Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.723
Πόντοι
10.225
Σημασία έχει ότι αν γίνει ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΡΩΣΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω παντως μαγκες που παω συχνα κων/πολη επειδη ζει το αισθημα μου εκει
μου φαινονται αρκετα δυνατοι

ο τουρκικος στρατος ειναι για τον πουτσο. ειναι το φαινομενο των αυστηρων μπαμπαδων που μεγαλωνουν μπουληδες γιους. οσοι κανουν θητεια κλαινε με μαυρο δακρυ που θα πανε παραμεθοριο. και οι κουρδοι τριβουν τα χερια τους με τα μομολα και τους γαμανε το εντερο.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ο τουρκικος στρατος ειναι για τον πουτσο. ειναι το φαινομενο των αυστηρων μπαμπαδων που μεγαλωνουν μπουληδες γιους. οσοι κανουν θητεια κλαινε με μαυρο δακρυ που θα πανε παραμεθοριο. και οι κουρδοι τριβουν τα χερια τους με τα μομολα και τους γαμανε το εντερο.
γιατι οι δικοι μας δεν κλαιγονται οταν πανε εβρο... :huh: :huh:
οτι ειναι λιγο μπουχεσες σαν λαος εχεις δικιο

Επισκέπτης
σιγά ρε.. κόψε κάτι... το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι 82% .... και όσοι δεν έχουν υποτίθεται σπίτι όλο και κανένα πατρικό έχουν στο χωριό...
Τι λε ρε παιδι μου,δεν το ειχα σκεφτει...Να δουλευεις Αθηνα για εφτα κατοσταρικα και να μενεις Λαμια,ευκολο ειναι. :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  πεστου του Ερντογαν να μην πολυκουνιεται,για θα φαει τετοια πουτσα που θα την θυμαται
  για αιωνες....

Έχω έτοιμο και το ανέκδοτο:

Ερ:Πώς κάνει η τούρκικη γάτα που κλαίει για την καταστροφή;
Απ:ΝΕΤΑ-ΝΙΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

:2funny:

Επισκέπτης
Ε, προφανώς για κάποιους το μέλημα δεν είναι να δωθούν ευκαιρίες για να βγουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι από τη φτώχεια αλλά να αφαιρέσουν και από αυτούς που έχουν σε μια εξίσωση προς τα κάτω...
Κλαψε.Η πουτσα του Μπενυ μεγαλωνει.
Αν βρω τα παλια τεύχη ΚΛΙΚ και ΝΙΤΡΟ είχε γράψει κάτι ωραία ο Κωστόπουλος για αυτήν την νοοτροπία...
Παραπομπη τωρα,οχι μαλακιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι οι δικοι μας δεν κλαιγονται οταν πανε εβρο... :huh: :huh:
οτι ειναι λιγο μπουχεσες σαν λαος εχεις δικιο

το εξης φαινομενο. στον δικο μας στρατο παιζει και να ξεψαρωσεις, αν και εμφανιστεις μπουλης απο το σπιτι σου. στους μεμετηδες θα μπεις μπουλης και θα βγεις μεγαλυτερος μπουλης απο πριν. φταιει η τρελη δουλοπρεπεια που εχει το στρατιωτικο συστημα εκει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...  :think:

Επισκέπτης
έτσι ακριβώς .. σε συνεργασία με τα κεντρικά πρακτορεί στα οποία γινόταν πολλές εξαργυρώσεις κερδισμένων... πήγαινες εσύ ας πούμε με ένα λαχνο που κέρδιζε 10.000 και σου έλεγε ο πρακτορας.. "αν πας στην τράπεζα θα σου κρατήσει 1.000 φόρο αν το δώσεις σε μένα θα σου κρατήσω 500".. και ο τύπος έπαιρνε τα 9.500.. μετά ο πράκτορας μάζευε καμμιά δεκαριά τέτοια λαχεία (100.000 σύνολο) και τα έδινε σε κάποιον για 102.000 ... οπότε πράκτορας κέρδος 7.000, παίκτες κέρδος 5.000 και ο τύπος ξέπλυμα 100.000 με 12.000
Καφενοβιες μαλακιες(ως συνηθως...)για φασεις που δεν υπαρχουν στην αγορα εδω και εικοσιτοσα χρονια.

Κατεβα και λιγο Αθηνα,βγες απο το γραφειο.Βλακα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
το εξης φαινομενο. στον δικο μας στρατο παιζει και να ξεψαρωσεις, αν και εμφανιστεις μπουλης απο το σπιτι σου. στους μεμετηδες θα μπεις μπουλης και θα βγεις μεγαλυτερος μπουλης απο πριν. φταιει η τρελη δουλοπρεπεια που εχει το στρατιωτικο συστημα εκει.
στο δικο μας στρατο ξεψαρωνεις αμα πας ειδικες δυναμεις κτλ λογικα ισχυει το ιδιο και σ'αυτους
γιατι στα αλλα...πεφτει πολυ ξυσιμο... :2funny: :2funny: :2funny:
παντως οτι ειναι λιγο μπουχεσακιδες,κουτοπονηροι και ληθαργοι ειναι γεγονος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...  :think:

καμια σχεση σου λεω. χειροτεροι ειναι απο τους δικους μας μπουληδες. βεβαια και η δικη μας παραμεθοριος καμια σχεση με τη τουρκικη που ειναι εμπολεμη ζωνη. τεσπα ισχυει οτι ειπα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καμια σχεση σου λεω. χειροτεροι ειναι απο τους δικους μας μπουληδες. βεβαια και η δικη μας παραμεθοριος καμια σχεση με τη τουρκικη που ειναι εμπολεμη ζωνη. τεσπα ισχυει οτι ειπα.

Μακάρι να είναι έτσι.

Ήκουσες supermouse που λες ότι θα πάρουν το υπόλοιπο της Κύπρου πριν προλάβουμε σηκώσουμε αεροπλάνο εδώ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καφενοβιες μαλακιες(ως συνηθως...)για φασεις που δεν υπαρχουν στην αγορα εδω και εικοσιτοσα χρονια.

Κατεβα και λιγο Αθηνα,βγες απο το γραφειο.Βλακα.

μα όλα τα ξέρεις εσύ πια.. πω πω ρε παιδάκι μου ένας φωστήρας...

Επισκέπτης
Μακάρι να είναι έτσι.

Ήκουσες supermouse που λες ότι θα πάρουν το υπόλοιπο της Κύπρου πριν προλάβουμε σηκώσουμε αεροπλάνο εδώ;
Μεγαλε εγω ειδα τον χαρτη στο γραφειο του δικα και το εδαφος στην νησον.

Και μπουχεσες να ειναι παει τρια προς ενα η αναλογια,αεροπορικη καλυψη απο τα μεμετια 24/7,και μια Αττικη οδος που ξεκινα απο Λευκωσια και παει Λαρνακα καρφι με το εδαφος να ειναι φλατ εκατερωθεν.

Κανε τις αναγωγες σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι λε ρε παιδι μου,δεν το ειχα σκεφτει...Να δουλευεις Αθηνα για εφτα κατοσταρικα και να μενεις Λαμια,ευκολο ειναι. :jerking:

ναι από την Λαμία όμως το νοίκι το εισπράτεις.. να το πουλήσεις και να πάρεις στην Αθήνα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στο δικο μας στρατο ξεψαρωνεις αμα πας ειδικες δυναμεις κτλ λογικα ισχυει το ιδιο και σ'αυτους
γιατι στα αλλα...πεφτει πολυ ξυσιμο... :2funny: :2funny: :2funny:
παντως οτι ειναι λιγο μπουχεσακιδες,κουτοπονηροι και ληθαργοι ειναι γεγονος...

και ποιος σου ειπε οτι το ξυσιμο δε σε ξυπναει? οταν στροφαρει καθε μερα το μυαλο για να βρει νεο τροπο να λουφαρει μαθαινει να σου κοβει τελικα. απεναντι δεν υπαρχει ουτε η υποψια να πιασουν διαφορετικα το κουταλι απο οτι λεει το πρωτοκολλο. τους παιρνουν βοδια και τους βγαζουν μοσχαρια. ο εξυπνος στρατιωτης θα κερδισει παντα τον ηλιθιο σε μονομαχια. ειναι ηλιθιοι και το χειροτερο εχουν ηθικο μηδεν. χεστηδες μηδενικα.

Επισκέπτης
μα όλα τα ξέρεις εσύ πια.. πω πω ρε παιδάκι μου ένας φωστήρας...
Τετοια σκηνικα συνεβαιναν σε ΠΑΛΙΕΣ εποχες λογω του ΤΟΤΕ φορολογικου συστηματος,μεχρι και πιατσα υπηρχε τοτε για αυτα που λες.

Εχεις μεινει καπου 20 χρονια πισω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
"Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την ελληνική οικονομία, σε αντίθεση με τις προηγούμενες 650 μέρες που ήταν ανέμελες και λαμπερές. Οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας έφτασαν το 98% αλλά, αν δεν φτάσουν στο 1.500%, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – άλλωστε, χρεοκοπήσαμε πρόπερσι, πάλι θα χρεοκοπήσουμε; Ο χρεοκοπημένος την χρεοκοπία δεν την φοβάται.

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με την Άγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί. Κάποια ανακοίνωση, μάλλον, έχουν να του κάνουν, γιατί, διαφορετικά, δεν υπήρχε λόγος να φάνε ξανά στη μάπα την ηλίθια σκατόφατσά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βέρμαχτ, η Άγκελα Μέρκελ θα διατάξει τον Γιώργο Παπανδρέου να φορολογήσει το περπάτημα στα πεζοδρόμια, ενώ ο Νικολά Σαρκοζί θα απαιτήσει να μπει ειδικό τέλος στις τουαλέτες των σπιτιών και οι Έλληνες να σκάνε 3 ευρώ κάθε φορά που τραβάνε το καζανάκι.

Η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί θα απαιτήσουν ακόμα να κάνουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα, μέχρι η χώρα μας να ξεπληρώσει το χρέος της.

Γάλλοι και Γερμανοί θα μένουν στα σπίτια των Ελλήνων και οι Έλληνες θα κοιμούνται έξω –αφού πρώτα μαγειρέψουν, καθαρίσουν, σιδερώσουν, πλύνουν και σερβίρουν τους κατακτητές- ενώ οι Γαλλογερμανοί θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να ξεπαρθενεύουν τις κόρες και τους γιους του ιδιοκτήτη ή να πηδάνε ακόμα και τη γυναίκα του, αν είναι καλοστεκούμενη και δεν έχει γίνει εντελώς μπακατέλα.

Την ώρα που οι Γαλλογερμανοί θα πηδάνε τις κόρες, τους γιους και τις γυναίκες, οι περήφανοι Έλληνες πατεράδες θα είναι υποχρεωμένοι να τους κάνουν αέρα.

Μέρκελ και Σαρκοζί θα εξηγήσουν στον Γιώργο Παπανδρέου πως -μετά τον ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια- έχει φτάσει η ώρα η Ελλάδα να εφαρμόσει τον κανόνα «ένα παιδί ανά οικογένεια».

Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Σόιμπλε, αν η Ελλάδα είχε εφαρμόσει την πολιτική του ενός παιδιού –όπως έκανε η Κίνα-, δεν θα είχε σήμερα κανένα οικονομικό πρόβλημα, αφού οι Έλληνες πολιτικοί δεν θα έχωναν στο Δημόσιο και τα τρία παιδιά του κυρίου και της κυρίας Λαμογιοπούλου αλλά μόνο τη μοναχοκόρη τους, την πεντάμορφη, την χιλιοπαινεμένη, που τράβαγε τους βύζους της και ήταν αναμμένη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να αντιδράσει έντονα στο γαλλογερμανικό αίτημα για ένα παιδί ανά οικογένεια, υποστηρίζοντας πως, αν τα Ελληνόπουλα δεν έχουν αδέλφια, δεν θα μάθουν τι σημαίνει η υπέροχη λέξη «αδελφός», ενώ θα επικαλεστεί και το ατράνταχτο επιχείρημα πως τα παιδιά δεν θα μπορούν να λένε πια στα άλλα παιδιά «αν με χτυπήσεις, θα φωνάξω τον μεγάλο μου αδελφό και θα σε κάνει κομματάκια», οπότε θα τα κάνουν μπαούλο στο ξύλο τα άλλα μοναχοπαίδια."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom