Επισκέπτης
Κάποιοι δείχνουν να το απολαμβάνουν....
Ω ναι..
Μέχρι εδώ ακούγεται το σκούξιμό τους..
Κάποιοι δείχνουν να το απολαμβάνουν....
Αυριο παλι.Και ήμουν έτοιμος ν'αρχίσω να παίρνω.
Τώρα μου κόπηκε η φόρα για γυμναστική.
Ήπια και κάτι μπύρες..
μπορει η ακοή σου να ειναι καλύτερη απ την όρασή σου. Δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω.
Και ήμουν έτοιμος ν'αρχίσω να παίρνω.
Τώρα μου κόπηκε η φόρα για γυμναστική.
Ήπια και κάτι μπύρες..
Να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις...
σαφώς αφού παρήγαγες και είχες σίγουρη αγορά όχι λόγω ανταγωνιστικότητας αλλά λόγω συμφωνίας με ΕΕ. θέλω τοσο μπαμπακι τοσο λάδι τοσο κρασι κλπ κλπ.Δες τι έχει γράψει και πιο πάνω ο βολταίρος...
Αυτό που λέω και επιμένω είναι ότι το ευρώ δεν χαντάκωσε τις ελληνικές εξαγωγές...
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι προ ευρώ τα ελληνικά προϊόντα ήταν ανάρπαστα και από την 1-1-2002 έμεναν στα αζήτητα.
Νομίζω ότι θα πρέπει να επαναληφθεί το τσιπουρομάζεμα
(μη διαδώσεις πάλι τίποτις μαλακίες για νερό, σε πήδηξα)
Ε, οχι και ισοβίως...
τουλαχιστον ο γαπ περασε 2-3 νομους που πολυ τους γουσταρα. Να καθαρίσει με τη μονιμοτητα των ΔΥ και μετα βγάλε οποιον πρωθυπουργο θες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ??????
σαφώς αφού παρήγαγες και είχες σίγουρη αγορά όχι λόγω ανταγωνιστικότητας αλλά λόγω συμφωνίας με ΕΕ. θέλω τοσο μπαμπακι τοσο λάδι τοσο κρασι κλπ κλπ.
Αν θυμάμαι καλά, η συμμετοχή της ελλάδας στις γερμανικές εξαγωγές ήταν της τάξης του 0,5 % και συνολικά των Pigs του 5%...
Οι εισαγωγές έχουν να κάνουν με τον καταναλωτισμό μας και τον τελευταίο χρόνο, παράλληλα με την αύξηση των εξαγωγών είχαμε και μείωση των εισαγωγών...
Τελικά το ζητούμενο (ότι το ευρώ έβλαψε τις εξαγωγές μας) δεν αποδείχθηκε...
Που ειναι ο Τερης ρε γαμω το Δια?
Τερη ασε τα κολυβα και ανοιξε νημα για τους πεσοντες ρε!
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=395578&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
[/quote]
Προβοκατορα!Αχαχαχαχαχαχαχαχ
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
τι ακριβώς μας δείχνει το γράφημα μακροσκοπικά;Το διάγραμμα αυτό δείχνει δύο πράγματα:
1) Ότι οι Ελληνικες εξαγωγές σε γενικές γραμμές ακολουθούνε την τάση των παγκόσμιων εξαγωγών (μία περίοδο τις ξεπερνούνν και μια άλλη υπολείπονται)
2) Η μεγάλη άνοδος των Γερμανικών εξαγωγών γίνεται επί Ευρώ.
Και για να δούμε πόσο δίκηο έχει ο Πέρσυ πρόσθεσα και την Ιταλία: