφακο νατσο...ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ οι κυνηγοι  :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:think:
ρε ισιε...οοοοοοοοοπα,ποτε αυτοπροσδιοριστηκα ως κυνηγος ρε και δε το θυμαμαι?

ενταξει ειπαμε να λεμε οτι θελουμε,αλλα οχι και κυνηγος...

συμφωνω με το συντροφακο νατσο...ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ οι κυνηγοι  :rockon:

Mea culpa...
Τον σκασκα εννοούσα...
Τη συγνώμη μου!

Επισκέπτης
μαγκιά σου.
δε θέλω να τους ακούσω
όπως δε θέλω να ακούσ ωκαι τους λόγους που ο αμτζικ δε θα πάει να πολεμήσει.
πρώτα σ αυτή τη χώρα θα μάθεστε να σέβεστε την άποψη και την επιλογή του άλλου.
μετά θα μάθετε να ζείτε μαζί ο καθένας με τη διαφορετικότητά του.
στο τέλος ενδεχομένως να μην φτάσετε ξανά στο σημείο που φτάσαμε σήμερα.

οταν υπαρχει πολεμος δεν υπαρχει επιλογη. στην πρωτη γραμμη η σφαιρα στο κεφαλι.γιατι να παω εγω να πολεμησω για να κρυφτει ο αλλος στα λαγουμια και μετα να βγει?οχι κρεμαλα στειρωση και σφαιρα στο κεφαλι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οταν υπαρχει πολεμος δεν υπαρχει επιλογη. στην πρωτη γραμμη η σφαιρα στο κεφαλι.γιατι να παω εγω να πολεμησω για να κρυφτει ο αλλος στα λαγουμια και μετα να βγει?οχι κρεμαλα στειρωση και σφαιρα στο κεφαλι.
αυτή την απάντση περίμενα.
κατά συνέπεια.
εφόσον δεν πλήρωσε ο γείτονας εφορία δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν πλήρωσε ΦΠΑ ο γείτονας δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν πλήρωσε ΤΕΒΕ ο γείτονας δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν παντρεύτηκε ο γείτονας δε θα παντρευτείς και συ.

ωραία λογική.
πάντως μου θυμίζει και λίγο μαιμούδες.
προσωπικά στη ζωή μου κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό χωρίς να εξετάζω τι κάνουν οι άλλοι.
μετά αναλαμβάνω και σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίεπδο τις συνέπειες των πράξεών μου.
ο μέγιστος κοινωνικός φασισμός στηρίζεται ακριβώς σε αυτή τη λογική σου.
δλδ ποιά;
ότι το δικό σου μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι ίδιο με της υπολοιπης κοινωνίας.
πρακτικα ας πούμε ενα παράδειγμα.
εάν στην αρχαία ελλάδα έλεγες ότι όποιος πάει με άντρα είναι βδέλυγμα και πούστης πιθανότατα να σε στέλναν για "όστρακα"
το τι θεωρεί ο καθένας σωστό δεν αντικατοπτρίζει ούτε του διπλανού του ούτε όλης της κοινωνίας.
απλά και νετα.

Επισκέπτης
αυτή την απάντση περίμενα.
κατά συνέπεια.
εφόσον δεν πλήρωσε ο γείτονας εφορία δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν πλήρωσε ΦΠΑ ο γείτονας δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν πλήρωσε ΤΕΒΕ ο γείτονας δε θα πληρώσεις και συ
εφόσον δεν παντρεύτηκε ο γείτονας δε θα παντρευτείς και συ.

ωραία λογική.
πάντως μου θυμίζει και λίγο μαιμούδες.
προσωπικά στη ζωή μου κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό χωρίς να εξετάζω τι κάνουν οι άλλοι.
μετά αναλαμβάνω και σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίεπδο τις συνέπειες των πράξεών μου.
ο μέγιστος κοινωνικός φασισμός στηρίζεται ακριβώς σε αυτή τη λογική σου.
δλδ ποιά;
ότι το δικό σου μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι ίδιο με της υπολοιπης κοινωνίας.
πρακτικα ας πούμε ενα παράδειγμα.
εάν στην αρχαία ελλάδα έλεγες ότι όποιος πάει με άντρα είναι βδέλυγμα και πούστης πιθανότατα να σε στέλναν για "όστρακα"
το τι θεωρεί ο καθένας σωστό δεν αντικατοπτρίζει ούτε του διπλανού του ούτε όλης της κοινωνίας.
απλά και νετα.

οχι δεν ενοω αυτο.εγω διπλα μου να βλεπω το εγκλημα εγω θα κανω το σωστο.ομως.υπαρχουν καποια πραγματα ιερα οπως ο πολεμος
δεν το βαζεις στα ποδια.χωρις τιμη χωρις πιστη σε καποια ιδανικα οπως η ελευθερια δεν υπαρχει λογος να αναπνεεις.η δειλια παντα ηταν κατι κατακριτεο για τον αντρα.στην αρχαια αθηνα που λες και σε ολη την αρχαια ελλαδα δεν νομιζα να ειχαν ιδιαιτερη ανοχη με τους δειλους.

Επισκέπτης
Χαλαρωστε μαγκες κι αφηστε το τσεκουρι του πολεμου. Στις ανεπτυγμενες κοινωνιες πολεμοι δεν γινονται. Η μαλλον γινονται αλλα ο εχθρος χρησημοποιει τις τραπεζες, τα ομολογα και τους οικους αξιολογισης.

Επισκέπτης
Χαλαρωστε μαγκες κι αφηστε το τσεκουρι του πολεμου. Στις ανεπτυγμενες κοινωνιες πολεμοι δεν γινονται. Η μαλλον γινονται αλλα ο εχθρος χρησημοποιει τις τραπεζες, τα ομολογα και τους οικους αξιολογισης.

πολεμος δεν γινετε γιατι θα κρατησει μερικες ωρες και θα καταστραφουν μεγαλες αγορες.γιαυτο και μονο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι δεν ενοω αυτο.εγω διπλα μου να βλεπω το εγκλημα εγω θα κανω το σωστο.ομως.υπαρχουν καποια πραγματα ιερα οπως ο πολεμος
δεν το βαζεις στα ποδια.χωρις τιμη χωρις πιστη σε καποια ιδανικα οπως η ελευθερια δεν υπαρχει λογος να αναπνεεις.η δειλια παντα ηταν κατι κατακριτεο για τον αντρα.στην αρχαια αθηνα που λες και σε ολη την αρχαια ελλαδα δεν νομιζα να ειχαν ιδιαιτερη ανοχη με τους δειλους.
ρε φιλαράκι αντιπαρέρχομαι τι θα κάνουν οι δίπλα με τις γκόμενές μας (γιατί μπορεί και να σρέσει στιε γκόμενες) αλλά έχω δύο απορίες.

ο μαχάτμα γκάντι ήταν δειλός ;
επίσης εάν εγώ δεν έχω όπλο και μπεις στο σπίτι μου και με σκοτώσεις επειδή έχεις γκάνι εγώ είμαι ο δειλός που κολώνεις να παίξουμε μπουνιές ή εσύ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Θα διαφωνίσω με αυτό που είπες. Ο πόλεμος ή μάλλον η βία στέκει πάντα διακριτικά ή άνοιχτά δίπλα από οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα. Διότι καλά τα ομόλογα, οι τράπεζες κλπ αλλά κάποιος πρέπει να εγγυηεθί πως οι οικονομικοί κανόνες θα γίνονται σεβαστοί. '
Έτσι πάντα σε τελική ανάλυση η βία έχει τον τελευταίο λόγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom