alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
εισαι και θεολογος τρομαρα σου![]()
![]()
![]()
Θεολογος?
Προχθες δεν ησουν στη Νομικη?
εισαι και θεολογος τρομαρα σου![]()
![]()
![]()
εσυ παλι του εξηγησες......τεσπα παπαζολη για ενα πιατο φακες πουλησε ο αλλος τα πρωτοτοκια....κανε ενα γκουγκλαρισμα και θα το βρεις....
Μπορεί να ήμουνα άρρωστος σε εκείνο το μάθημα ή να έκανα κοπάνα ...Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).
Είμαι πολυμαθής ρε!!!Θεολογος?
Θεολογος?
δεν είναι θέμα ορθογραφίας αλλά μαϊμουδισμού ..
τι το θέλει το "επί πινακίου φακής" ;;;λαθος εκφραση που σημαινει τζαμπα (δεν ειμαι τοσο μορφωμενος οσο εσυ εξυπνε)
τι τους θέλει τους "υμέτερους" αν δεν ξέρει ποιοι είναι; οι παρατρεχαμενοι και ποιος τους ξερει αλλωστε ? (εσυ ?) τελευταιοι τους μαθαινουμε εμεις εξυπνοπουλε
Εγώ πάντως σαν καλός Γερμανοτσολιάς, στην αναφορά που θα δώσω στα γειτονάκια μου της EZB θα είναι πως αυτοί εκεί κάτω έχουν ακόμη πολύ χρήμα, ακόμη ο τόπος είναι γεμάτος μεγάλα flashy jeeps παρκαρισμένα έξω από clubs, ότι κυκλοφορούν ο καθένας με 2-3 εισαγώμενα τεμάχια, σκίζονται στο αλκοόλ, χορεύουν πάνω στον πάγο στις 7 το πρωί και άλλα τέτοια και γενικά ότι όταν πέσει η νύχτα συνεχίζει το ελληνικό καλοκαίρι.
Είμαι πολυμαθής ρε!!!![]()
ειπα να πω ανοιξε την παλαια διαθηκη στο κεφαλαιο ιακωβ κλπ αλλα λεω δεν θα χει καμια προχειρη ως θεολογος που ειναι....Ενω εσυ εξηγησες....
"κανε ενα γκουγκλαρισμα".
Μπορεί να ήμουνα άρρωστος σε εκείνο το μάθημα ή να έκανα κοπάνα ...![]()
Φιλε μου δεν το επαιξα ποτε ξερολας ....Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).
Δεν θα στην κάνω την χάρη λυπάμαι,εκεί να κουβαλάς το βάρος...Θα μου έφευγε ένα βάρος αν μάθαινα ότι δεν είσαι νομικάριος...
Ποτέ κάτι τέτοιο,είμαι άγειος άνθρωπος!!! 0Ή τραβαγες κανενα βιντεακι στις τουαλετες.
Η τιμμωρία τους είναι που τους ψήφισαν, εγώ τι φταίω τώρα δλδ?Το δντ και η κυβέρνηση συνεργατών κυνηγάνε αυτόν που έκανε λογαριασμό € 50.
Παντα αυτον δεν κυνηγανε ?Μιλάς όμως πάλι για το "τοπικό λίπος"...
Και τα μέτρα που παίρνουν οι τροΪκανοί κατά διαβολική σύμπτωση χτυπάνε αυτούς που δεν έχουν τις τζιπούρες και τις βιζιτούδες...
Στην τελική, στο ρέμμο που πήγα τις προάλλες, ήταν και χλιδάτοι, ήταν και εργατάκοι...
Οι μεν εκαναν λογαριασμό € 1000 ανα άτομο, οι δε € 50...
Το δντ και η κυβέρνηση συνεργατών κυνηγάνε αυτόν που έκανε λογαριασμό € 50.
και επειδη παει εκει ο παπαζολ για ματι αποκτα και νομικες γνωσεις....εκ συναφειας που λεμε...δίπλα είναι....
τους αλλους δεν τους αγγιζουν καν....
Η τιμμωρία τους είναι που τους ψήφισαν, εγώ τι φταίω τώρα δλδ?
![]()
μονο ο κεβιν κοστνερ μπορει να κανει κατιThe "untouchables", u catch me?