Επισκέπτης
Μπορεί να θέλω άντρα στην τελική.![]()
Καλα ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με σενα. Και σκοπευα να σε καλεσω και στο χωριο >
Μπορεί να θέλω άντρα στην τελική.![]()
Απλά είμαι κατά των προξενιών,παρεξήγησες!!!!Καλα ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με σενα. Και σκοπευα να σε καλεσω και στο χωριο >![]()
Απλά είμαι κατά των προξενιών,παρεξήγησες!!!!![]()
Φίλε, συγγνώμη για αυτά που θα σου σούρω, αλλά γράφεις τη μια μαλακία μετά την άλλη !...
1. Το λεπίδι και ο Φόβος, είναι παλιά, γνωστή Τρομοκρατική, Μπολσεβίκικη και Φασιστική τακτική !
Ποιός θα ορίσει ρε γκασμά, με το συμπαθειο, ποιος θα περάσει ποιον από το λεπίδι ;;;;
Εσύ είσαι ο αλαθητος και θα σφαξεις τους άλλους ;
Με ποιο κριτήριο ;
Με βάση το χωραφάκι του ή το σπιτάκι του θα καταδικαστεί κάποιος ;
Με τα φρονήματά του ;
Τη θρησκεία του ;
Τη φατσα του ;
Ή τη γυναίκα του ;
Ή μήπως από αυτά που διάβασες πχ για τις προγραφές του Σύλλα, τη Γαλλικη Επανασταση, την Οκτωβριανή και το Γ' Ράιχ, πιστεύεις ότι θα πρυτανευσει η λογική, η αλήθεια κι η δικαιοσύνη, μόλις ξεκινησει το γενικό ...λεπίδιασμα ;;;;
2. Το Ισλάμ του Ρουμί είναι η μειοψηφία. Το Ισλαμ της μπουρκας, της Σαρίας και της κλειτορεκτομης είναι η πλειοψηφία.
Τα ιδια ειπε κι ο Χριστός στην τελική και πολυ καλύτερα.
Αν θες σωνει και καλα μονοθειστική θρησκεία, μείνε στο πρωτοτυπο, μην πας στις μαστουρωμένες απομιμησεις...
Για να μην αναφερθούμε σε Πλατωνες, Σωκρατηδες, Αριστοτεληδες κτλ
3. Ισλαμικοι νομοι και κλεψει χερι -κοψει χερι : πάλι σε πρόλαβε, 2500 χρόνια πριν, ο Χαμουραμπι.
Ο νόμος δουλεψε μια χαρά, μεχρι που καταλαβαν ότι δεν υπήρχε η δυνατοτητα επανορθωσης σε περιπτωση δικαστικής πλανης.
Χερια και κεφαλια δεν ξαναφυτρώνουν...
Πολιτισμός και αξιες υπάρχουν.
Τόσοι αιωνες φιλοσοφίας και θρησκειών έχουν κατι να προσφέρουν σε αυτόν που μελετάει.
[size=16pt]Γενικοί όμως αφορισμοί, του στυλ -όλοι...κόψε χερια.... δεν υπαρχει... δεν έχουμε....λεπιδια....Φοβος....εν μια νυκτι ανορθωση κοινωνιών....
είναι καθαρα φασιστο-μπολσεβίκικες τακτικές που θα επρεπε να καταδικάζονται μετα βδελυγμίας από νοήμονα άτομα, που έχουν υπ' οψιν τους το ιστορικό προηγούμενο ![/size]
Η αγανάκτιση του καθενός μας για την υπάρχουσα κατασταση δε μας δικαιολογεί να εκτρεπόμαστε σε φασιστικές - μπολσεβικικές ακρότητες κι εγκλήματα !
Καρά στρέητ είμαι ρε κ κατά των προξενιών όταν δεν αξίζει η άλλη,φέρε την ανήψια κ κάτσε να δεις για να πειστείς.Παλι μου το χαλας.
Και την ανηψια μου σε ποιον θα τη δωσω ?
ααααααα καβλα σημερις....
αναψα το τζακι,εψησα πατακες στην χοβολη,μισο μετρο λουκανικο,κοπανησα και τα κρασα μου
σαν και μενα μακαρι ολος ο κοσμος
αυτο το ξινομαυρο του Μπουταρη,βαραει ομως το ρημαδι...
Λοιπον,τι εχουμε εδω...
Καμμια συγνωμη,γνωμη μου λεω,την γνωμη σου λες,δεν εχουμε κατι μεταξυ μας,δεν σε ξερω δεν με ξερεις...απλα
Οροι που προφανως σου ειναι τοσο μπερδεμενοι στο μυαλο σου,οσο και πραγματικα αδιαφοροι για μενα...
Στην κατασταση που ειναι η Ελλαδα σημερα,ουδεμια σχεση εχουν,και καμμια συνισταμενη....
Ο Λαος...ξερει αυτος,και εφοσον το αγαπας με τις πιπες σου περι αμεσοδημοκρατιας,ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ,εαν ερθει
τετοια ωρα να αποδωσει ευθυνες ο ιδιος...Αλλα μαλλον δεν σου αρεσει αυτο ετσι???
Γελοια επιχειρηματα και προσωπικο σου δειγμα ποιοτητας...
Τα 30 σπιτια του Παγκαλου ειναι "σπιτακι"????
Οι offshore του Μειμαρακη ειναι "χωραφακι",και μαλιστα κληρονομια για τα παιδια του????
Μην αναλισκομαστε σε αναλογα παραδειγματα....
Φοβασαι μην σε παρει η "σκαση"????Εχεις κατι να κρυψεις???Απο το γενικο λεπιδι,θα "ταξιδεψουν" και αρκετοι
αδικως...Ε,ωρα τους καλη,(και ας ειμαι εγω ο πρωτος..)η επομενη γενια θα μεγαλωσει καλυτερα,εαν δεν γινουν τα ιδια λαθη...
Για αυτην ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ειναι που νοιαζομαι,γιάυτην ειναι το αγχος μου....Δεν εχεις παιδια,ειναι
προφανες..Σου ευχομαι να αποκτησεις...
Διακρινω μια αποστροφη προς το Ισλαμ...Καταλαβαινω οτι αδυνατεις να το καταλαβεις,προσπαθησε,θα διδαχτεις πολλα
για την δικια σου θρησκεια....
Και αν τα ειπε,και τι εγινε δηλαδη???Πες μας την γνωμη σου για αυτοςυ που αυτοβουλως και εργολαβικα
ανελαβαν να τα εφορμοσουν δια του παραδειγματος τους????Καποιον Παντελεημονα τον ξερεις????
Ποιο ειναι το πρωτοτυπο στο οποιο αναφερεσαι????Ο Χριστιανισμος???
Λεπτα πρανματα,για λεπτους ανθρωπους,και εκλεπτυσμενες εποχες
Εδω ο Λαος ειναι μεταξυ σφυρας και ακμονος
Εισαι ετοιμος να εφαρμοσεις την Πλατωνος Πολιτεια????
Μπορεις να εφαρμοσεις τα Περι Πολιτικων του μεγαλου Σταγειριτη????
Αστοςυ ησυχους εκει που ειναι και μελετησε τον λογο του Ισοκρατη...
Στο σημειο που ειμαστε,καλυτερα 10 αδικως κομμενα χερια και κεφαλια και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ,παρα
κλεψιμο με 100 χερια και φαι με 100 μασελες και δεν μας ακουμπαει κανενας....
Τα αρχιδια μου υπαρχουν
Εμεις ανταλλασουμε αποψεις στο Μπου τελεια κομ. και καποιοι δεν εχουν να φανε και κοιμουνται κατω απο τις γεφυρες
Γινοτανε αυτο την εποχη της Αμεσοδημοκρατιας σου???
Αιωνες φιλοσοφιων και θρησκειων για να καταδυναστευουμε και κατακλεβουμε τον Λαο
Με συγχωρεις,να πανε να γαμηθουνε και οι Πολιτισμοι και οι θρησκειες
Καλυτερα με τους Βουσμανους-Σαν του δασους Ιτουρι....
Η Ιστορια σε νοημονα ατομα διδασκει,κατι που ειναι εμφανως οτι δεν συμβανει με σενα
Σ'αρεσει η Αθηνα και η Δημοκρατια της..Τα ειδαμε αυτα,τα ξερουμε,τα νιωσαμε στο πετσι μας...
Καιρος για νεα αρχη,για Λυκουργεια Νομοθεσια
Εξαλλου ετυμολογωντας την λεξη Λυκουργος= Λυκεκ του lux-λυκ που σημαινει Φως,Λαμπρός +εργον
Αυτος που κανει Λαμπρό Εργο,ο Λαμπρόεργος
Μια Λαμπρόεργη Νομοθεσια λοιπον,και οχι μια Ακρατη Δημοκρατια,εστω και αμεση...
Τους λοιπους φοβους σου περι μπολσεβικων και φασιστων τις αφηνω ασχολιαστες...
Κατανοω τις φοβιες σου,στο ειπα και πριν...
Το ζητημα ειναι οτι η Ελλαδα,η Πατριδα μας,εχει περιελθει σε μια δινη Ηθικων Αξιων πρωτιστως και ενος
τεραστιου Πολιτικου αποστηματος,του οποιου τις παρενεργειες πληρωνουμε ολοι μας.....
Εχουμε διαφορετικη αποψη επι των λυσεων που (ενδεχομενως) βρισκονται μπροστα μας
Εσυ λες Αμεσοδημοκρατια και Αρχαια Αθηνα,το 'Ιδιωτευειν'΄πανω απ'ολα,σε μια κατ'επιφασην Αγαπη για την Πατριδα (αλλα
με καμμια διαθεση θυσιας γιάυτην..)
Εγω λεω Λυκουργο,Σπαρτη,εσωστρεφισμος,το "στρατευειν" για την Πατριδα με την εννοια της προσωπικης Θυσιας γιάυτην
σε ολα τα επιπεδα,απο την Παιδεια που θα παραγει Ελληνες,μεχρι την Νομοθεσια που θα οριζει Ελληνες,και βλεπουμε
για το μελλον...
Αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα,ευχαριστως να παμε παρακατω την κουβεντα
Αν μου συνεχισεις τις ιδιες πιπες περι Μπολσεβικισμου και φασισμου,τραγουδα μονος σου...
Θα τα αναλύσουμε κάποια στιγμή ένα- ένα από κοντά...
Έως τότε, απλά σου υπενθυμίζω ότι οσοδήποτε δίκαιη και αν είναι η οργή και η αγανάκτηση (και όσοι έχουν δει εκ των έσω δυο -τρία πραγματάκια έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ θυμωμένοι) αφενός δεν πρέπει να συμμαχούμε ως και με το "διάολο" επειδή τυχαίνει να ταυτίζονται έστω στιγμιαία οι επιδιώξεις μας, αφετέρου πρέπει να βλέπουμε την επόμενη μέρα και μην είναι τελικά χειρότερη από την προηγούμενη...
Ξέρω ότι διαφωνούμε σε πολλά, ιδίως στο θέμα της ευθύνης του λαού (και μην πέσεις στην εύκολη παγίδα ότι αν πω ότι φταίει ο λαός απαλλάσσονται οι πολιτικοί, κάθε άλλο, στη δικιά μου κοσμοθεωρία, υπάρχουν κύκλοι ευθύνης και μπορούν κάλλιστα να ευθύνονται κάποιοι παράλληλα, χωρίς να απαλλάσσει ο ένας τον άλλο) και στην έννοια του κράτους (επιμένω ότι κράτος είμαστε εμείς ή έστω κάποιοι, αρκετοί, από εμάς και όχι κάποιοι από άλλον πλανήτη) αλλά όρεξη για κουβέντα να υπάρχει (και λουκάνικα μισού μέτρου) και θα βρούμε την άκρη.
καλά...εσύ ζεις σε άλλο κόσμοΑκομη και στην μετεμφυλιακη ελλαδα, δινανε στα σχολεια το πρωι γαλα στα παιδια, εστω και αυτο σε σκονη.
Εγω προλαβα ακομη και τη χορηγηση πορτοκαλαδας, τη δεκαετια του 1980.
Τωρα τι στο διαολο, ούτε αυτο δεν μπορει να γινει?
Τοση μεγαλη ευφυια χρειαζεται στο να εξασφαλισθει ενα ποτηρι γαλα στα παιδια το πρωι στα σχολεια?
οπότε θα γίνει σύμβουλος του Παπαδήμου ο Γιωργάκης τώρα![]()
Η φωτογραφία δεν διευκρινίζεται αν είναι από τη ημέρα παραίτησης του κ. Παπαδήμου από την θέση του συμβούλου Πρωθυπουργού ή από την ημέρα ανάληψης της Πρωθυπουργίας από τον δεύτερο...
Ε! ρε γλέντια !!!
![]()
![]()
![]()
www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=108202&catID=77]εδώ[/url]
και εδώ
Τα σχόλια είναι ... "ελεύθερα" και "αναγκαία"
;)
τώρα το καταλάβατε;καλά...εσύ ζεις σε άλλο κόσμο
βγες από τη γιάλα
έχουνε αυξηθεί τα κρούσματα στα δημοτικά σχολεία να κλέβονται τα κολατσιά των παιδιών
τα παιδιά πάνε και ζητάνε από τη δασκάλα να τους αγοράσει κάτι να φάνε γιατί στο σπίτι δεν θα έχουνε φαγητό
και το καλύτερο: η δασκάλα (ο δάσκαλος) δεν μπορεί να το κάνει γιατί του έχει μειωθεί ο μισθός που μετά βίας τα βγάζει πέρα
συζήτηση στη συνέλευση των γονέων αν γίνεται να βάζουν όσοι μπορούν κάτι παραπάνω για να μπορούν να δίνουνε και στα παιδιά που δεν έχουνε να φάνε
Ελλάς του 2012
και για να το πω ΤΩΡΑ και κρατείστε αυτό το ποστ
εφόσον το ευρώ μείνει, έχουνε υπογραφεί ΗΔΗ τα χαρτιά για να πάει ο μισθός του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στα 500 ΕΥΡΩ
αντιλαμβάνεστε τι θα παίρνουνε οι πιο χαμηλοί στην κλίμακα
η πληροφορία δεν ελέγχεται, είναι εγκυρότατη και φυσικά μην περιμένετε να το βρείτε σε λινκ.
κοιτα τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα κάποτε και κάνε τις αναγωγές σου.....
μόνο τον εαυτό σου έχεις.Καλος ο Τσε,αλλα για την (τις) χωρες στις οποιες εζησε και ανεπτυξε τις δρασεις του
Εμεις εχουμε δικους μας που εχουν δειξει τον Δρομο παλαιοτερα,ωστε να κανουμε
την αρχη για κατι καλυτερο..
Την καλημερα μου
μόνο τον εαυτό σου έχεις.
άσε τους παλαιούς.
καλημέρες.
Φτανει με την ξενολατρεια!!!!
Δηλαδή δε μ'αγαπάς πια??
συμφωνω
γιαυτο και ειπα οτι δεν χρειαζομαι την γνωμη κανενος ξενου,πολυ περισσοτερο
την δια της "βιας" επιβολης της
και αν χρειαστω κατι εχω πελαγος γνωσεων να αντλησω οτι θελω..
Φτανει με την ξενολατρεια!!!!
Να ρωτήσω κάτι;Στο σημειο που ειμαστε,[size=16pt]καλυτερα 10 αδικως κομμενα χερια και κεφαλια[/size] και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ,παρα
κλεψιμο με 100 χερια και φαι με 100 μασελες και δεν μας ακουμπαει κανενας....
Τα αρχιδια μου υπαρχουν
Εμεις ανταλλασουμε αποψεις στο Μπου τελεια κομ. και [size=16pt]καποιοι δεν εχουν να φανε και κοιμουνται κατω απο τις γεφυρες[/size]
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτοί τη στιγμή κυκλοφοροούν στην Αθήνα 20 χιλιάδες κλοσάρ. Αν πάρεις κεφάλια από Άκη, γιο ταχυδρόμου κλπ - θα δώσεις λύση στο πρόβλημά τους;![]()
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτοί τη στιγμή κυκλοφοροούν στην Αθήνα 20 χιλιάδες κλοσάρ. Αν πάρεις κεφάλια από Άκη, γιο ταχυδρόμου κλπ - θα δώσεις λύση στο πρόβλημά τους;![]()