Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Οου γιες.

Και το καυλί όλο και μεγαλώνει..
Και ο αλλος ο καμενουλης ο δημοκρατουλης χορτασε,λεει,παρτουζα οποτε ενταξει ρε παιδι μου,δε χαθηκε και ο κοσμος...Τρελα λεμε,μεχρι εσχατων στα ναρκωτικα τα ατομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
να συνυπολογίσεις ότι εάν γινει τσαου στη μεσόγειο απ τα μεμέτια οι κουρδοι που ελέγχουν όλη την ανατολία θα τους γαμήκουν τα ράμματα.....
έχουν χώσει πολλά φράγκα οι οβραίοι στα κούρδια τελευταία.
κάνε τις αναγωγές σου.
α και που σαι....
αμα γίνει πόλεμος κάτι στατηγομεμέτια που είναι φυλακή θα αρχίσουν το πάρτυ και στο δυτικό κομμάτι.

σωστη η λατρεια. προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι η τουρκια δε θα κανει ποτε ντου πουθενα. οι παραπανω στρατιες που εχει ηδη απασχολουνται σε μετωπα και θα αναψουν και καινουργιες εστιες τα γειτονακια τους μολις αρχισει το πανηγυρι. η εσωστρατιωτικη αντιπολιτευση ειναι πολυ δυνατη και δε θα χασει και αυτη την ευκαιρια για πληγμα μεσα απο τα σπλαχνα. συμμαχο δε θα εχουνε γιατι μια τετοια κινηση θα πληξει συμφεροντα ρωσσοεβραιων.
η ολη ιστορια ειναι οτι η τουρκια ειναι ο επαγγελματιας ποκερ που παιζει και μπλοφαρει την ελλαδα που δεν εχει παιξει ποκερ περα απο το φεησμπουκ.

Επισκέπτης
ας μείνου λοιπόν σε τρύπα με νοίκι και 700 ευρώ μηνιάτικο... και ας το έχουν να κάθεται..
Κανεις δεν πουλαει το πατρικο στο χωριο ρε καμενε.

Και πεσμενο να ειναι.Κοπανε.

Να το πουλησει να βγαλει τι αμα ειναι σε κανα κωλοχωρι στη μεση του πουθενα?

Για να παρει τι στην Αθηνα?Τ'αρχιδια μου?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς δεν θυμάσαι τότε που οι αγορές και δη σε χαμηλό επίπεδο έκαναν σπέκουλα με τη δραχμή και τρέχαμε πανικόβλητοι να την σώσουμε...
Ή ξεχνάς τις υποτιμήσεις, τον πληθωρισμό και άλλα ωραία.
Την ελληνική οικονομία δεν την χαντάκωσε το ευρώ αλλά το χρέος και το έλλειμα. Και για αυτά φταίμε πρωτίστως εμείς.

Κατ αρχην, επρεπε να αφησεις το καθυστερημενο βλακοσαυριδιο να απαντησει..

παρολα αυτα αφου απαντησες εχω να σου πω οτι τα θυμαμαι  ολα..

αλλα δεν με χαλαγε καθολου η δραχμη..

προφανως εσυ βεβαια ξεχνας οτι ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ Ελιας  μαγειρεψε με τους "εκλεκτους" της goldman την εισοδο μας στο ευρω και η τεχνογνωσια αυτη χρησιμοποιηθηκε για να χτυπηθει ο πυρηνας του ΕΥΡΩ αργοτερα και να κερδοσκοπήσουν τα κορακια μεσω Ελλαδος επειδη ακριβως γνωριζαν οτι ησουν ο αδυναμος ΚΡΙΚΟΣ στο κλαμπ..

και τωρα πληρωνεις εσυ την ΝΥΦΗ...

παμε παρακατω..

Αν εσυ (το κρατος με τις πολλες αδυναμιες και παθογένειες), βρισκεσαι στο ιδιο κλαμπ με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στο τελος
θα καταληξεις να τους πλυνεις τις καλτσες ΤΥΧΑΙΟ.... δεν νομιζω  :cheesy:

ειναι το ιδιο οπως ενας μπατιρακος να βρισκεται ισοτιμα σε ενα οικοπεδο με το Βγενοπουλο, αλλα ο μπατηρακος να μπαζει απο
παντου και να ζηταει συνεχεια δανεικα απο το Βγενοπουλο για να πληρωσει τοκους σε αλλα δανεια που ειχε παρει απο τον Κοκκαλη  :uglystupid:

Μαντεψε τωρα ποιος θα παρει το οικοπεδο και ποιος θα το εκμεταλλεύεται  :uglystupid:

παμε παρακατω..

Εκτος απο τη μαλακια που εκανες να μαγειρεψεις για να μπεις στο ευρω δε φαντάστικες οτι παραδιδοντας το νομισμα σου παρεδωσες και τη διαχειρηση του οικου σου σε αλλους.. και μετατράπηκε σε οικο ΑΝΟΧΗΣ  :uglystupid:

και μετα κατάλαβες οτι εχεις μεσα και τα ασημικά σου...  :uglystupid:

απλα επεισες τα μελη του οικου σου πουλωντας  το παραμυθι του ισχυρου ΕΥΡΩ που σε μια νυχτα εκανε το μπουκαλακι το νερο απο 50 Δρχ σε 50 Λεπτα (το εκανε τελικά ισχυρό το ΝΕΡΟ  :cheesy:) Very Strong water  :cheesy:

και ετσι τωρα σε πανε σε ελεγχομενη ειτε το θελεις ειτε οχι..

Βεβαια εγω απο το παρλιακο τον ΤΖΕΦΡΥ δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο.. τα φωναζα και τα ζωγραφιζα  απο παλια.

τεσπα εγω δεν εκτιμω καθολου ουτε το ευρω ουτε την Ε.Ε διοτι, οτι με την προτέρα κατασταση (ΔΡΑΧΜΗ) αυτα που βιωνουμε σημερα δεν θα υπήρχαν.. καν και το γνωριζω καλα..

Αυτο που λενε διαφοροι περι καταστροφης αν δεν ημασταν στο ευρω, τα ακουω εγω βερεσε...

απο τι στιγμη που ξερω τι ρολο βαρανε και οι "ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ"

και να σου πω και κατι τελευταιο

ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ καθόλου την πράξη του Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του φρύδια να μας βάλει στην Ε.Ο.Κ (γιατι μας εκανε πελατακια)
Αλωστε ο ιδιος δηλωνε (στον Γεώργιο Δράκο (ΙΖΟΛΑ) οτι εμεις στην ελλαδα δεν εχουμε σοβαρους ανθρώπους για να παει μπροστα ο τόπος..... και θα πρεπει να εισάγουμε απο τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..e.t.c

ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ καθόλου επισης ουτε τις δηλωσεις του Κ. Σταϊκουρα για την παραμονη μας στο  ΕΥΡΩ.. ούτε τις συμμερίζομαι

αυτά εχω να σου πω εγώ ;)

Υ.Γ. τα λέμε αργότερα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και η δική μου ιδέα είναι ότι είμεθα για τον πούτσον καβάλα.

Και ότι είμεθα ανάξιοι απόγονοι αυτών που έβγαλαν 10 έτη πόλεμο και βγήκαν στα βουνά το 1940. Τί σχέση έχουμε εμείς με τους σκληροτράχυλους αγρότες προπαππούδες μας ή ακόμη και παππούδες μας;

ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των Ελλήνων λέγεται η αιτία. Άιντε να ξανακάνω τα καουμποϋλίκια που έκανα πριν 14 χρόνια στη θάλασσα και στα βουνά με την ίδια άνεση. Και πες εγώ διατηρούμαι, προσέχω κτλ. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότερες σειρές μου (όσες δεν είναι ειδικοί φρουροι και έχω δει αρκετούς) έχουν βάλει 20 κιλά η καθεμιά.

Θα παίξει ρόλο βέβαια η εκπαίδευση των μονίμων και το επίπεδο εξοπλισμού.

Επισκέπτης
Και ο αλλος ο καμενουλης ο δημοκρατουλης χορτασε,λεει,παρτουζα οποτε ενταξει ρε παιδι μου,δε χαθηκε και ο κοσμος...Τρελα λεμε,μεχρι εσχατων στα ναρκωτικα τα ατομα.

Περίμενε ρε, μη βιάζεσαι.
Τώρα μόλις ξεκίνησε η πούτσα.
Μέχρι να τους γαργαλήσουν οι αρχιδότριχες τα κωλομέρια έχουμε πορεία..

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
Θελετε να δειτε τι μας περιμένει ? Δειτε αυτό
[URL unfurl="true"]http://greekcrisis.x10.mx/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=29[/url]

Κύπρος και ΑΟΖ πιθανοί κίνδυνοι ? Διαβάστε αυτό
[URL unfurl="true"]http://greekcrisis.x10.mx/index.php?option=com_content&view=article&id=132:-de-facto-&catid=39:exoterikipolitiki&Itemid=56[/url]

Το οτι οι Γερμανοί ξαναρχονται ? Γνωστο ηταν εδω και καιρό
[URL unfurl="true"]http://greekcrisis.x10.mx/index.php?option=com_content&view=article&id=46:2011-08-01-12-42-03&catid=38:oikonomia-cat&Itemid=58[/url]

Αυτή ειναι η μοίρα μας, μπορούμε να την αποφυγουμε ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ήταν βλάκώδης απάντηση στη βλακώδη "είδηση" που ποσταρίστηκε και φυσικά στη "βλακώδη" αντίδραση του να χαρείς.

Αστεία ήταν και τα τρία. Και η είδηση, και η αντίδρασή σου, και ο μαλακοσυμψηφισμός μου. Εσύ το πήρες στα σοβαρά. ΕΓΩ ΌΧΙ!

ΥΓ: Και φυσικά δεν παρτουζώνω τυχάρπαστες τουρίστριες. Δεν τον΄χώνω όπου να' ναι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξαρτάται από το τι είναι οι εξαγωγές, μάην καμαράντ.
Αν εξάγεις προϊόντα με ποιοτική διαφοροποίηση, τότε το νόμισμα δεν παίζει σημαντικό ρόλο.
Πχ. τα γερμανικά αμάξια θα πουλάνε καλά, γιατί είναι γερμανικά, εφόσον το ευρώ κινείται σε λογικά πλαίσια.
Αν τα προϊόντα δεν έχουν ποιοτική διαφοροποίηση, τότε το νόμισμα είναι σημαντικό.
Πχ. αν είναι να αγοράσεις πατάτες ή λιγνίτη, θα κοιτάξεις τον πιο φτηνό πωλητή.
Μάντεψε τι προϊόντα εξάγει η Ελλάδα.

Αδελφέ, στις χαμηλές τιμές ούτε επί δραχμής μπορούσες να συναγωνιστείς Ινδίες, Μπαγκλαντέσια και Αιγύπτους...
Το στοίχημα ήταν και είναι στην πγιότητα που έλεγε και ο Μακέτο...
Ελληνικό βαμβάκι δεν θα αγοράσει κανείς...
Ελληνικό ελαιόλαδο, κρόκο, βιολογικά προϊόντα πάλι θα αγόραζαν πολλοί και σε καλές τιμές...
Όπως και διαμονή σε ελληνικά νησιά (αλλά σε σοβαρά ξενοδοχεία, όχι ρουμς του λετ ή αγγλοκαταστάσεις) αλλά και λογισμικό και άλλα...
Τα μικρά κράτη όπως και τα μικρά μαγαζιά επιβιώνουν αν προσφέρουν κάτι διαφορετικό, όχι αν πάνε να συναγωνιστούν τη φάμπρικα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κλαψε.Η πουτσα του Μπενυ μεγαλωνει.Παραπομπη τωρα,οχι μαλακιες.

Και μετά σου λένε ότι το πασοκ δεν είναι σοσιαληστικό! Αναδιανομή στην πράξη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για την παραπομπή, έχε υπομονή...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
ας μείνου λοιπόν σε τρύπα με νοίκι και 700 ευρώ μηνιάτικο... και ας το έχουν να κάθεται..
ΟΤΑΝ εισαι νεος χιλιες φορες 700 και σε τρυπα ,αλλα με 2000000 επιλογες για το καυλι σου ,παρα στο χωριο εσυ και η γιδα σου...Θα πρεπει το 700 να γινει 350 και η τρυπα παγκακι για να την κανεις,αν και πρωτα θα ψαξεις για συγκατοικο....ΔΥΣΚΟΛΗ αποφαση το χωριο για νεους...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

αχαχαχχαχαχαχχχχαχαχαχχαχα

[video]http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=567#.Tm89n54LN4s.facebook[/video]

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Και η δική μου ιδέα είναι ότι είμεθα για τον πούτσον καβάλα.

Θα παίξει ρόλο βέβαια η εκπαίδευση των μονίμων και το επίπεδο εξοπλισμού.
1o σωστό - 2ο λάθος (με εξαίρεση τις ειδικές δυνάμεις).

Συνάδελφος έχει γιο Λοχία στον Έβρο και μου έλεγε ότι μετά τις μειώσεις στα λεφτά, το ηθικό έχει κατέβει όσο πιο χαμηλά πάει. Σχεδόν 4ήμερο δουλεύει ο στρατός πια.

Οι άνθρωποι είναι ΔΥ... αλλά με διακριτικά.  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:μηπως ειναι καποταζζζ???? :2funny: :2funny: :2funny:ρε ποσο μαλακες ειναι...και τα σκατα μας να φαμε για να ξεχρεωσουμε ,με αυτους τους μαλακες πρασινο-ηλιθιο-φρουρους της μαλακιας παντου χωμενους,δεν εχουμε καμια ελπιδα....τους νοιαζει να μην το πει ο δεξιος στα καναλια ρε πουστη μου....ΞΥΛΟ τωρα!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Περίμενε ρε, μη βιάζεσαι.
Τώρα μόλις ξεκίνησε η πούτσα.
Μέχρι να τους γαργαλήσουν οι αρχιδότριχες τα κωλομέρια έχουμε πορεία..
Να χασκογελάς χαιρέκακα σαν ηλίθιος είναι ώριμη πολιτική στάση; :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους χρεωκοπεί η Ελλάδα

Λίστα με τις αμοιβές 166 υπαλλήλων από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση και Αποχέτευση Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) υπέβαλε στη Βουλή ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Από τα στοιχεία προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι οι ετήσιες αποδοχές υπαλλήλων της επιχείρησης διαμορφώθηκαν, κατά τον τελευταίο χρόνο, στα εξής επίπεδα:

Xημικός μηχανικός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 61.071 ευρώ,
    Αποθηκάριος υποχρεωτικής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 35.584,80 ευρώ,
    Εργάτης υποχρεωτικής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 32.077 ευρώ,

Χειριστής αντλιοστασίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αμοιβή 37.406 ευρώ
    Πρακτικός μηχανικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 42.513 ευρώ,
    Οξυγονοκολλητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 37.303 ευρώ,
    Ταμίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 49.250 ευρώ,
    Εργοδηγός δομικών έργων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 47.084 ευρώ,
    Οικονομολόγος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης 55.943 ευρώ,
    Χημικός μηχανικός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης 56.519 ευρώ,
    Ηλεκτρολόγος Τεχνολογικής εκπαίδευσης 48.298 ευρώ,
    Διοικητικός υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 43.879 ευρώ.

εσύ φιλήσυχε που είσαι οικονομολόγος παίρνες 55.943 ευρώ ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom