Επισκέπτης
είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα ....
Τώρα μου είπες κάτι καινούργιο??
είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα ....
Τώρα μου είπες κάτι καινούργιο??
trustyΓιουνάνη ... είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα .... υπογείως υμεις ... penthouse εμεις ////
Αντί αυτού όμως πας και σκάς 500αρια και κερνάς και λονγκ ντρίνκς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά έπρεπε να είχα φάει περισσότερα σε πουτάνες...
trusty
τους χαιρετισμούς μου στο Σαρκοζί αύριο, έμαθα πετάς για Παρίσι ε;![]()
εγω εχω!!!κανε μια ερευνα μέσω του τραπεζικου σου σύμβουλου (αν έχεις ) .... και μετα ελα να συζητησεις ....
κράτα ένα δωματιάκι για μας μωρή πούστρα.
έπεσε το ελλενίτ μετά την έκρηξη στο βασιλικό και δε βγάζω χειμώνα.
Λες ο μαλάκας να έψαχνε καμιά φοροαπαλλαγή?
Λες να ήταν ιδέα του τραπεζικού του συμβουλου??
σορρυ αλλά ταξίδευα όλη μέρα σήμερα και τώρα ξαναδιαβάζωThe eurozone, officially called the euro area, is an economic and monetary union (EMU) of seventeen European Union (EU) member states that have adopted the euro (€) as their common currency and sole legal tender. The eurozone currently consists of Austria, Belgium, Cyprus, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, the Netherlands, Portugal, Slovakia, Slovenia, and Spain. Most other EU states are obliged to join once they meet the criteria to do so. No state has left and there are no provisions to do so or to be expelled.
ναι. να ριξεις μια ματια κατα κατου![]()
σε αναλαμβανω ρε μαλεα
μονο που θα βοηθας στο κηπαρι με την τσαπα
οι μονες συμβουλες που μου εχεις δωσει ειναι για το τι να κανω σε περιπτωση συλληψης απο τα ΜΑΤ![]()
ρε μαλάκα...στις άλλες χώρες δεν υπάρχει βασικός ανειδίκευτου;ξέρεις πολλές χώρες της Ευρώπης στις οποίες να υπάρχει κατώτατος μισθός????
Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνεις στην ευρωζώνη όταν απαρνηθείςσορρυ αλλά ταξίδευα όλη μέρα σήμερα και τώρα ξαναδιαβάζω
είστε και πολυγραφότατοι...30 σελίδες έχω να βγάλω
λοιπόν, σόρρυ αλλά στα αρχίδια μου αν έχει ξαναγίνει ή όχι. τίποτα από αυτά που γίνονται (κοινό ταμείο στήριξης κλπ) δεν έχουνε ξαναγίνει.
Ας γίνει και αυτό λοιπόν για πρώτη φορά και σύντομα μάλιστα
σε αναλαμβανω ρε μαλεα
μονο που θα βοηθας στο κηπαρι με την τσαπα
οχι και με τρεϊλερΝα δω το αμεγκέ με τρέιλερ να κουβαλάει κοπριά και τι στον κόσμο![]()
![]()
παρε κουνελια να στα ταιζει.