Επισκέπτης
Aκου Τσαουσοπουλος,αχαχαχαχαχαχαχαχα....Σοβαρα μιλας???
Μήπως παιζουν καπου και οι Ακης Εβενης και Μιχαλης Τσαουσοπουλος?
Aκου Τσαουσοπουλος,αχαχαχαχαχαχαχαχα....Σοβαρα μιλας???
Σοβαρα μιλας???
Τι αυτοσχέδια ρε?Τι πετονια ρε. Δεν ειχατε φτιαξει αυτοσχεδια μαρκουτσια που χωραγανε στην τρυπα?
Μεχρι και τσιλιαδορο βαζαμε να μην μας δει ο ιδιοκτητητς ενω κουναγαμε το μαρκουτσι περα δωθε για να ανεβαινουν τα credits.
σιγά ρε!
Τι πετονια ρε. Δεν ειχατε φτιαξει αυτοσχεδια μαρκουτσια που χωραγανε στην τρυπα?
Μεχρι και τσιλιαδορο βαζαμε να μην μας δει ο ιδιοκτητητς ενω κουναγαμε το μαρκουτσι περα δωθε για να ανεβαινουν τα credits.
Παλιό τσόγλανοι!!!!Τι αυτοσχέδια ρε?
Το καλαμάκι απ'το σουβλάκι μια χαρά την έκανε τη δουλειά..
Aκου Τσαουσοπουλος,αχαχαχαχαχαχαχαχα....
Συρματακι ρε συ.Τι αυτοσχέδια ρε?
Το καλαμάκι απ'το σουβλάκι μια χαρά την έκανε τη δουλειά..
Τότε που ο Ρουσόπουλος την κοπανησε απο την απονομη, ενω ειχε παει για να δωσει το βραβειο στην δηθεν σιγουρη νικητρια....Αννουλα Βισση???Ακόμα θυμάμαι την ηλιθιότητα στη φάτσα του και τη μέγιστη κλαψομουνίαση όταν οι LORDI είχαν πάρει τη Eurovision
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο το μπουμπλε μπουμπλε το επαιζε κανεις?Τι πετονια ρε. Δεν ειχατε φτιαξει αυτοσχεδια μαρκουτσια που χωραγανε στην τρυπα?
Έλα ρε γαμάτο είναι...ακόμα όπου το τρακάρω το καίω.Αυτο το μπουμπλε μπουμπλε το επαιζε κανεις?
Πολυ μαλακια παιχνιδι,δεν καταλαβα ποτε γιατι μερικοι ειχαν κολλημα με δαυτο.
Ο Τσαουσόπουλος έχει πρωινή εκπομπή.
Αν και δε γουστάρω τη μουσική του, τον ακούω που και που.
Κάνει δυνατό χαβαλέ..
Τότε που ο Ρουσόπουλος την κοπανησε απο την απονομη, ενω ειχε παει για να δωσει το βραβειο στην δηθεν σιγουρη νικητρια....Αννουλα Βισση???
Kι αυτό:
http://[URL unfurl="true"]www.freewebs.com/greekmamecom/TehkanWorldCup(hiphoper-mp3saboteur1-15)%20@%20site.JPG[/img[/URL]]
Το πρώτο φλιπεράκι σε "τραπέζι"
Μεγάλο σκάλωμα..
[/quote]
Ω, ρε μανα μου... Το είχα προλάβει και αυτό!
δεν καταλαβα ποτε γιατι μερικοι ειχαν κολλημα με δαυτο.
Τότε που ο Ρουσόπουλος την κοπανησε απο την απονομη, ενω ειχε παει για να δωσει το βραβειο στην δηθεν σιγουρη νικητρια....Αννουλα Βισση???
Όλα αυτά πάντως υπάρχουν ακόμα σε διάφορα site κ με καλύτερα γραφικά.Ω, ρε μανα μου... Το είχα προλάβει και αυτό!
Τους αθλητικούς τους έχω κόψει στεγνάΑπό το να ακούω αθλητικούς σταθμούς ή τίποτα σκάηδες πρωί- πρωί, προτιμώ και γώ Μιχάλη.
Από το να ακούω αθλητικούς σταθμούς ή τίποτα σκάηδες πρωί- πρωί, προτιμώ και γώ Μιχάλη.
Αλλά στις 12 οπωσδήποτε Πέτρο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako pousti!
Ω, ρε μανα μου... Το είχα προλάβει και αυτό!
...Τράγκα, Ναΐτη μου, Ροδόσταυρε... και μετα το φρρρτινγκ! του βέλους....φοβερο ηχητικο !
O τράγκας, όσο γέλιο και να βγάζει δεν παυει να είναι σιχαμένος...
Και ο υπόλοιπος ρηαλ δεν πάει πίσω βέβαια.