Νέα

Χώρισα-Είμαι ελεύθερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ  χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :headbang: :helpplea: :dancing: :tickedoff: :idiot: :'( :-* :- :P :rolleyes: :2funny: :cheesy: >:( :( :sunglasses: :ak: :grouphug: :knockinb: :humpleg: :smitten: :blowup: :thefinge: :zzzzz: :uzi: :crazy: :< :grouphug: :hammer: :sperm: :humpleg: :knockinb: :knuppel: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
προσεχε τωρα γιατι το δις εξ αμαρτην....
να μην ξαναπεσεις στο ιδιο λαθος!!! απολαυσε τη ζωη και μακρια απο δεσμευσεις!!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Προσεχε τωρα γιατι υπαρχει ο μεγας κινδυνος να χασεις την απολαυση της παρανομιας εξασκοντας το ευγενες αθλημα της πουτανογαμιας.Και σ ανωτερα συναδελφε :thumbsup:

Επισκέπτης
Αναστήθηκες λοιπόν εσύ! Γιατι κατά το γνωστό ρητό...:

"Υπάρχουν 3 είδη αντρών:
1. Οι ζωντανοί (ελεύθεροι)
2. Οι πεθαμένοι (παντρεμένοι)
3. Οι αναστημένοι (χωρισμένοι)"

:cheesy:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες τέτοια χαρά έχω να αισθανθώ από τότε που πέρασα Πανεπιστήμιο.ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλοι μου καλοί μετά απο 2,5 χρόνια Σ Κ Λ Α Β Ι Α Σ  χώρισα από μια γκόμενα που ήταν κάτι μεταξυ Νταρθ Βέιντερ-Ανέστης Βλάχος κ Τασσώ Καββαδία από το πρήξιμο που μου έκανε.Μετά από 2,5 χρόνια την σούταρα,έσπασα τα δεσμά,είμαι ελεύθερος,ΑΝΑΣΑΙΝΩ,ΑΝΑΠΝΕΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΖΩ.Σας αγαπώ όλους.Ακόμα κ τους γαύρους.Θρύλε θεέ μου...Ολυμπιακέ μου.Σας ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΖΩΗ.ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ. :headbang: :helpplea: :dancing: :tickedoff: :idiot: :'( :-* :- :P :rolleyes: :2funny: :cheesy: >:( :( :sunglasses: :ak: :grouphug: :knockinb: :humpleg: :smitten: :blowup: :thefinge: :zzzzz: :uzi: :crazy: :< :grouphug: :hammer: :sperm: :humpleg: :knockinb: :knuppel: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αιντε βρε παιδι ... και καλα καρφωματα... :thumbsup:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Τουρμπίνιασέ το τώρα και έχε τύχη στο διάβα σου μεγάλε μου...!!!!
Πείραξε τα όλα, όλα όλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ʼντε με τις υγίες σου. Ηρέμησε και κάτσε και ασχολήσου με τις μεταγραφές της αεκάρας για το τσάμπιονς λιγκ χεχε με την ησυχίας σου χεχε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΛΑΖΑΡΕ (τωρα που αναστηθηκες, λαζαρος εισαι), βαλε τουρμπο, που λεει πιο πανω κι ο nefilim, νιτρο, αναρτησεις, μπούκες, ζαντικά και ξεκινα τις ενημερωσεις των παληκαρισιων θρεντ..  :grin: ;)

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο φιλαράκι...καλή ζωή λοιπόν....και καλά μουνιά στον πούτσο σου!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και αμα νοιωσεις και τιποτα ανασφαλειες ξερεις τι να κανεις εεεε???

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πρόσεξε μήπως σε στιγμές μοναξιάς, μελαγχολίας, νοσταλγίας για τις κάποιες (έστω και λίγες) καλές στιγμές, κάνεις τη μαλακία και επιστρέψεις στην πρώην. Τη γάμησες. Δεν θα πρόκειται για χειρότερο λάθος.

Για να αποφύγεις το παραπάνω δράμα, ΜΗΝ κάνεις το λάθος να θελήσεις να εμπλακείς άμεσα σε σοβαρή σχέση. Τσιλιμπούρδισε όσο σε παίρνει, βρές παλιόφιλους και κωλοπαρέες να γυρίσεις και όταν ωριμάσει μέσα σου το γεγονός του χωρισμού, τότε δοκίμασε ξανά σχέση.

XENIOS84

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο φιλαρακι,ολοι χαιρομαστε για σενα.Τωρα το επομενο βημα για να γνωρισεις την πραγματικη ευτυχια,ειναι να αποτιναξεις τα δεσμα της ΑΕΚ απο πανω σου και να γινεις Ολυμπιακος ;) ;).Περα απ'την πλακα,ευχομαι τα καλυτερα,σου ετυχε και καλη εποχη(τωρα που ανθιζουν τα κλαδια και βγαζει η γης χορταρι).

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλώς ήρθες Darkside of the moon στην ελευθερία  :boobies: :boobies: :boobies: και μη μασάς καθόλου!!! Η Φυλής,η Λιοσίων,η Φωκαίας,η Διδύμου,η Ιάσωνος,η Κολωνού,η Κεραμεικού,η Δροσοπούλου,η Λέλας Καραγιάννη,η Δροσοπούλου,η Φραντζή,η Συγγρού (τα στρίπ μόνο),η Πειραιώς,η Γ'Σεπτεμβρίου καθώς και τα τηλ απο cg και οι ιστοσελίδες απο ct είναι μια καλή αρχή για τον ελεύθερο χρόνο σου  ;) :thumbsup:

συναδελφε τα μασαζ στην απ οξω ????  :'(

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα κ περιμενες 2.5 χρονια ν απελευθερωθεις κ εσυ? :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την ιδια ερωτηση κανουν και οι ολοι οι τηλεψυχολογοι της δρουζα, του κους κους και της τατιανας, στις ''δυσμοιρες'' γυναικες που πανε εκει να σηκωσουν τα ''νουμερα'' και να παρουν το χαρτζηλικι τους..  :grin: :grin:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πουτάνεεεεεεεεεεεεεες έρχεται ο ''σκοτεινόοοοοοοοοοοοοοοος''

Παιδιά πέραν της πλάκας,δεχομαι τρομερό ψυχολογικό πόλεμο.Μέχρι που έβαλε την ανηψούλα της 4 χρονών να με ρωτήσει από το τηλέφωνο:''γιατί χώρισες την θεία μου'',μέσα στα κλάματα.

ΠΑΙΔΙΑ: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
την ιδια ερωτηση κανουν και οι ολοι οι τηλεψυχολογοι της δρουζα, του κους κους και της τατιανας, στις ''δυσμοιρες'' γυναικες που πανε εκει να σηκωσουν τα ''νουμερα'' και να παρουν το χαρτζηλικι τους..  :grin: :grin:

καλα ολα τα βλεπετε?
τλκ σας ενδιαφερουν οι ελληνιδες :P :P :P

ρε συ νταρκ τι τρελλη γκομενα ειναι αυτη? μακριαααααα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πουτάνεεεεεεεεεεεεεες έρχεται ο ''σκοτεινόοοοοοοοοοοοοοοος''

Παιδιά πέραν της πλάκας,δεχομαι τρομερό ψυχολογικό πόλεμο.Μέχρι που έβαλε την ανηψούλα της 4 χρονών να με ρωτήσει από το τηλέφωνο:''γιατί χώρισες την θεία μου'',μέσα στα κλάματα.

ΠΑΙΔΙΑ: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

παληκαρι προσοχη !! δεν υπαρχει χειροτερο εργο απο τη συνεχεια του πρωτου μερους..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.098
Πόντοι
12.056
Αντιστασου με σθενος...οι γυναικες ειναι πονηρες και θελουν το κακο μας  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom