Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Το "λίπος" είναι πλέον όπως το τοπικό πάχος, υπάρχει μόνο σε ορισμένα σημεία (Κολωνάκι).

Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι το "κούρεμα" έγινε οριζόντια.

Αν πας σε πιο low περιοχές και στέκια, νομίζω ότι θα δεις άλλη εικόνα.
Μπα, δεν νομίζω...ήταν να φορτώσουμε κάτι ξεκωλάκια πρόσφατα από Μπουρνάζι, και δεν έβρισκα καν να παρκάρω!

Άσε που και το dream city (δεν ανήκει στις upper φυλές το μέρος), γεμάτο είναι και αυτό μέχρι τις 5 το πρωί μεσοβδόμαδα.

Για να μην πω χαμηλά στην Σκουφά, όπου κυκλοφορούν τα δήθεν ατίθασα και αντιδραστικά νιάτα της Αθήνας τι γίνεται μέχρι το πρωί και πάλι μέσα στην εβδομάδα.

Δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση της εβδομάδας, αλλά με εξαίρεση στριπτηζάδικα και ένα μέρος στο Κολωνάκι που πέτυχα άδειο, τα υπόλοιπα όλα πήγαιναν γαμιώντας και δεν ήταν μόνο σε περιοχές με πορτοφόλια ειδικού βάρους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατί δλδ; δεν υπάρχουν και δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν πλούσιοι;

και κάποιοι που θα γίνονται ακόμη πιο πλούσιοι;
φυσικα και θα υπαρχουν...μεσαια ταξη  δεν θα υπαρχει....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
επισης να μην παραλειψω οτι οταν εμεις χτιζαμε την ακροπολη αυτοι τρωγαν ρωμαιους στρατιωτες και οχι βελανιδια οπως λαθος μας διδασκει η ιστορια και επισης εχουν ολο λατινικα και ελληνικα δανεια στην γλωσσα τους....μαλιστα αντι να το παιζουν απλα περηφανοι βαρβαροι οπως οι ομοαιματοι τους αγγλοι και ρωσοι το παιζουν και διαδοχοι της αυτοκρατοριας που οι  ιδιοι οι προγονοι τους φραγκοι και αλεμανοι κατελυσαν και μας κλεψαν και τους αετους σαν εμβλημα....απο το κομπλεξ τους..... :birdman:

γιωργο να πω κι αλλα;
Καλά το πας...βάρα.

Πες και για τις αποζημιώσεις του πολέμου ντε! Μην ξεχνάς το πιο βασικό!

Με πρόλαβες!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το επι πινακιου φακης το εχω διαβασει και σε εφημεριδες!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
εσυ νομιζεις πως στις εφημεριδες ο μεσος ορος δημοσιογραφων εχει καλυτερη παιδεια απο τον μεσο μπουρδελιαρη εδω;μαλλον οχι θα ελεγα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλά το πας...βάρα.

Πες και για τις αποζημιώσεις του πολέμου ντε! Μην ξεχνάς το πιο βασικό!

Με πρόλαβες!
το καλυτερο ομως δεν θα το πω σε αφηνω πεντε λεφτα να το μαντεψεις...... :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
εσυ νομιζεις πως στις εφημεριδες ο μεσος ορος δημοσιογραφων εχει καλυτερη παιδεια απο τον μεσο μπουρδελιαρη εδω;μαλλον οχι θα ελεγα..
Δημοσιογράφοι = translate and or clopy paste, τίποτα άλλο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπα, δεν νομίζω...ήταν να φορτώσουμε κάτι ξεκωλάκια πρόσφατα από Μπουρνάζι, και δεν έβρισκα καν να παρκάρω!

Άσε που και το dream city (δεν ανήκει στις upper φυλές το μέρος), γεμάτο είναι και αυτό μέχρι τις 5 το πρωί μεσοβδόμαδα.

Για να μην πω χαμηλά στην Σκουφά, όπου κυκλοφορούν τα δήθεν ατίθασα και αντιδραστικά νιάτα της Αθήνας τι γίνεται μέχρι το πρωί και πάλι μέσα στην εβδομάδα.

Δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση της εβδομάδας, αλλά με εξαίρεση στριπτηζάδικα και ένα μέρος στο Κολωνάκι που πέτυχα άδειο, τα υπόλοιπα όλα πήγαιναν γαμιώντας και δεν ήταν μόνο σε περιοχές με πορτοφόλια ειδικού βάρους.

Η κίνηση πάντως έχει πέσει λίγο, κυρίως ποιοτικά- ο έλληνας βέβαια μπορεί να μην κόβει την έξοδο αλλά κόβει το σχετικό μπάτζετ (πχ εκεί που θα έτρωγε 10 θα φάει 5) και λίγο τη συχνότητα...
Απλά πλέον είναι πιο εύκολο να βρεις να καθίσεις κάπου καθημερινή, πράγμα δύσκολο έως και πριν ένα χρόνο...
ΣΚ ακόμη χαμός γίνεται...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως σαν καλός Γερμανοτσολιάς, στην αναφορά που θα δώσω στα γειτονάκια μου της EZB θα είναι πως αυτοί εκεί κάτω έχουν ακόμη πολύ χρήμα, ακόμη ο τόπος είναι γεμάτος μεγάλα flashy jeeps παρκαρισμένα έξω από clubs, ότι κυκλοφορούν ο καθένας με 2-3 εισαγώμενα τεμάχια, σκίζονται στο αλκοόλ, χορεύουν πάνω στον πάγο στις 7 το πρωί και άλλα τέτοια και γενικά ότι όταν πέσει η νύχτα συνεχίζει το ελληνικό καλοκαίρι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τί σκατά σημαίνει;;; :think:

Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παπαζολ μου αρεσει που δεν εχεις κομπλεξ να κανεις ερωτησεις (πολλοι το παιζουν ξερολες και δεν ρωτανε ποτέ τιποτα, μενοντας ημιμαθεις) αλλά βρε παιδι μου, περασες στο πανεπιστημιο χωρις να ξερεις τι σημαινει "αντι (και οχι "επί") πινακιου φακης"?
Τι σκατα σας μαθαινουν στα σχολεια σημερα, δεν μπορω να καταλαβω (εκτος απο το να τραβατε βεβαια με κινητα, διαφορα βιντεακια με πιπες στις τουαλετες).
εσυ παλι του εξηγησες :2funny:......τεσπα παπαζολη για ενα πιατο φακες πουλησε ο αλλος τα πρωτοτοκια....κανε ενα γκουγκλαρισμα και θα το βρεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom