Νέα

Χρειαζομαι, επειγοντως, Video Club!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
 Λοιπον, για να μην τα πολυλογω:

- Ελληνικες ταινιες (της προκοπης) ΔΕΝ υπαρχουν online.

-  Κατεβασα απειρα GB Νικου Νικολαϊδη απ' το Rutracker, αφηνοντας τον υπολογιστη μου ανοιχτο για μερονυχτα.

- Αποδειχτηκε οτι οι ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ, οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, οι ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ οι Ρωσοι ενσωματωσαν σπικαζ (1 φωνη!!!) πανω στις ταινιες, μαγαρίζοντάς τες ολοκληρωτικα.
Ουτε καν μεταγλωττιση δεν εκαναν.
Τοσο ΣΤΟΚΟΙ ειναι, ωστε εβαλαν εναν μαλακα να διαβαζει απ' τα ονοματα των συντελεστων, στα ζενερικ, ως τα αχ-βαχ στη μεση της ταινιας...

Ετσι, ολη αυτη η αναμονη, η ενεργεια, η ταλαιπωρια του laptop πετιουνται στο Recycle Bin.
Επειδη ο ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΟΣ ο κωλορωσος πηγε και πατησε τη φωναρα του στα 7 GB Singapore Sling - χωρις επιλογη off!!!

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Anyway, επειδη ειμαι εξαλλος, κι επειδη το Internet δεν εχει τις ταινιες πουθενα αλλου, μπορει καποιος απο σας να μού προτεινει ενα σινεφιλ Video Club (Αθηνα), για να κανω τη δουλεια μου?

Ευχαριστω.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Υπάρχει tracker με όλες τις ταινίες του Νικολαίδη σε όλες τις διαθέσιμες ποιότητες. Θα σου έστελνα πρόσκληση αλλά είναι γεμάτος προς το παρόν. Σου στέλνω pm με το link αν θέλεις να παρακολουθείς πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές (ανοίγουν περιοδικά).

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
φιλος, ο rutracker περισσοτερο για μουσικη παρα για ταινιες  ;) γενικως πολυ κοσμος τα μεταγλωτιζει και χανονται αι ιδιοματισμοι/slang κλπ των γλωσσων(ε)  :(

απ'οσο ειδα μονο το singapore sling ειναι διαθεσιμο σε bluray/οι υπολοιπες προφανως απο dvdrip και κατω.. και το brrip εχει 2 seeders σε public trackers, της υπομονης..

deuka75 man, ελληνικος τρακερ ειναι αυτος που αναφερεις ? αν θες, στειλε και'δω ενα λινκ να δω περι τινος προκειται. :hi:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
1) Μπαίνουμε στο google.

2) Γράφουμε στην αναζήτηση "σινεφίλ video club".

3) Μας βγάζει κάμποσα βίντεο κλαμπ τα οποία διαφημίζονται ως σινεφίλ.

4) Αρχίζουμε να τους τηλεφωνούμε και ρωτάμε.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, αν περιμένεις από δω πληροφορίες, πρόκοψες...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Για μπες στο kapaki.info εχει ανοιχτες εγγραφες αυτες τις μερες

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
φίλε υπάρχει ένα στο Κερατσίνι που είναι από το 1987,είχε τεράστια ποικιλία από παλιές ταινίες που τις πουλάει πλέον σε σχεδόν τζάμπα τιμή αν θυμάμαι καλά....Αν θες λεπτομέριες πες μου

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
φίλε υπάρχει ένα στο Κερατσίνι που είναι από το 1987,είχε τεράστια ποικιλία από παλιές ταινίες που τις πουλάει πλέον σε σχεδόν τζάμπα τιμή αν θυμάμαι καλά....Αν θες λεπτομέριες πες μου

Προφανως και θελω λεπτομερειες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωωωωωωωπππππ, εσύ μεγάλε πας σοβαρά να γίνεις σκηνοθέτης.

Αφού έπιασες τώρα και τον Νικολαΐδη ........

Αν και δεν περιμένω να εκτιμήσεις την αξία της Ρίτας Μπενσουσάν.... ΤΣΠΑ, πάρε να έχεις:

Και δε νομίζω να βρεις την Ευρυδίκη ......

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Δεν "ανακαλυψα" το Νικολαΐδη.

Ηταν ο λογος που ασχοληθηκα με το αντικειμενο.

Thanx για το λινκ - αν και, απ' ο,τι καταλαβα δεν νοικιαζει, μονο πουλαει.

Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Videorama Αγίου Μελετίου (δε θυμάμαι νούμερο). Από την Πατησίων (υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας) καμιά διακοσαριά μέτρα. Εχει καλό υλικό. Και όλα με θεματικές ενότητες για να μη χάνεις χρόνο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Videorama Αγίου Μελετίου (δε θυμάμαι νούμερο). Από την Πατησίων (υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας) καμιά διακοσαριά μέτρα. Εχει καλό υλικό. Και όλα με θεματικές ενότητες για να μη χάνεις χρόνο.
Αργησες ρε φίλε!!!
2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!!

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Τυπε δεν έγραψες πόσο επείγον ειναι....
Έγραψες απλά επειγόντως... Τι είμαστε προωροι εκσπερματιστες?
Το μπου σκέφτηκε,ζυγισε τα δεδομένα και απεφάνθη την καλύτερη πρόταση...
Αλίμονο....  :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom