Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 ααααααα καβλα σημερις....
 αναψα το τζακι,εψησα πατακες στην χοβολη,μισο μετρο λουκανικο,κοπανησα και τα κρασα μου
 σαν και μενα μακαρι ολος ο κοσμος
 αυτο το ξινομαυρο του Μπουταρη,βαραει ομως το ρημαδι...

Λοιπον,τι εχουμε εδω...

Φίλε, συγγνώμη για αυτά που θα σου σούρω, αλλά γράφεις τη μια μαλακία μετά την άλλη !...

Καμμια συγνωμη,γνωμη μου λεω,την γνωμη σου λες,δεν εχουμε κατι μεταξυ μας,δεν σε ξερω δεν με ξερεις...απλα

1. Το λεπίδι και ο Φόβος, είναι παλιά, γνωστή Τρομοκρατική, Μπολσεβίκικη και Φασιστική τακτική !

Οροι που προφανως σου ειναι τοσο μπερδεμενοι στο μυαλο σου,οσο και πραγματικα αδιαφοροι για μενα...
 Στην κατασταση που ειναι η Ελλαδα σημερα,ουδεμια σχεση εχουν,και καμμια συνισταμενη....

Ποιός θα ορίσει ρε γκασμά, με το συμπαθειο, ποιος θα περάσει ποιον από το λεπίδι ;;;;
Εσύ είσαι ο αλαθητος και θα σφαξεις τους άλλους ;
Με ποιο κριτήριο ;

Ο Λαος...ξερει αυτος,και εφοσον το αγαπας με τις πιπες σου περι αμεσοδημοκρατιας,ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ,εαν ερθει
 τετοια ωρα να αποδωσει ευθυνες ο ιδιος...Αλλα μαλλον δεν σου αρεσει αυτο ετσι???

Με βάση το χωραφάκι του ή το σπιτάκι του θα καταδικαστεί κάποιος ;
Με τα φρονήματά του ;
Τη θρησκεία του ;
Τη φατσα του ;
Ή τη γυναίκα του ;

Γελοια επιχειρηματα και προσωπικο σου δειγμα ποιοτητας...
 Τα 30 σπιτια του Παγκαλου ειναι "σπιτακι"????
 Οι offshore του Μειμαρακη ειναι "χωραφακι",και μαλιστα κληρονομια για τα παιδια του????

Μην αναλισκομαστε σε αναλογα παραδειγματα....

Ή μήπως από αυτά που διάβασες πχ για τις προγραφές του Σύλλα, τη Γαλλικη Επανασταση, την Οκτωβριανή και το Γ' Ράιχ, πιστεύεις ότι θα πρυτανευσει η λογική, η αλήθεια κι η δικαιοσύνη, μόλις ξεκινησει το γενικό ...λεπίδιασμα ;;;;

Φοβασαι μην σε παρει η "σκαση"????Εχεις κατι να κρυψεις???Απο το γενικο λεπιδι,θα "ταξιδεψουν" και αρκετοι
 αδικως...Ε,ωρα τους καλη,(και ας ειμαι εγω ο πρωτος..)η επομενη γενια θα μεγαλωσει καλυτερα,εαν δεν γινουν τα ιδια λαθη...
 Για αυτην ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ειναι που νοιαζομαι,γιάυτην ειναι το αγχος μου....Δεν εχεις παιδια,ειναι
 προφανες..Σου ευχομαι να αποκτησεις...

2. Το Ισλάμ του Ρουμί είναι η μειοψηφία. Το Ισλαμ της μπουρκας, της Σαρίας και της κλειτορεκτομης είναι η πλειοψηφία.

Διακρινω μια αποστροφη προς το Ισλαμ...Καταλαβαινω οτι αδυνατεις να το καταλαβεις,προσπαθησε,θα διδαχτεις πολλα
 για την δικια σου θρησκεια....

Τα ιδια ειπε κι ο Χριστός στην τελική και πολυ καλύτερα.

Και αν τα ειπε,και τι εγινε δηλαδη???Πες μας την γνωμη σου για αυτοςυ που αυτοβουλως και εργολαβικα
 ανελαβαν να τα εφορμοσουν δια του παραδειγματος τους????Καποιον Παντελεημονα τον ξερεις????

Αν θες σωνει και καλα μονοθειστική θρησκεία, μείνε στο πρωτοτυπο, μην πας στις μαστουρωμένες απομιμησεις...

Ποιο ειναι το πρωτοτυπο στο οποιο αναφερεσαι????Ο Χριστιανισμος???

Για να μην αναφερθούμε σε Πλατωνες, Σωκρατηδες, Αριστοτεληδες κτλ

Λεπτα πρανματα,για λεπτους ανθρωπους,και εκλεπτυσμενες εποχες
 Εδω ο Λαος ειναι μεταξυ σφυρας και ακμονος
 Εισαι ετοιμος να εφαρμοσεις την Πλατωνος Πολιτεια????
 Μπορεις να εφαρμοσεις τα Περι Πολιτικων του μεγαλου Σταγειριτη????

Αστοςυ ησυχους εκει που ειναι και μελετησε τον λογο του Ισοκρατη...

3. Ισλαμικοι νομοι και κλεψει χερι -κοψει χερι : πάλι σε πρόλαβε, 2500 χρόνια πριν, ο Χαμουραμπι.

Ο νόμος δουλεψε μια χαρά, μεχρι που καταλαβαν ότι δεν υπήρχε η δυνατοτητα επανορθωσης σε περιπτωση δικαστικής πλανης.
Χερια και κεφαλια δεν ξαναφυτρώνουν...

Στο σημειο που ειμαστε,καλυτερα 10 αδικως κομμενα χερια και κεφαλια και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ,παρα
 κλεψιμο με 100 χερια και φαι με 100 μασελες και δεν μας ακουμπαει κανενας....

Πολιτισμός και αξιες υπάρχουν.
Τόσοι αιωνες φιλοσοφίας και θρησκειών έχουν κατι να προσφέρουν σε αυτόν που μελετάει.

Τα αρχιδια μου υπαρχουν
 Εμεις ανταλλασουμε αποψεις στο Μπου τελεια κομ. και καποιοι δεν εχουν να φανε και κοιμουνται κατω απο τις γεφυρες
 Γινοτανε αυτο την εποχη της Αμεσοδημοκρατιας σου???
 Αιωνες φιλοσοφιων και θρησκειων για να καταδυναστευουμε και κατακλεβουμε τον Λαο
 Με συγχωρεις,να πανε να γαμηθουνε και οι Πολιτισμοι και οι θρησκειες
 Καλυτερα με τους Βουσμανους-Σαν του δασους Ιτουρι....

[size=16pt]Γενικοί όμως αφορισμοί, του στυλ -όλοι...κόψε χερια.... δεν υπαρχει... δεν έχουμε....λεπιδια....Φοβος....εν μια νυκτι ανορθωση κοινωνιών....
είναι καθαρα φασιστο-μπολσεβίκικες τακτικές που θα επρεπε να καταδικάζονται μετα βδελυγμίας από νοήμονα άτομα, που έχουν υπ' οψιν τους το ιστορικό προηγούμενο ![/size]

Η Ιστορια σε νοημονα ατομα διδασκει,κατι που ειναι εμφανως οτι δεν συμβανει με σενα
 Σ'αρεσει η Αθηνα και η Δημοκρατια της..Τα ειδαμε αυτα,τα ξερουμε,τα νιωσαμε στο πετσι μας...

Καιρος για νεα αρχη,για Λυκουργεια Νομοθεσια
 Εξαλλου ετυμολογωντας την λεξη Λυκουργος= Λυκεκ του lux-λυκ που σημαινει Φως,Λαμπρός +εργον
 Αυτος που κανει Λαμπρό Εργο,ο Λαμπρόεργος
 Μια Λαμπρόεργη Νομοθεσια λοιπον,και οχι μια Ακρατη Δημοκρατια,εστω και αμεση...

Τους λοιπους φοβους σου περι μπολσεβικων και φασιστων τις αφηνω ασχολιαστες... :grin:

Η αγανάκτιση του καθενός μας για την υπάρχουσα κατασταση δε μας δικαιολογεί να εκτρεπόμαστε σε φασιστικές - μπολσεβικικές ακρότητες κι εγκλήματα !

Κατανοω τις φοβιες σου,στο ειπα και πριν...

Το ζητημα ειναι οτι η Ελλαδα,η Πατριδα μας,εχει περιελθει σε μια δινη Ηθικων Αξιων πρωτιστως και ενος
 τεραστιου Πολιτικου αποστηματος,του οποιου τις παρενεργειες πληρωνουμε ολοι μας.....

Εχουμε διαφορετικη αποψη επι των λυσεων που (ενδεχομενως) βρισκονται μπροστα μας

Εσυ λες Αμεσοδημοκρατια και Αρχαια Αθηνα,το 'Ιδιωτευειν'΄πανω απ'ολα,σε μια κατ'επιφασην Αγαπη για την Πατριδα (αλλα
 με καμμια διαθεση θυσιας γιάυτην..)

Εγω λεω Λυκουργο,Σπαρτη,εσωστρεφισμος,το "στρατευειν" για την Πατριδα με την εννοια της προσωπικης Θυσιας γιάυτην
 σε ολα τα επιπεδα,απο την Παιδεια που θα παραγει Ελληνες,μεχρι την Νομοθεσια που θα οριζει Ελληνες,και βλεπουμε
 για το μελλον...

Αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα,ευχαριστως να παμε παρακατω την κουβεντα
 Αν μου συνεχισεις τις ιδιες πιπες περι Μπολσεβικισμου και φασισμου,τραγουδα μονος σου...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παλι μου το χαλας.
Και την ανηψια μου σε ποιον θα τη δωσω ?
Καρά στρέητ είμαι ρε κ κατά των προξενιών όταν δεν αξίζει η άλλη,φέρε την ανήψια κ κάτσε να δεις για να πειστείς. :sunglasses:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
  ααααααα καβλα σημερις....
  αναψα το τζακι,εψησα πατακες στην χοβολη,μισο μετρο λουκανικο,κοπανησα και τα κρασα μου
  σαν και μενα μακαρι ολος ο κοσμος
  αυτο το ξινομαυρο του Μπουταρη,βαραει ομως το ρημαδι...

Λοιπον,τι εχουμε εδω...

Καμμια συγνωμη,γνωμη μου λεω,την γνωμη σου λες,δεν εχουμε κατι μεταξυ μας,δεν σε ξερω δεν με ξερεις...απλα

Οροι που προφανως σου ειναι τοσο μπερδεμενοι στο μυαλο σου,οσο και πραγματικα αδιαφοροι για μενα...
  Στην κατασταση που ειναι η Ελλαδα σημερα,ουδεμια σχεση εχουν,και καμμια συνισταμενη....

Ο Λαος...ξερει αυτος,και εφοσον το αγαπας με τις πιπες σου περι αμεσοδημοκρατιας,ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ,εαν ερθει
  τετοια ωρα να αποδωσει ευθυνες ο ιδιος...Αλλα μαλλον δεν σου αρεσει αυτο ετσι???

Γελοια επιχειρηματα και προσωπικο σου δειγμα ποιοτητας...
  Τα 30 σπιτια του Παγκαλου ειναι "σπιτακι"????
  Οι offshore του Μειμαρακη ειναι "χωραφακι",και μαλιστα κληρονομια για τα παιδια του????

Μην αναλισκομαστε σε αναλογα παραδειγματα....

Φοβασαι μην σε παρει η "σκαση"????Εχεις κατι να κρυψεις???Απο το γενικο λεπιδι,θα "ταξιδεψουν" και αρκετοι
  αδικως...Ε,ωρα τους καλη,(και ας ειμαι εγω ο πρωτος..)η επομενη γενια θα μεγαλωσει καλυτερα,εαν δεν γινουν τα ιδια λαθη...
  Για αυτην ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ειναι που νοιαζομαι,γιάυτην ειναι το αγχος μου....Δεν εχεις παιδια,ειναι
  προφανες..Σου ευχομαι να αποκτησεις...

Διακρινω μια αποστροφη προς το Ισλαμ...Καταλαβαινω οτι αδυνατεις να το καταλαβεις,προσπαθησε,θα διδαχτεις πολλα
  για την δικια σου θρησκεια....

Και αν τα ειπε,και τι εγινε δηλαδη???Πες μας την γνωμη σου για αυτοςυ που αυτοβουλως και εργολαβικα
  ανελαβαν να τα εφορμοσουν δια του παραδειγματος τους????Καποιον Παντελεημονα τον ξερεις????

Ποιο ειναι το πρωτοτυπο στο οποιο αναφερεσαι????Ο Χριστιανισμος???

Λεπτα πρανματα,για λεπτους ανθρωπους,και εκλεπτυσμενες εποχες
  Εδω ο Λαος ειναι μεταξυ σφυρας και ακμονος
  Εισαι ετοιμος να εφαρμοσεις την Πλατωνος Πολιτεια????
  Μπορεις να εφαρμοσεις τα Περι Πολιτικων του μεγαλου Σταγειριτη????

Αστοςυ ησυχους εκει που ειναι και μελετησε τον λογο του Ισοκρατη...

Στο σημειο που ειμαστε,καλυτερα 10 αδικως κομμενα χερια και κεφαλια και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ,παρα

Τα αρχιδια μου υπαρχουν
  Εμεις ανταλλασουμε αποψεις στο Μπου τελεια κομ. και καποιοι δεν εχουν να φανε και κοιμουνται κατω απο τις γεφυρες
  Γινοτανε αυτο την εποχη της Αμεσοδημοκρατιας σου???
  Αιωνες φιλοσοφιων και θρησκειων για να καταδυναστευουμε και κατακλεβουμε τον Λαο
  Με συγχωρεις,να πανε να γαμηθουνε και οι Πολιτισμοι και οι θρησκειες
  Καλυτερα με τους Βουσμανους-Σαν του δασους Ιτουρι....

Η Ιστορια σε νοημονα ατομα διδασκει,κατι που ειναι εμφανως οτι δεν συμβανει με σενα
  Σ'αρεσει η Αθηνα και η Δημοκρατια της..Τα ειδαμε αυτα,τα ξερουμε,τα νιωσαμε στο πετσι μας...

Καιρος για νεα αρχη,για Λυκουργεια Νομοθεσια
  Εξαλλου ετυμολογωντας την λεξη Λυκουργος= Λυκεκ του lux-λυκ που σημαινει Φως,Λαμπρός +εργον
  Αυτος που κανει Λαμπρό Εργο,ο Λαμπρόεργος
  Μια Λαμπρόεργη Νομοθεσια λοιπον,και οχι μια Ακρατη Δημοκρατια,εστω και αμεση...

Τους λοιπους φοβους σου περι μπολσεβικων και φασιστων τις αφηνω ασχολιαστες... :grin:

Κατανοω τις φοβιες σου,στο ειπα και πριν...

Το ζητημα ειναι οτι η Ελλαδα,η Πατριδα μας,εχει περιελθει σε μια δινη Ηθικων Αξιων πρωτιστως και ενος
  τεραστιου Πολιτικου αποστηματος,του οποιου τις παρενεργειες πληρωνουμε ολοι μας.....

Εχουμε διαφορετικη αποψη επι των λυσεων που (ενδεχομενως) βρισκονται μπροστα μας

Εσυ λες Αμεσοδημοκρατια και Αρχαια Αθηνα,το 'Ιδιωτευειν'΄πανω απ'ολα,σε μια κατ'επιφασην Αγαπη για την Πατριδα (αλλα
  με καμμια διαθεση θυσιας γιάυτην..)

Εγω λεω Λυκουργο,Σπαρτη,εσωστρεφισμος,το "στρατευειν" για την Πατριδα με την εννοια της προσωπικης Θυσιας γιάυτην
  σε ολα τα επιπεδα,απο την Παιδεια που θα παραγει Ελληνες,μεχρι την Νομοθεσια που θα οριζει Ελληνες,και βλεπουμε
  για το μελλον...

Αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα,ευχαριστως να παμε παρακατω την κουβεντα
  Αν μου συνεχισεις τις ιδιες πιπες περι Μπολσεβικισμου και φασισμου,τραγουδα μονος σου...

Θα τα αναλύσουμε κάποια στιγμή ένα- ένα από κοντά...
Έως τότε, απλά σου υπενθυμίζω ότι οσοδήποτε δίκαιη και αν είναι η οργή και η αγανάκτηση (και όσοι έχουν δει εκ των έσω δυο -τρία πραγματάκια έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ θυμωμένοι) αφενός δεν πρέπει να συμμαχούμε ως και με το "διάολο" επειδή τυχαίνει να ταυτίζονται έστω στιγμιαία οι επιδιώξεις μας, αφετέρου πρέπει να βλέπουμε την επόμενη μέρα και μην είναι τελικά χειρότερη από την προηγούμενη...

Ξέρω ότι διαφωνούμε σε πολλά, ιδίως στο θέμα της ευθύνης του λαού (και μην πέσεις στην εύκολη παγίδα ότι αν πω ότι φταίει ο λαός απαλλάσσονται οι πολιτικοί, κάθε άλλο, στη δικιά μου κοσμοθεωρία, υπάρχουν κύκλοι ευθύνης και μπορούν κάλλιστα να ευθύνονται κάποιοι παράλληλα, χωρίς να απαλλάσσει ο ένας τον άλλο) και στην έννοια του κράτους (επιμένω ότι κράτος είμαστε εμείς ή έστω κάποιοι, αρκετοί, από εμάς και όχι κάποιοι από άλλον πλανήτη) αλλά όρεξη για κουβέντα να υπάρχει (και λουκάνικα μισού μέτρου) και θα βρούμε την άκρη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα τα αναλύσουμε κάποια στιγμή ένα- ένα από κοντά...

Αντε,αμην και ποτε...

Έως τότε, απλά σου υπενθυμίζω ότι οσοδήποτε δίκαιη και αν είναι η οργή και η αγανάκτηση (και όσοι έχουν δει εκ των έσω δυο -τρία πραγματάκια έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ θυμωμένοι) αφενός δεν πρέπει να συμμαχούμε ως και με το "διάολο" επειδή τυχαίνει να ταυτίζονται έστω στιγμιαία οι επιδιώξεις μας, αφετέρου πρέπει να βλέπουμε την επόμενη μέρα και μην είναι τελικά χειρότερη από την προηγούμενη...

Τα ξερω ρε συ,τα ξερω...Δεν συμμαχω με κανεναν,ουτε και θελω συμμαχιες και "κολιγιές" με οποιον
  Ειμαι πεπεισμενος οτι πρεπει ως χωρα και ως Λαος να ανασυνταχθουμε απο μονοι μας.Και πρεπει αυτη η διεργασια
  να γινει απο εμας για εμας,συμφωνα με τα δικα μας Ηθη και Εθιμα,τις δικες μας ευαισθησιες και ανησυχιες και ιδιαιτεροτητες..
  Δεν μπορουμε να γινουμε Γερμανοι,αλλοι τυποι αυτοι αλλοι εμεις,διαφορετικα τα γεωγραφικα μηκη και πλατη που ζουμε..
  Δεν ειμαστε Τευτονες,δεν ειναι Μεσογειοι...Δεν εχουν την ιδιοσυγκρασια μας,δεν εχουμε την δικια τους...

Και οσον αφορα την περιβοητη οργανωτικοτητα τους,ξερουμε και εμεις απο οργανωτικοτητα,και πολιτικα συστηματα,και
  Νομοθετικες Αξιες και πολιτιστικες παραδοσεις,και μαλιστα καλυτερες (για εμας..) απο τις δικες τους (που θελουν να
  μας εφαρμοσουν)...

Δεν στερουμαστε ουτε αξιολογων ανθρωπων που θα ηγηθουν μιας τετοιας προσπαθειας,ουτε συλλογικου υποσεινηδητου
  που θα το στηριξει ολο αυτο....Αλλα αυτα δεν μπορουν να γινουν με τα υπαρχοντα ατομα,τους υπαρχοντες πολιτικους,
  και το υπαρχον Ηθικο και Πολιτικο πλεγμα και Αξιες....

Θελουμε κατι πιο αυστηρο,προς ολους και ολα,κατι που να ισχυει  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για ολους και για ολα,κατι στο οποιο θα
  εκπαιδευεται η καθε νεα γενια καθε φορα και θα τηρειται απαρεκλητα απο ολους,κατι που θα μας αναγεννησει
  εκ των εσω ...

Με μπαλωματα επι μπαλωματων και φθηνες αντιγραφες απ'εξω,και κυριως με το ιδιο συστημα και ανθρωπους,απλα δεν...
  Γνωμη μου..

Ξέρω ότι διαφωνούμε σε πολλά, ιδίως στο θέμα της ευθύνης του λαού (και μην πέσεις στην εύκολη παγίδα ότι αν πω ότι φταίει ο λαός απαλλάσσονται οι πολιτικοί, κάθε άλλο, στη δικιά μου κοσμοθεωρία, υπάρχουν κύκλοι ευθύνης και μπορούν κάλλιστα να ευθύνονται κάποιοι παράλληλα, χωρίς να απαλλάσσει ο ένας τον άλλο) και στην έννοια του κράτους (επιμένω ότι κράτος είμαστε εμείς ή έστω κάποιοι, αρκετοί, από εμάς και όχι κάποιοι από άλλον πλανήτη) αλλά όρεξη για κουβέντα να υπάρχει (και λουκάνικα μισού μέτρου) και θα βρούμε την άκρη.

Το ξερω οτι διαφωνουμε σε πολλα,ειναι Υγεια,κατι θα βγει αν εχουμε την διαθεση να βγαλουμε κατι απο τις διαφωνιες μας..
  Το ξερεις για μενα οτι θεωρω τον Λαο ευπλαστο ζυμαρι,εκπαιδευεται φιλαρακι..Μεγαλο πραμα η δυναμη της Παιδειας
  Κυκλοι ευθυνων μπορει να υπηρξαν αλλα ο Λαος τους αποδεχτηκε στην βαση της επιβιωσης μεσα σε ενα πελατειακο συστημα..
  Η αδελφη μου για να πιασει δουλεια καπου (οπουδηποτε) ειχε αποδυθει στο κυνηγι της Αεναου Γνωσεως,της ατελειωτης
  προσπαθειας για οσο πιο πολλα πτυχια,μην τυχον και εχει καποιος περισσοτερα πτυχια απο εκεινη,ωστε να εχει τα "χαρτια"
  για να πιασει μια δουλεια...Δυο πανεπιστημιακα πτυχια,3 γλωσσες,επιασε δουλεια βεβαια,αλλα οχι γιαυτο που
  σπουδασε (σου ακουγεται γνωστο ετσι??)γιατι καποιοι διοριζονταν απο την πισω πορτα...Θα θυμασαι τον νομο Πεπονη
  και την καταστρατηγιση του απο ολους τους κυβερνωντες...Τι να λεμε τωρα...Ειναι αυτο Αξιοκρατια???
  Αλλα παραλληλα (και αν θες το πιστευεις) δεν ψεγω και τους αλλους που δολιως επαιρναν τις θεσεις...Καποιοι το καλλιεργησαν
  αυτο,σε ολες τις βαθμιδες της Ζωης μας....

Τεσπα,μην σπαω και εγω τα νυχακια μου στα πληκτρα τωρα στα γερονταματα
  Κανονισε να τα πουμε απο κοντα
  Αμα θα "σφιξω" και κανα τσιπουρακι,θα σου πω και αλλα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γκάμπα δεν αφήνεις τα πατριωτικά;
κοιτα τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα κάποτε και κάνε τις αναγωγές σου.....
Ο Γκουεβάρα παραπονιέται επανειλημμένα για "το σχολαστικισμό που έχει φρενάρει την ανάπτυξη της μαρξιστικής φιλοσοφίας" και που συστηματικά μάλιστα εμπόδισε τη μελέτη της περιόδου οικοδόμησης του σοσιαλισμού. Εναντίον αυτού του σχολαστικισμού (αναφέρεται βασικά στο σταλινισμό) και εναντίον κάθε τάσης παγιοποίησης του μαρξισμού σ΄ ένα ωραίο σύστημα αιώνιων αληθειών, απαρασάλευτων και αμετάβλητων, που προσφέρονται για τον ευσεβή εκστασιασμό των πιστών, ο Τσέ Γκεβάρα χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιούσε ο Λένιν εναντίον της αρτηριοσκληρωτικής "ορθοδοξίας" της 2ας Διεθνούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο μαρξισμός είναι σε τελευταία ανάλυση, οδηγός για τη δράση. (σσ Πολιτικά Κείμενα: "Ο Σοσιαλισμός και ο άνθρωπος στην Κούβα", τομ. Α΄, σελ. 172)
Βρίσκουμε λοιπόν [size=18pt]στον Γκουεβάρα οξεία επίγνωση της ανάγκης για δημιουργική ανάπτυξη του μαρξισμού, προπαντός σχετικά με τα καινούργια προβλήματα, που θέτουν οι μεταβατικές κοινωνίες, για τις οποίες τα κείμενα του Μάρξ και του Λένιν δεν αποτελούν παρά εισαγωγή, πολύτιμη και αναγκαία, αλλά ανεπαρκή. Αυτό δε σημαίνει πώς η σκέψη του Τσέ δεν υπήρξε ορθόδοξη, με την αυθεντική έννοια της λέξης, δηλαδή να ξεκινά από τις θεμελιώδεις αρχές του επαναστατικού μαρξισμού και από τη μέθοδο του διαλεκτικού υλισμού. Ο αντιδογματισμός που χαρακτηρίζει μεθοδολογικά τη σκέψη του Τσέ καθρεφτίζεται πάνω στις οικονομικές και πολιτικές του θέσεις επιτρέποντάς τους να ξεπεράσουν τα όρια που επέβαλε "συστηματικά" η σταλινική γραφειοκρατία. [/size]Ο Τσέ είχε εξάλλου επίγνωση της σχέσης μεταξύ δογματισμού και γραφειοκρατίας. Σε μια περικοπή, όπου κάνει υπαινιγμό στην "υπόθεση Εσκαλάντ", ο Τσέ έγραφε, τον Απρίλη του 1962: "είχε εγκαθιδρύσει προσωπικές μεθόδους που έγιναν σοβαρότατα εμπόδια στον καλύτερο συντονισμό της εργατικής τάξης και των οργανισμών. Για την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, εκδηλώθηκε στη χώρα ένα ολέθριο βίτσιο που πρέπει να εξαφανιστεί τελείως: η απομάκρυνση των μαζών, ο δογματισμός και ο σεχταρισμός. Εξ αιτίας τους απειληθήκαμε από τη γραφειοκρατία". (σσ Πολιτικά Κείμενα, Τόμ. Α΄, σελ. 130).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακομη και στην μετεμφυλιακη ελλαδα, δινανε στα σχολεια το πρωι γαλα στα παιδια, εστω και αυτο σε σκονη.
Εγω προλαβα ακομη και τη χορηγηση πορτοκαλαδας, τη δεκαετια του 1980.
Τωρα τι στο διαολο, ούτε αυτο δεν μπορει να γινει?
Τοση μεγαλη ευφυια χρειαζεται στο να εξασφαλισθει ενα ποτηρι γαλα στα παιδια το πρωι στα σχολεια?
καλά...εσύ ζεις σε άλλο κόσμο
βγες από τη γιάλα
έχουνε αυξηθεί τα κρούσματα στα δημοτικά σχολεία να κλέβονται τα κολατσιά των παιδιών
τα παιδιά πάνε και ζητάνε από τη δασκάλα να τους αγοράσει κάτι να φάνε γιατί στο σπίτι δεν θα έχουνε φαγητό

και το καλύτερο: η δασκάλα (ο δάσκαλος) δεν μπορεί να το κάνει γιατί του έχει μειωθεί ο μισθός που μετά βίας τα βγάζει πέρα

συζήτηση στη συνέλευση των γονέων αν γίνεται να βάζουν όσοι μπορούν κάτι παραπάνω για να μπορούν να δίνουνε και στα παιδιά που δεν έχουνε να φάνε

Ελλάς του 2012

και για να το πω ΤΩΡΑ και κρατείστε αυτό το ποστ

εφόσον το ευρώ μείνει, έχουνε υπογραφεί ΗΔΗ τα χαρτιά για να πάει ο μισθός του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στα 500 ΕΥΡΩ
αντιλαμβάνεστε τι θα παίρνουνε οι πιο χαμηλοί στην κλίμακα
η πληροφορία δεν ελέγχεται, είναι εγκυρότατη και φυσικά μην περιμένετε να το βρείτε σε λινκ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
068694afb70dd907793145dc050c1794_S.jpg

Η φωτογραφία δεν διευκρινίζεται αν είναι από τη ημέρα παραίτησης του κ. Παπαδήμου από την θέση του συμβούλου Πρωθυπουργού ή από την ημέρα ανάληψης της Πρωθυπουργίας από τον δεύτερο...

Ε! ρε γλέντια !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=108202&catID=77]εδώ[/url]

και εδώ

Τα σχόλια είναι ... "ελεύθερα" και "αναγκαία"

;)
οπότε θα γίνει σύμβουλος του Παπαδήμου ο Γιωργάκης τώρα

βρε αλλάξανε λέμε...δεν είναι οι ίδιοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλά...εσύ ζεις σε άλλο κόσμο
βγες από τη γιάλα
έχουνε αυξηθεί τα κρούσματα στα δημοτικά σχολεία να κλέβονται τα κολατσιά των παιδιών
τα παιδιά πάνε και ζητάνε από τη δασκάλα να τους αγοράσει κάτι να φάνε γιατί στο σπίτι δεν θα έχουνε φαγητό

και το καλύτερο: η δασκάλα (ο δάσκαλος) δεν μπορεί να το κάνει γιατί του έχει μειωθεί ο μισθός που μετά βίας τα βγάζει πέρα

συζήτηση στη συνέλευση των γονέων αν γίνεται να βάζουν όσοι μπορούν κάτι παραπάνω για να μπορούν να δίνουνε και στα παιδιά που δεν έχουνε να φάνε

Ελλάς του 2012

και για να το πω ΤΩΡΑ και κρατείστε αυτό το ποστ

εφόσον το ευρώ μείνει, έχουνε υπογραφεί ΗΔΗ τα χαρτιά για να πάει ο μισθός του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στα 500 ΕΥΡΩ
αντιλαμβάνεστε τι θα παίρνουνε οι πιο χαμηλοί στην κλίμακα
η πληροφορία δεν ελέγχεται, είναι εγκυρότατη και φυσικά μην περιμένετε να το βρείτε σε λινκ.
τώρα το καταλάβατε;
όταν χρωστάς 300 δις λες να παίρνεις μισθό 3 χιλιάρικα ;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
κοιτα τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα κάποτε και κάνε τις αναγωγές σου.....

Καλος ο Τσε,αλλα για την (τις) χωρες στις οποιες εζησε και ανεπτυξε τις δρασεις του

Εμεις εχουμε δικους μας που εχουν δειξει τον Δρομο παλαιοτερα,ωστε  να κανουμε
  την αρχη για κατι καλυτερο..

Την καλημερα μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  Καλος ο Τσε,αλλα για την (τις) χωρες στις οποιες εζησε και ανεπτυξε τις δρασεις του

Εμεις εχουμε δικους μας που εχουν δειξει τον Δρομο παλαιοτερα,ωστε  να κανουμε
  την αρχη για κατι καλυτερο..

Την καλημερα μου
μόνο τον εαυτό σου έχεις.
άσε τους παλαιούς.
καλημέρες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μόνο τον εαυτό σου έχεις.
άσε τους παλαιούς.
καλημέρες.

συμφωνω
  γιαυτο και ειπα οτι δεν χρειαζομαι την γνωμη κανενος ξενου,πολυ περισσοτερο
  την δια της "βιας" επιβολης της

και αν χρειαστω κατι εχω πελαγος γνωσεων να αντλησω οτι θελω..
  Φτανει με την ξενολατρεια!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
 συμφωνω
 γιαυτο και ειπα οτι δεν χρειαζομαι την γνωμη κανενος ξενου,πολυ περισσοτερο
 την δια της "βιας" επιβολης της

Εγώ αντιθέτως, δεν έχω πρόβλημα με τις γνώμες. Με τις υποδείξεις και τις παρεμβάσεις έχω πρόβλημα.  Και αυτό γιατί άν ακούσεις μια γνώμη, συμφωνήσεις με αυτήν, αποφασίσεις και πράξεις αναλόγως,  και τελικά σου προκύψουν περιττώματα, φέρεις ακέραια την ευθύνη και στερείσαι οιασδήποτε δικαιολογίας. Στην αντίθετη περίπτωση, ή επικαλείσαι ανωτέρα βία ή το παίζεις κουραδόμαγκας και λες ας όψεται η κατάσταση, κ.λ.π φαιδρά που ακούμε σήμερα. Δηλώσεις, που μόνον σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν την κριτική σκέψη του καθενός μας.

και αν χρειαστω κατι εχω πελαγος γνωσεων να αντλησω οτι θελω..
 Φτανει με την ξενολατρεια!!!!

Συμφωνώ. Μόνο που το πλήρωμα της βάρκας πρέπει επιτέλους να χαράξει πορεία, γιατί προς το παρόν πελαγοδρομούμε ακατάπαυστα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Στο σημειο που ειμαστε,[size=16pt]καλυτερα 10 αδικως κομμενα χερια και κεφαλια[/size] και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ,παρα

Τα αρχιδια μου υπαρχουν
Εμεις ανταλλασουμε αποψεις στο Μπου τελεια κομ. και [size=16pt]καποιοι δεν εχουν να φανε και κοιμουνται κατω απο τις γεφυρες[/size]
Να ρωτήσω κάτι; :rolleyes:

Αυτοί τη στιγμή κυκλοφοροούν στην Αθήνα 20 χιλιάδες κλοσάρ. Αν πάρεις κεφάλια από Άκη, γιο ταχυδρόμου κλπ - θα δώσεις λύση στο πρόβλημά τους; :think:

Επισκέπτης

Αυτοί τη στιγμή κυκλοφοροούν στην Αθήνα 20 χιλιάδες κλοσάρ. Αν πάρεις κεφάλια από Άκη, γιο ταχυδρόμου κλπ - θα δώσεις λύση στο πρόβλημά τους; :think:

Αν τους αφήσεις ζωντανούς σύντομα θα δημιουργήσεις άλλους τόσους κλοσάρ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

Όχι μόνον στο δικό τους, αλλά και σε άλλα προβλήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom