gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να δω το αμεγκέ με τρέιλερ να κουβαλάει κοπριά και τι στον κόσμο![]()
![]()
τον εχω ικανο λεμε
Να δω το αμεγκέ με τρέιλερ να κουβαλάει κοπριά και τι στον κόσμο![]()
![]()
η αλλιώς κοίτα τη Μενεγάκη και θα μορφωθείς καλύτεραρε τι μπαγλαμαδες υπαρχουνε δεν περιγραφετε...αντε να σας το κανω διαφημιση τηλεμαρκετινκ μπας και το καταλαβετε....
-Βαρεθηκες να μαζευεις καθε λιγο λογαριασμους,τελη,εκτακτες εισφορες,απο το πατωμα τις πορτα σου?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να βλεπεις τη μουρη της τρεμη,που σε κανει να τρεμεις?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους για δις, για τρις ,για κοττερα ,για βιλες ,για τζετ και συ να μενεις σε χρωστουμενο κοτετσ?,
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους τον γαπ ,τον παγκαλο, τον μπεννυ ,να σου λενε πως η πουτσα τους βαθεια σου μπαινει?
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ στο προβλημα σου!!!!!!ηρθε η θαυματουργη ουσια που χρονια περιμενες...
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΛ!!!!!!και στα παπαρια σου ολ...
αστους να παιζουν την κυβερνηση,αστους να γλυφονται μεταξυ τους....σε ενα μηνα το πολυ -αν τους γραψουμε στα αρχιδια μας- θα διαλυθουν!
ρε μαλάκα...στις άλλες χώρες δεν υπάρχει βασικός ανειδίκευτου;
το κακό ειναι που δεν το σκεφτόμαστε εμείς να του τον δώσουμε τον πούλο πριν καν το σκεφτεί πως θα το κάνουμεΤύπε δεν είναι για γέλια. Ο μήνας είναι εξαιρετικά κρίσιμος, και δυστυχώς όλοι συνεχίζουν στο ίδιο βιολί.
Για να δούμε τι έξτρα μέτρα θα σκεφτεί ο μπένυ χίλλ (γιατί να σκεφτεί να πάρει τομπούλο αποκλείεται).
το κακό ειναι που δεν το σκεφτόμαστε εμείς να του τον δώσουμε τον πούλο πριν καν το σκεφτεί πως θα το κάνουμε
Χα χα είναι μουτσούνι ο φούφουτος ρε συ.-μαγκες ο φουφου 30 εχει δωσει ρεστα στο "νικητης γιωργακης"""![]()
![]()
![]()
μου φαίνεται όλοι βλέπουμε το δέντρο και όχι το "παγκόσμιο δάσος" που επέρχεται με γοργό βήμα ταχύ.
Χα χα είναι μουτσούνι ο φούφουτος ρε συ.Όλη μέρα είναι μέσα στο youtube και ψάχνει για δηλώσεις ΓΑΠ.
![]()
![]()
καλά
σε κανα-δυό μήνες δεν θα συζητάμε για τέτοια θεματα
θα πετάξουν τις βυζάρες έξωΘ'αρχίσει το μάστερ σεφ??
σορρυ αλλά ταξίδευα όλη μέρα σήμερα και τώρα ξαναδιαβάζω
είστε και πολυγραφότατοι...30 σελίδες έχω να βγάλω
λοιπόν, σόρρυ αλλά στα αρχίδια μου αν έχει ξαναγίνει ή όχι. τίποτα από αυτά που γίνονται (κοινό ταμείο στήριξης κλπ) δεν έχουνε ξαναγίνει.
Ας γίνει και αυτό λοιπόν για πρώτη φορά και σύντομα μάλιστα
εγώ πάντως ξέρω εκτυπωτική-γραφιστική εταιρία που έδιωξαν πρόσφατα έναν Έλληνα κι ένα Πάκη.και μιας και πιασαμε τους καθαριστες. Ας πουμε οι εταιρειες που καθαριζουν τις πολυκατοικιες. Υπαρχουν αυτοι που εχουν μια επιχειρηση πχ οικογενειακη και αυτοι που εχουν μια επιχειρηση και εχουν μεσα μεταναστες. Οι 2οι πληρωνουν το μεταναστη με λιγα λεφτα, πολλες φορες χωρις ασφαλιση. Ο μεταναστης συνεχιζει να δουλευει και να επιβιωνει με αυτα τα λεφτα αφου 1) στελνει αρκετα στη χωρα του που ζουν εκει περα πιο ανετα και β) οι ιδιοι που ζουν εδω στοιβαζονται σαν τα ζωα δυστυχως σε 10 τετραγωνικα.
Απο την αλλη η οικογενειακη επιχειρηση με τις εκτακτες εισφορες τις παπαριες το ενα το αλλο θα κλεισει αναγκαστικα η θα αρκεστει στο να εχει μισθους πεινας. ΑΡα ειτε θα πεθανουν ειτε να κλεψουν ειτε θα στοιβαχτουν σαν τα ποντικια. Παρομοιως γινεται σε πολλες αλλες δουλειες. Αλλα ξερω φταιμε εμεις που εχουμε και ονειρα
Μα το αγαπωωωωωωωωωώΆλλαξτο ρε χριστιανέ μου το άβαταρ ! Βάλε τον καραμανλή και από κάτω" δε δικαιούσθαι δια να ομιλείτε"![]()
Μα το αγαπωωωωωωωωωώ![]()
- Καρατζαφέρης photoshopped πάνω σε Φιλιώ Πυργάκη.
![]()
![]()
Ναι, ήταν σ' ένα gig στο Λιανοκλάδι support στους Motorhead.γίγαντα, έχεις ακούσει τη φιλιώ live;