βολταίρε
κανείς δεν τα αμφισβητεί αυτά που παραθέτεις
αυτό που αμφισβητούμε (αυτοί που τέλος πάντως θέλω να πιστεύω πως σκεφτόμαστε) είναι το κατά πόσο όλοι αυτοί που χρωστάνε (και δεν μιλάμε μόνο για τους μικροοφειλέτες που παραθέτεις - κομμωτές και αστρολόγους) θα πιαστούνε και το κυριότερο....θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ
και επίσης γιατί να παίρνουνε λεφτά τσαμπατζίδικα τόσοι και τόσοι ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ και την ΡΕΜΟΥΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ. Γιατί εμένα με πειράζουνε και οι φοροφυγάδες, αλλά με πειράζουνε ακόμα περισσότερο αυτοί που δημιουργούνε νόμους για να κλέβουνε οι ίδιοι και οι συμπαρατρεχάμενοί τους και να μένουνε και στο απυρόβλητο.
Γιατί μπορεί να το είπε ο Βουλγαράκης το ηθικό, αλλά το κάνουνε ΟΛΟΙ τους
πέφτεις στην παγίδα του κολομπαρά που αναπαράγει τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ του ΣΔΟΕ,του ΜΕΓΚΑ,του Καπελέρη κλπ ΑΝΙΚΑΝΩΝ και ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ από το ΠΑΣΟΚ σκουπιδιών????
που είναι οι γιατροί του Κολωνακίου
οι δικηγόροι
εκείνες οι γαμημένες πισίνες!!!!!(το πρόβλημα της χώρας είναι οι αδήλωτες....πισίνες)
το CD του Πάγκαλου από την Ελβετία(που φυσικά δεν ήρθε και θα αργ'ήσει πάρα πολύ,γιατί όπως είπε ο ίδιος στον Παπαχελά "χρειάζεται συμφωνία μετάξυ των 2 χωρών".....ζήσε μάη μου δηλαδή)
συκοφάντησαν τους ΔΥ
τους ταξιτζήδες
τους φορτηγατζήδες
όλες τις κοινωνικές ομάδες τις έστρεψαν τη μία ενάντια στην άλλη
Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ Λοβέρδος,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ Δ.Υ.,ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δημόσιο ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ.........(ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!!!!!!!!!)
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ως αντιπρόεδρος έκανε νέο γραφείο...ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ 20-30 άτομα ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ....ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 900.000 ΕΥΡΏ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ,χολέρες....