pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτό θα έχεις δικαιώμα να μου το πεις μετά από το γεύμα με τον αχαχούχα που τόσο καιρό κοτεύεις να παραστείς.χασου ρε σκονη. τσιτ. >![]()
Αυτό θα έχεις δικαιώμα να μου το πεις μετά από το γεύμα με τον αχαχούχα που τόσο καιρό κοτεύεις να παραστείς.χασου ρε σκονη. τσιτ. >![]()
Γράφω σε κάποιο σημείο τίποτα για εμένα,ότι θα την βάψω εγώ ναούμε;;;Nαι.
Θα την βάψεις με το γκέιμ μπόι..
δεν ξέρω αδερφέ.καλα ρε πεινανε και στη κρητη? ουτε μισο μετρο περιβολι δεν εχουν?![]()
Τώρα γιατί έπρεπε να μας πηδήξεις την διάθεση;;;![]()
Η φωτογραφία δεν διευκρινίζεται αν είναι από τη ημέρα παραίτησης του κ. Παπαδήμου από την θέση του συμβούλου Πρωθυπουργού ή από την ημέρα ανάληψης της Πρωθυπουργίας από τον δεύτερο...
Ε! ρε γλέντια !!!
![]()
![]()
![]()
www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=108202&catID=77]εδώ[/url]
και εδώ
Τα σχόλια είναι ... "ελεύθερα" και "αναγκαία"
;)
Εσύ ρε στράκι τί σκας,Κύπρο δεν είσαι;δεν ξέρω αδερφέ.
εάν και στην κρήτη υπάρχει πρόβλημα τότε την έχουμε γαμήσει κανονικά.
Ωχ, ωχ...Εσύ ρε στράκι τί σκας,Κύπρο δεν είσαι;
Εμείς καλά την γαμήσαμε,εσύ με ποιον τρόπο την γάμησες,από συμπόνια για εμάς θα πάθεις ψυχολογικό;;;![]()
Μα η φωτογραφία είναι ... "όλα τα λεφτά"Τώρα γιατί έπρεπε να μας πηδήξεις την διάθεση;;;
Τουλάχιστον να μην έβαζες φωτογραφία.....![]()
Τί έγινε ρε παιδιά,να μπω κάτω από το γραφείο;;;Ωχ, ωχ...
Καλυφθειτε...
The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.Εσύ ρε στράκι τί σκας,Κύπρο δεν είσαι;
Εμείς καλά την γαμήσαμε,εσύ με ποιον τρόπο την γάμησες,από συμπόνια για εμάς θα πάθεις ψυχολογικό;;;![]()
Μπινελικια περιμενα, φιλοσοφιες βλεπω.The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.
απο τότε που γεννηθηκα.Μπινελικια περιμενα, φιλοσοφιες βλεπω.
Ανησυχητικο.
Καποιες σταθερες σε αυτην την ζωη δεν πρεπει να αλλαζουν!
Αρρωστος εισαι?
Αν μη τι αλλο αδελφε, δεν βαριεται ποτέ κανενας μαζι σου.απο τότε που γεννηθηκα.
Μαζί μου βαριέσαι δηλαδή;;;Αν μη τι αλλο αδελφε, δεν βαριεται ποτέ κανενας μαζι σου.
Γι'αυτό είχα σηκωμαρές λοιπόν...μάιστα....Αντε μαγκες την πηραμε την 6η δοση. Αξιζε το ξενυχτι αποψε.
Ζηλεψε ο αλλος.Μαζί μου βαριέσαι δηλαδή;;;
Με βαριέσαι ρε;;;![]()
Και βέβαια ζήλεψα,εγώ είμαι η επίσημη αδυναμία σου κ σε βλέπω τώρα να ξενοκοιτάς τον Περσόνα,ντροπή σου.Ζηλεψε ο αλλος.
Δεν παμε καλα.
Πρέπει επειγοντως να σου βρουμε γυναικα.Και βέβαια ζήλεψα,εγώ είμαι η επίσημη αδυναμία σου κ σε βλέπω τώρα να ξενοκοιτάς τον Περσόνα,ντροπή σου.![]()
Δε κατάλαβα,με το ζορί;;;Πρέπει επειγοντως να σου βρουμε γυναικα.