Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Γάλλοι και Γερμανοί θα μένουν στα σπίτια των Ελλήνων και οι Έλληνες θα κοιμούνται έξω –αφού πρώτα μαγειρέψουν, καθαρίσουν, σιδερώσουν, πλύνουν και σερβίρουν τους κατακτητές- ενώ οι Γαλλογερμανοί θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να ξεπαρθενεύουν τις κόρες και τους γιους του ιδιοκτήτη ή να πηδάνε ακόμα και τη γυναίκα του, αν είναι καλοστεκούμενη και δεν έχει γίνει εντελώς μπακατέλα.

Την ώρα που οι Γαλλογερμανοί θα πηδάνε τις κόρες, τους γιους και τις γυναίκες, οι περήφανοι Έλληνες πατεράδες θα είναι υποχρεωμένοι να τους κάνουν αέρα.
Καβλααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μεγαλε εγω ειδα τον χαρτη στο γραφειο του δικα και το εδαφος στην νησον.

Και μπουχεσες να ειναι παει τρια προς ενα η αναλογια,αεροπορικη καλυψη απο τα μεμετια 24/7,και μια Αττικη οδος που ξεκινα απο Λευκωσια και παει Λαρνακα καρφι με το εδαφος να ειναι φλατ εκατερωθεν.

Κανε τις αναγωγες σου.

μεγαλη συζητηση και οφ τοπικ κιολας. οχι οτι εχεις και αδικο δηλαδη. το κακο με εμας ειναι η αντιστροφη αναλογια στη μαμουχαλιαση. εδω εχουμε μαμουχαλους να παρουν αποφασεις και να δωσουν διαταγες. εκει εχουν μαμουχαλους να τις εκτελουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καβλααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Τόσες που έχουμε παρτουζώξει εμείς εδώ τόσα καλοκαίρια δεν φθάνουν τρεις γυναικείοι πληθυσμοί Ελλάδος να ισοσκελίσουν.  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τόσες που έχουμε παρτουζώξει εμείς εδώ τόσα καλοκαίρια δεν φθάνουν τρεις γυναικείοι πληθυσμοί Ελλάδος να ισοσκελίσουν.  :birdman:

σε δεκα χρονια απο τωρα θα καμαρωνουμε για τις παλιες περασμενες εποχες που γαμουσαμε και παρτουζοναμε. οπως κανουμε τωρα για την αρχαια ελλαδα.  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειμαι απο Λαμια και δεν εισπραττω νοικια.

Παραδειγμα εφερα,πιες κανα red bull να ξυπνησεις.

και εγώ σύσταση έκανα σε αυτόν που δουλεύει Αθήνα με 700 ευρώ και έχει σπίτι στην Λαμία

πιες κανένα μπάφο ακόμα θα σου θολώσει και άλλο το μυαλό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μεγαλε εγω ειδα τον χαρτη στο γραφειο του δικα και το εδαφος στην νησον.

Και μπουχεσες να ειναι παει τρια προς ενα η αναλογια,αεροπορικη καλυψη απο τα μεμετια 24/7,και μια Αττικη οδος που ξεκινα απο Λευκωσια και παει Λαρνακα καρφι με το εδαφος να ειναι φλατ εκατερωθεν.

Κανε τις αναγωγες σου.

να μελετάς καλύτερα τους χάρτες.
να ξαναδείς πού είναι οι αγγλικές βάσεις.
να συνυπολογίσεις ότι εάν γινει τσαου στη μεσόγειο απ τα μεμέτια οι κουρδοι που ελέγχουν όλη την ανατολία θα τους γαμήκουν τα ράμματα.....
έχουν χώσει πολλά φράγκα οι οβραίοι στα κούρδια τελευταία.
κάνε τις αναγωγές σου.
α και που σαι....
αμα γίνει πόλεμος κάτι στατηγομεμέτια που είναι φυλακή θα αρχίσουν το πάρτυ και στο δυτικό κομμάτι.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.740
Πόντοι
10.225
Υπηρέτησα στο 295 ταγμα εθνοφυλακης στην ΚΩ εκανα και την άσκηση ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ οι οποία είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,σε καμία ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΩΝ ΣΚΩΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

Επισκέπτης
μεγαλη συζητηση και οφ τοπικ κιολας. οχι οτι εχεις και αδικο δηλαδη. το κακο με εμας ειναι η αντιστροφη αναλογια στη μαμουχαλιαση. εδω εχουμε μαμουχαλους να παρουν αποφασεις και να δωσουν διαταγες. εκει εχουν μαμουχαλους να τις εκτελουν.
Αυτο που αντιληφθηκα τοτε που υπηρετουσα(1993-94)ειναι οτι ο ΕΣ ειναι ενας στρατος με νοοτροπια Β'ΠΠ,αντε Κορεας,που θα πολεμησει με απειρως φονικοτερα οπλα απο την εποχη του Β'ΠΠ,η της Κορεας.

Βλεπε Ιμια οπου υπερμοντερνα πλοια εκατερωθεν ηταν στημενα για να ανταλλαξουν πυρα σε φαση Τραφαλγκαρ.

Λογικα το ιδιο συμβαινει και απεναντι πανω κατω,ισως οχι το ιδιο ακριβως αλλα το αυτο αποτελεσμα θα υπαρχει.

Και συμπληρωματικα για την νησον η ΕΦ εχει πολυ χαμηλο επιπεδο επανδρωσης(ειχε οπωσδηποτε τοτε που ημουν κατω)και ο μεσος εθνοφρουρος δεν χρειαζεται να σκεφτει καν πως θα λουφαρει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
του έλληνα τελευταια γιαλίζει το μάτι..
ο μεμέτης έχει γλυκαθεί με την ανάπτυξη και το βιοτικό επίεπδο όπως κάποτε ο έλληνας επι σημίτη.
κάνε τις αναγωγές σου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Και μπουχεσες να ειναι παει τρια προς ενα η αναλογια
Η αναλογια ειναι αποδεκτη...Αν και νομιζω οτι στον συγχρονο πολεμο το εμψυχο δυναμικο δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο.

αεροπορικη καλυψη απο τα μεμετια 24/7

Αυτο τωρα δεν λεει κατι. Παιζει τι αεροπλανα θα σηκωσουν, τι θα σηκωσουν οι απο δω, τι αντιεροπορικα παιζουν και κυριως τι θα κανει το Αμερικανικο αεροπλανοφορο που ειναι εκει. Αν οι χ τουρκοι μπορουν να βαλουν 200 f16πχ πανω απο την Κυπρο με ενδεχομενες απωλειες 80% δεν θα βαλουν κανενα...

και μια Αττικη οδος που ξεκινα απο Λευκωσια και παει Λαρνακα καρφι με το εδαφος να ειναι φλατ εκατερωθεν.

Δεν εχω παει κυπρο για να ξερω τι εννοεις ακριβως , αλλα αυτο μπορει να γινει και στρατηγικο μειονεκτημα σε επιθεση. Αν δεν ειναι μειονεκτημα για τον επιτιθεμενο, οποιοδηποτε φλατ εδαφος μπορει να γινει πιστα μοτο κρος απο το πυροβολικο σε χρονο dt

Πιστευω παντως οτι σε ενα τετοιο σεναριο μεταξυ Τουρκιας-Κυπρου, η "παλικαρια" των στρατιωτων θα ειναι απο τα τελευταια που θα μετρησουν

Επισκέπτης
και εγώ σύσταση έκανα σε αυτόν που δουλεύει Αθήνα με 700 ευρώ και έχει σπίτι στην Λαμία

πιες κανένα μπάφο ακόμα θα σου θολώσει και άλλο το μυαλό...
Λιγοι θα πουλησουν το σπιτι στο χωριο τωρα για να αγορασουν τρυπα στην Αθηνα.

Γιατι το θελουν για εσχατη καβατζα με καμμια γιδα και κανα γουρουνι,πραμα λογικο.

Επισκέπτης
Δεν εχω παει κυπρο για να ξερω τι εννοεις ακριβως , αλλα αυτο μπορει να γινει και στρατηγικο μειονεκτημα σε επιθεση. Αν δεν ειναι μειονεκτημα για τον επιτιθεμενο, οποιοδηποτε φλατ εδαφος μπορει να γινει πιστα μοτο κρος απο το πυροβολικο σε χρονο dt
Εννοω αυτο που περιεγραψα.

Αφου λιανισουν το 2ο ταγμα καβαλανε την εθνικη και αντε γεια.

Οταν την ειδαμε με συναδελφους,με ταξι απο Λευκωσια για Λαρνακα εξοδουχοι παθαμε ενα ψιλοσοκ,βασικα σαν ενδεχομενο κρεας για κανονια...Ασε που δεν υπηρχε τοτε στην Ελλαδα τετοιο πραμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λιγοι θα πουλησουν το σπιτι στο χωριο τωρα για να αγορασουν τρυπα στην Αθηνα.

Γιατι το θελουν για εσχατη καβατζα με καμμια γιδα και κανα γουρουνι,πραμα λογικο.

ας μείνου λοιπόν σε τρύπα με νοίκι και 700 ευρώ μηνιάτικο... και ας το έχουν να κάθεται..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σχετικά με το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού, από διηγήσεις παλαιοτέρων, τα ίδια έλεγαν και στις αρχές του 20ου αιώνα.
Μαμούχαλοι, σαπιοκοιλιάδες, ντιντίδες κτλ Μπελ Επόκ κιέτς.
Η γενιά όμως αυτή έβγαλε δέκα χρόνια σερί πολέμους. Όπως και η γενιά του σαράντα.

Νομίζω ότι ο έλληνας το έχει στο ντιενέι τον πόλεμο, από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν μπορεί να κάθεται.
Αν χρειαστεί και για να μην σκουριάσει, πολεμάει και τον αδελφό του.

Οι τούρκοι πάλι, συνήθως χρησιμοποιούν άλλους για τους πολέμους εδώ και πολλούς αιώνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom