Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
εσυ παλι του εξηγησες :2funny:......τεσπα παπαζολη για ενα πιατο φακες πουλησε ο αλλος τα πρωτοτοκια....κανε ενα γκουγκλαρισμα και θα το βρεις....

Ενω εσυ εξηγησες....
"κανε ενα γκουγκλαρισμα".

Επισκέπτης
Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).
Μπορεί να ήμουνα άρρωστος σε εκείνο το μάθημα ή να έκανα κοπάνα ... :grin:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
δεν είναι θέμα ορθογραφίας αλλά μαϊμουδισμού ..

τι το θέλει το "επί πινακίου φακής" ;;;  :headbang: λαθος εκφραση που σημαινει τζαμπα (δεν ειμαι τοσο μορφωμενος οσο εσυ εξυπνε)

τι τους θέλει τους "υμέτερους" αν δεν ξέρει ποιοι είναι; οι παρατρεχαμενοι και ποιος τους ξερει αλλωστε ? (εσυ ?) τελευταιοι τους μαθαινουμε εμεις εξυπνοπουλε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάντως σαν καλός Γερμανοτσολιάς, στην αναφορά που θα δώσω στα γειτονάκια μου της EZB θα είναι πως αυτοί εκεί κάτω έχουν ακόμη πολύ χρήμα, ακόμη ο τόπος είναι γεμάτος μεγάλα flashy jeeps παρκαρισμένα έξω από clubs, ότι κυκλοφορούν ο καθένας με 2-3 εισαγώμενα τεμάχια, σκίζονται στο αλκοόλ, χορεύουν πάνω στον πάγο στις 7 το πρωί και άλλα τέτοια και γενικά ότι όταν πέσει η νύχτα συνεχίζει το ελληνικό καλοκαίρι.

Μιλάς όμως πάλι για το "τοπικό λίπος"...
Και τα μέτρα που παίρνουν οι τροΪκανοί κατά διαβολική σύμπτωση χτυπάνε αυτούς που δεν έχουν τις τζιπούρες και τις βιζιτούδες...
Στην τελική, στο ρέμμο που πήγα τις προάλλες, ήταν και χλιδάτοι, ήταν και εργατάκοι...
Οι μεν εκαναν λογαριασμό € 1000 ανα άτομο, οι δε € 50...
Το δντ και η κυβέρνηση συνεργατών κυνηγάνε αυτόν που έκανε λογαριασμό € 50.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ενω εσυ εξηγησες....
"κανε ενα γκουγκλαρισμα".
ειπα να πω ανοιξε την παλαια διαθηκη στο κεφαλαιο ιακωβ κλπ αλλα λεω δεν θα χει καμια προχειρη ως θεολογος που ειναι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).
Φιλε μου δεν το επαιξα ποτε ξερολας ....
Λυκειο εχω βγαλει μονο και αυτο ηταν αστα να πανε ..... και με το ζορι....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Μιλάς όμως πάλι για το "τοπικό λίπος"...
Και τα μέτρα που παίρνουν οι τροΪκανοί κατά διαβολική σύμπτωση χτυπάνε αυτούς που δεν έχουν τις τζιπούρες και τις βιζιτούδες...
Στην τελική, στο ρέμμο που πήγα τις προάλλες, ήταν και χλιδάτοι, ήταν και εργατάκοι...
Οι μεν εκαναν λογαριασμό € 1000 ανα άτομο, οι δε € 50...
Το δντ και η κυβέρνηση συνεργατών κυνηγάνε αυτόν που έκανε λογαριασμό € 50.
Παντα αυτον δεν κυνηγανε ?
τους αλλους δεν τους αγγιζουν καν....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η τιμμωρία τους είναι που τους ψήφισαν, εγώ τι φταίω τώρα δλδ?

:2funny:

Όπως λέει και ένας υψηλά ιστάμενος φίλος, στις τελευταίες εκλογές δώσαμε μηνυμα ότι αντέχουμε το ανελέητο γαμωκόπημα...
Όποτε ας μην πολυπαραπονιόμαστε...
Εχω βέβαια περιέργεια πώς η κυβέρνηση συνεργατών θα τα βάλει με τα συνδικαλόσκυλα των ΔΕΚΟ που κατ' εμέ εκεί υπαρχει τρελό λίπος και μικρόβια...(το μνημόνιο έχει και κάμποσες θετικές πλευρές και μια από αυτές είναι ότι θα μπει τέλος στο αίσχος χρεωκοπημένες επιχειρήσεις να δίνουν μισθούς μανατζερ σε κλητήρες και να παίνρνουν θαλασσοδάνεια με κρατική εγγύηση)...
Μήπως να αγοράσω γεννήτρια και κανά ποδήλατο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλά.

Η ικανότητα αντίληψης του καθένα περιορίζεται από πολλούς παράγοντες. Την οικογένεια, τους φίλους, τις σπουδές του, το IQ του, τις εμπειρίες, το που μένει, τι δουλειά κάνει, τι διαβάζει, τι ακούει, τι βλέπει...

Αλλιώς αντιλαμβάνεται τη κρίση ο εργαζόμενος στο Πέραμα που τρώει κολατσιό στο ντόκο και αλλιώς ο εργαζόμενος στη Κηφισίας που τρώει το business lunch στο Πατρόν.

Στη τελική, ο καθένας στη γυάλα του. Απλά είναι διαφορετικές οι γυάλες.

Και σίγουρα ο βαθμός πληρότητας των κλαμπ του κολωνακίου δεν μπορεί να είναι κριτήριο. Και γεμάτα να είναι όλη τη βδομάδα, αφορούν <5% των Ελλήνων.

Το υπολοιπο 95% όμως δεν φταίει.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom