Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 266
παει και η κυπρος πασακα μουκάτσε να μας απαντήσει τεκμηριωμένα ο παππούλης.
ααααααααααααααααχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχααχχα
παμε τουρκια περσονα;;
παει και η κυπρος πασακα μουκάτσε να μας απαντήσει τεκμηριωμένα ο παππούλης.
Αν έχουμε 50% κούρεμα, τι θα γίνει με τα ασφαλιστικά ταμεία (δηλ συντάξεις);
ΠΟΥΛΟ;![]()
ουτε για αστείο μην το λες αυτο.... Καθώς δεν παίζει !!!χωρια και που πολλοί λαχειοπωλες δίνουν τα κερδισμένα λαχεία στα κεντρικά πρακτορεία παίρνοντας και αυτοί το κάτι τις τους ;) ;) ;) ;)
Ρε τύποι, ξεκολλάτε. Εντάξει, υπάρχει διαφωνία. Μην το γαμάτε...
νιου τρεντ είναι το ισραήλ ομορφόπαιδο...παει και η κυπρος πασακα μου
παμε τουρκια περσονα;;
Εξαρτάται από το τι είναι οι εξαγωγές, μάην καμαράντ.
Αν εξάγεις προϊόντα με ποιοτική διαφοροποίηση, τότε το νόμισμα δεν παίζει σημαντικό ρόλο.
Πχ. τα γερμανικά αμάξια θα πουλάνε καλά, γιατί είναι γερμανικά, εφόσον το ευρώ κινείται σε λογικά πλαίσια.
Αν τα προϊόντα δεν έχουν ποιοτική διαφοροποίηση, τότε το νόμισμα είναι σημαντικό.
Πχ. αν είναι να αγοράσεις πατάτες ή λιγνίτη, θα κοιτάξεις τον πιο φτηνό πωλητή.
Μάντεψε τι προϊόντα εξάγει η Ελλάδα.
Τέρας μαζί σου, αλλά πως γίνεται αφού υπάρχουν προϋπολογισμοί, το κόστος των δημοσίων έργων να είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη;
Είναι το κράτος τόσο κιμπάρικο ή είναι προϋπολογισμοί αλά ελληνικά;
Όχι, αλλά πιθανότατα ποθσταρδέλλια...
Η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα, που λέγαμε παλιά...
Ρε τύποι, ξεκολλάτε. Εντάξει, υπάρχει διαφωνία. Μην το γαμάτε...
κάτσε να μας απαντήσει τεκμηριωμένα ο παππούλης.
τα νούμερα δε βγαίναν απο την αρχή.Ρε περσόνα, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.
είναι τρελλό.
υποτίθεται ότι τα νέα δάνεια αποπληρώνουν τα παλιά, δεν προστίθενται ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
έστω και αν βάλεις 60δις, που χρειαστήκαμε επιπλέον (35 ελλειμμα του 2009 και 24 του 2010) ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν βγαίνουν τα νούμερα.
μόνο με κεφαλαιοποίηση τόκων μπορεί να βγουν..
ναι αλλα στην τουρκια οι γυναικες ειναι θρεμοτερεςνιου τρεντ είναι το ισραήλ ομορφόπαιδο...
τα νούμερα δε βγαίναν απο την αρχή.
αυτό που γίνεται σήμερα έπρεπε να έχει γινει απ το 2009 με 20% σάντεν ντέθ δημοσίου και τώρα ούτε μνημόνια 2 ούτε 3 ούτε εκτακτες εισφορές θα χρειαζόμασταν.
πρόχειρα τότε έπρεπε να έχει γίνει ένα κούρεμα 20%, να αλλάξει η δομή του δημοσίου να έχουν ήδη γίνει αποκρατικοποιήσεις και τώρα θα είχαμε ήδη αναπτυξη και σιγουρα χρέος κάτω των 200 δις.
τώρα εχετε γεια βρυσούλες.
εχει να φάει τέτοια πούτσα που θα την θυμούνται τα τουρκόπουλα όπως ο νάσερ πριν πολλές δεκαετίες.ναι αλλα στην τουρκια οι γυναικες ειναι θρεμοτερες
και ερντογαν πιεζει πολυ τα εβραιοπουλα
φαινεται δυναμωσε αρκετα ο πατρον
εγώ δεν ήμουνα ποτέ με αυτό το σκεπτικό.ρε παπάρα όταν τα φώναζα αυτά πρίν ένα χρόνο άλλα έλεγες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω αυτο νομιζω...εχει να φάει τέτοια πούτσα που θα την θυμούνται τα τουρκόπουλα όπως ο νάσερ πριν πολλές δεκαετίες.
και εγω αυτο νομιζω...
αλλα οι τουρκοι δεν ειναι ατακτος στρατος σαν τους παλαιστινιους...
εχει να φάει τέτοια πούτσα που θα την θυμούνται τα τουρκόπουλα όπως ο νάσερ πριν πολλές δεκαετίες.
Μήπως ΤΩΝ ΕΧΟΥΝΕ κάνει ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?ναι αλλα στην τουρκια οι γυναικες ειναι θρεμοτερες
ναι αλλα στην τουρκια οι γυναικες ειναι θρεμοτερες
εκ πειρας σου λεω οι τουρκαλες ειναι αλλη φασηΤύπε, αν είναι να φάνε πούτσα και οι τουρκάλες, θα ήθελα να μου κρατήσετε μια τέτοια.
![]()
εκ πειρας σου λεω οι τουρκαλες ειναι αλλη φαση
το ρωσιδες και μαλακιες...