Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πώς ξέκαναν έναν λαγό ενός κιλού με δύναμη πυρός που έφτανε και για βροντόσαυρο)

παιχτη αυτα τα κανει ο σκασκας. εμεις βαραμε με καταλληλα φυσιγγια. ουτε να βαραμε στου κουκου τη φωλια ουτε να χαλαμε το κρεας  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο δέκα φορές είν' αδειανό και μια φορά γεμάτο..."

από την λαική σοφία

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Τί να σου πω ρε τύπε, το όλο σκηνικό (όπλα, παλάσκες, βλαχοκαουμπόυκη περιβολή, αγροτικά, νεκρά ζώα κρεμασμένα ως τρόπαια, πομπώδεις αφηγήσεις του πώς ξέκαναν έναν λαγό ενός κιλού με δύναμη πυρός που έφτανε και για βροντόσαυρο), το υφάκι ξερόλα μερακλή και αρκετά άλλα δεν μου πολυαρέσουν...
Σαφώς δεν είναι όσοι κυνηγάνε έτσι αλλά όσοι έχω γνωρίσει εκ του σύνεγγυς είναι

Εις αυτήν την περίπτωση, θα σας συμβούλευα να αλλάξετε γνωριμίες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Τί να σου πω ρε τύπε, το όλο σκηνικό (όπλα, παλάσκες, βλαχοκαουμπόυκη περιβολή, αγροτικά, νεκρά ζώα κρεμασμένα ως τρόπαια, πομπώδεις αφηγήσεις του πώς ξέκαναν έναν λαγό ενός κιλού με δύναμη πυρός που έφτανε και για βροντόσαυρο), το υφάκι ξερόλα μερακλή και αρκετά άλλα δεν μου πολυαρέσουν...
Σαφώς δεν είναι όσοι κυνηγάνε έτσι αλλά όσοι έχω γνωρίσει εκ του σύνεγγυς είναι
Εχω διαβασει οτι ειναι καταλοιπο στο ασυνειδητο, απο την εποχη που ανθρωπος κυνηγαγε για να εξασφαλισει το κρεας της χρονιας. Ολο το τελετουργικο του "αρχαιου" κυνηγιου ειναι ιδιο πανω κατω με αυτο που περιγραφεις ( οπλα, τροπαια, πολεμικη περιβολη, ιστοριες γενναιοτητας και ηρωισμου και αυτος που εχει το μεγαλυτερο θηραμα ειναι ο πιο αντρας γιατι εξασφαλισε το κρεας για την οικογενεια του, η για την ομαδα του αν ηταν σοσιαλιστες :grin: ). Το ιδιο αρχεγονο ενστικτο ειναι αυτο που μας κανει να γουσταρουμε να μαζευομαστε και να τρωμε ολοι μαζι τα θηραματα μετα το κυνηγι.

Προσωπικα δεν με χαλαει το θεμα του κυνηγιου, αλλα μονον αν προκειται για μεγαλα θηραματα και οχι τσιχλες και τα ρεστα. Αυτα τα λυπαμαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ευχαριστώ. Κατόπιν της παραινέσεως σας, θα ξεκινήσω να συλλέγω κολεόπτερα.

εγώ που έχω ως ενδιαφέρον την συλλογήν αιδοίων κατατάσσομαι εις την γενικωτέραν κατηγορίαν των κυνηγών ????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
εγώ που έχω ως ενδιαφέρον την συλλογήν αιδοίων κατατάσσομαι εις την γενικωτέραν κατηγορίαν των κυνηγών ????

Οχι, εσυ μπαινεις στην μεγαλυτερη κατηγορια των παμφαγων :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ευχαριστώ. Κατόπιν της παραινέσεως σας, θα ξεκινήσω να συλλέγω κολεόπτερα.

Δοκιμάστε γραμματόσημα...
Εκτός του ότι δεν προϋποθέτουν τη θανάτωση του εκθέματος, θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη αξία όσο το snail mail συρικνώνεται προς όφελος ηλεκτρονικών μορφών επικοινωνίας...

Εχω διαβασει οτι ειναι καταλοιπο στο ασυνειδητο, απο την εποχη που ανθρωπος κυνηγαγε για να εξασφαλισει το κρεας της χρονιας. Ολο το τελετουργικο του "αρχαιου" κυνηγιου ειναι ιδιο πανω κατω με αυτο που περιγραφεις ( οπλα, τροπαια, πολεμικη περιβολη, ιστοριες γενναιοτητας και ηρωισμου και αυτος που εχει το μεγαλυτερο θηραμα ειναι ο πιο αντρας γιατι εξασφαλισε το κρεας για την οικογενεια του, η για την ομαδα του αν ηταν σοσιαλιστες :grin: ). Το ιδιο αρχεγονο ενστικτο ειναι αυτο που μας κανει να γουσταρουμε να μαζευομαστε και να τρωμε ολοι μαζι τα θηραματα μετα το κυνηγι.

Προσωπικα δεν με χαλαει το θεμα του κυνηγιου, αλλα μονον αν προκειται για μεγαλα θηραματα και οχι τσιχλες και τα ρεστα. Αυτα τα λυπαμαι...

Εγώ λυπάμαι και τα μεγάλα...
Χτίσαμε τις πόλεις στους βιοτόπους τους, κάψαμε τα δάση, ρημαξαμε τη φύση για βοσκοτόπια, μολύναμε νερά και έδαφος και τώρα ό,τι επέζησε πάμε και το σκοτώνουμε...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
καταλαβες αμεσως τι σκοτωνει ο κυνηγος ετσι?  ;)

Κρίμα που λείπει η Παλλακίδα μου.

Θα αρχίζαμε μια συζήτηση "περί αναπληρώσεως του παραπαίωντος φαλού από το πυροβόλο όπλο", άλλου επιπέδου.  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Δοκιμάστε γραμματόσημα...
Εκτός του ότι δεν προϋποθέτουν τη θανάτωση του εκθέματος, θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη αξία όσο το snail mail συρικνώνεται προς όφελος ηλεκτρονικών μορφών επικοινωνίας...

Σας εκλιπαρώ. Μην με ρίχνετε κατευθείαν στα σκληρά. Επιτρέψατε μου τουλάχιστον, μιαν μικράν μεταβατικήν περίοδον.  :-

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Εγώ λυπάμαι και τα μεγάλα...
Χτίσαμε τις πόλεις στους βιοτόπους τους, κάψαμε τα δάση, ρημαξαμε τη φύση για βοσκοτόπια, μολύναμε νερά και έδαφος και τώρα ό,τι επέζησε πάμε και το σκοτώνουμε...

Σωστος και +1000

...Παραυτα ο ταυγετος (που ξερω απο πρωτο χερι) ειναι γεματος με γουρουνια, και οσα και να χτυπανε οι κυνηγοι, μεσα σε μια χρονια παλι τοσα θα ειναι. Απο οτι ξερω επισης οι κυνηγοι ειναι οι πρωτοι που ασχολουνται με αυτα τα προβληματα. Αμολανε και θηραματα σε περιοδους που δεν επιτρεπεται το κυνηγι, ετσι ωστε να πολλαπλασιαστουν και να εχουν να βαρανε οταν ερθει η εποχη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Σωστος και +1000

...Παραυτα ο ταυγετος (που ξερω απο πρωτο χερι) ειναι γεματος με γουρουνια, και οσα και να χτυπανε οι κυνηγοι, μεσα σε μια χρονια παλι τοσα θα ειναι. Απο οτι ξερω επισης οι κυνηγοι ειναι οι πρωτοι που ασχολουνται με αυτα τα προβληματα. Αμολανε και θηραματα σε περιοδους που δεν επιτρεπεται το κυνηγι, ετσι ωστε να πολλαπλασιαστουν και να εχουν να βαρανε οταν ερθει η εποχη.

Ορθόν.

Πολλές φορές λησμονούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος τέτοιων προβλημάτων οφείλεται είς την λαθροθηρίαν και τείνουμε να γενικεύουμε. 

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Εγω που ειμαι παιδι της πολης παντως κυνηγαω στον Βασιλοπουλο...Το τι θηραματα παιζουν εκει ειναι απιστευτο, αγριογουρουνα, ελαφια, ορτυκια, μεχρι και κροκοδειλο εχω "χτυπησει" εκει μεσα :2funny:

Ερχεται και πιο οικονομικα, μονο τις βενζινες να βαλεις παει μια η αλλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom