Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Πουτάνεεεεεεεεεεεεεες έρχεται ο ''σκοτεινόοοοοοοοοοοοοοοος''

Εξαφανισου για ενα διαστημα
Παιδιά πέραν της πλάκας,δεχομαι τρομερό ψυχολογικό πόλεμο.Μέχρι που έβαλε την ανηψούλα της 4 χρονών να με ρωτήσει από το τηλέφωνο:''γιατί χώρισες την θεία μου'',μέσα στα κλάματα.

ΠΑΙΔΙΑ: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πανω στο δικο σου ποσταρισμα πατησα μεσιε ζωρζ :P

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
 οπως λέει και ο Εθνικός Υμνος

"..........και σαν ΠΡΩΤΑ ανδρειωμένη ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"

και όπως εχω πει ο Σολωμός παντρεμένος ήταν για αυτο εγραψε τον υμνο στην Ελευθερία.

Ασχετο αλλα αν δεν κόψεις μαχαιρί καθε επαφή βρες κουμπαρο και ετοιμασου για bachelor (αυτα σε περιπτωση επανασυνδεσης)

Επισκέπτης
Παιδιά πέραν της πλάκας,δεχομαι τρομερό ψυχολογικό πόλεμο.Μέχρι που έβαλε την ανηψούλα της 4 χρονών να με ρωτήσει από το τηλέφωνο:''γιατί χώρισες την θεία μου'',μέσα στα κλάματα.

Πέτα το μπαλάκι ρε συ... "ρώτα την θεία σου να σου πει, ξέρει εκείνη!!!". Αφού ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, μπορείς να ασχοληθείς και με το "τέννις"!!! Ξέρεις τι ωραίο άθλημα είναι? ;)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
αντε τωρα και πρωταθλημα!!!!!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πανω στο δικο σου ποσταρισμα πατησα μεσιε ζωρζ :P

αγαπητη μπαιτ, για το δικο μου ποσταρισμα μιλησα κι εγω.
ή τρεις λαλουν κι οκτω χορευουν, ή υπολειπεσαι του μεσου ορου IQ, που, μεταξυ μας, δεν το πολυ πιστευω..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου κρατάω ακόμα.Βαστάω Θερμοπύλες.Μόλις με πήρε κ η αδερφή της κ μου έκλαιγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Κλεισε κινητα και φυγε για απω ανατολη μην την πατησεις οπως εγω ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πουτάνεεεεεεεεεεεεεες έρχεται ο ''σκοτεινόοοοοοοοοοοοοοοος''

ΠΑΙΔΙΑ: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Πρόσεχε φίλε σκοτεινέ, έκανες το μεγάλο βήμα, μη τα σκατώσεις στο τέρμα. Τα πάντα είναι δικά σου τώρα, γάμησέτες όλες. Μην κάνεις το μέγα λάθος και επιστρέψεις. Όπως σωστά είπε και ένας φίλος εδώ, οι γυναίκες είναι πονηρές και χρησιμοποιούν ύπουλες μεθόδους. Σε λίγο θα βάλει ακόμα και τον ΝΤΕΜΗ  να σε πάρει για να σου πει ότι έκανες λάθος και ότι δεν επιτρέπεται για έναν γνήσιο ΑΕΚτζη να φερθεί έτσι σε μία γυναίκα. Καλύτερα να σε παίρνει τώρα το ανηψάκι της και να κλαψουρίζει, παρά να σε παίρνει σε μερικά χρόνια το παιδί σου και να σου λέει «Μπαμπά γύρνα πίσω, γιατί μας άφησες»...Πρόσεχε..... 

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου θα κρατήσω.Ευχαριστώ όλους τους άντρες εδώ μέσα που μου συμπαραστέκεστε.Μόλις κανόνισα κ μπουζούκια με γκομενάκια.όσοι πιστοι προσέλθετε.

Επισκέπτης
Αδέρφια μου κρατάω ακόμα.Βαστάω Θερμοπύλες.Μόλις με πήρε κ η αδερφή της κ μου έκλαιγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ρε πούστη μου, όλες έτσι κάνουν. Το παίζουν και καλά υπεράνω και μόλις φάνε την κλωτσιά βάζουν λυτούς και δεμένους, βάζουν τα κλάματα, κτλ, κτλ, κτλ. Πλήρη αδιαφορία φίλε. Μην ιδρώνει το αυτί σου γιατί αν σε "ρίξει", οι πρώτες 2-3 βδομάδες θα είναι ΟΚ. Μετά θα γυρίσετε πάλι "back to square one". Εγώ είχα γυρίσει κάποτε και είπα στην δικιά μου "αν με πήρες με το σκεπτικό 'εντάξει μωρέ, σιγά-σιγά θα τον στρώσω', έκανες την πιο λανθασμένη σκέψη της ζωής σου", με κοιτούσε αποσβολωμένη και δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση. Το έχει όμως πλέον ξεκάθαρο στο μυαλό της κι έτσι έχει να μου ζαλίσει τα αρχίδια πάνω από 1μιση χρόνο για θέματα στα οποία δεν συμβιβάζομαι.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Μη μασάς, το κλαψ κλαψ είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα της Αμαζόνας. Πότε με μαστίγιο πότε με σταγόνες...
Αν το σκεφτείς και σε πιάνουν τύψεις ότι χωριζεις, σκέψου μερικά ζεύγη φρέσκα και ζουμερά βυζιά να σε χτυπούν στη μούρη, θα ξυπνήσεις.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Dark αν η επιλογή είναι δική σου τότε υπερασπίσου την όσο μπορείς. Ακόμα και αν μετά σκεφτείς ότι έχεις κάνει λάθος. Δεν το έχω πει εγώ αλλά ο Νίτσε (πολύ φίλος και καλό παιδί)

Μη μασήσεις και κυρίως μην τη σκέφτεσαι - το παρελθόν επιστρέφει πάντα ωραιοποιημένο

Η νυν πάντα βοηθάει να ξεπεράσεις την πρώην = βρες καινούργιο αμόρε. Οχι απαραίτητα κάτι σοβαρό.

Αν βάλει και το σκύλο της να σε πάρει τηλ τότε υπάρχει σίγουρα πρόβλημα και πρέπει να τηλεφωνήσεις σε κανα ψυχιατρείο. Εχω καλά κονέ εκεί, θα βοηθήσω.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εαν με την κλαψα, την εκνευριστικη καλοσυνη και βοιδισιο βλεμμα του «κανε μου οτι θες»  προσπαθει να σε μαλακωσει τοτε την εχεις πολυ ασχημα.
Αντι να προσπαθεις να λυγισεις το κουταλι, σκεψου οτι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει  κουταλι.  
Εαν και απο τα γραφομενα σου διακρινω οτι μαλλον, αργα ή γρηγορα, θα την χασεις την παρτιδα. Σορρυ εαν δεν σου ανυψωνω το ηθικο.  

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
να της πεις ότι η γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει και το άλλο έρχεται :grin: ;),τωρά θα σου ξεπριστούν και @@δια απο τα 2,5 χρόνια σκλαβείας φίλε μου :grin: :grin: :grin:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά το καλοκαιρι εγιναν τα ιδια 2 φορές.Μου είπε συγνώμη,έχεις 100.000.000 δίκια,θα αλλάξω.Πείστηκα από τα κλάματά της κ απο τα αναφιλητά της,μέχρι μου λιποθύμησε.ΤΟΣΟ ΜΑΑΑΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΣ ΕΙΜΑΙ :jerking: :jerking: :jerking:

Είπα κομμάτια να γίνει ,άντε δώσε άλλη μια.Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα (ξανα)έκανε τα εξής:
*Με έβριζε
*Με ειρωνευόταν σε τρίτους μπροστά του στυλ:τι γύφτος είσαι κ ντύνεσαι έτσι(μου αρέσει να φοράω φόρμες όταν ταξίδευα)
*Έβαζε λόγια για το σπίτι μου
*Ειρωνευόταν την οικογένειά μου
*Με απέκοψε από όλους μου τους φίλους
*Φώναζε κ έκανε σκηνές όποτε έβγαινα με φίλους
*Βγαίναμε μόνο με δικά της ζευγάρια-φίλους,σπανίως με δικά μου

Όταν την είδα την Κυριακή κ της είπα τέρμα κ της ανέφερα όλα αυτά που έγραψα,ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ,κ είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα αλλάξει,γιατί τώρα κατάλαβε πόσο με αγαπάει κ θα αλλάξει,γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο.Της είπα ότι στον επόμενο κάνε τα σωστά κ αυτά που πρέπει για να τον κρατήσεις.

Σημ.:Όποιος με πει ΜΑΛΑΚΑ,δεν θα παρεξηγηθώ.Θα του πω κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ακόμα τώρα χτυπάει το τηλέφωνο ρε γαμώτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom