Νέα

Χοντρούλα - Δούλευε παλιά στην Ξανθίππης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα motok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

motok

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας,

Υπήρχε πριν 1-2 χρόνια μια χοντρούλα, μελαχρινή, γύρω στα 25, που δούλευε στην Ξανθίππης, είναι κάτω από τη Λιοσίων, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Αττική. Είναι αρκετός καιρός το ξέρω, απλά λέω μήπως τη θυμάται κανείς και την έχει ξαναδεί κάπου. (Τότε δεν γνώριζα και το site). Πήγα μόνο μία φορά, την έπόμενη μέρα που ξαναπήγα είχε φύγει! Γκαντεμιά.

Επίσης αν ξέρετε παρόμοιες κοπέλες (χοντρούλες, μέχρι 30 χρονών), παρακαλώ τις προτάσεις σας.

Μία παρόμοια π.χ. είναι η Μαιρούλα, δούλευε στη Φυλής, μετά το "Hotel Brazil" στο ισόγειο. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε την εχω δει αυτη που λες πολυ καλη και ναζιαρα νομιζεις οτι το κανεις με την κοπέλα σου αλλα εχω χάσει τα χνάρια της

Επισκέπτης
μοτοκ θες χοδρουλες καυλιαρι μου???εχθες εκανα μια μικρι τσαρκουλα φιλις και ειδα μερικες!!!θα σου στειλο τα νουμερα!!

Επισκέπτης
Παιδιά /  συμφωνώ _ Νομίζω , η Μαιρούλα είναι μία με  εμφανώς βλάχικη προφορά νομίζω
την είχα πάρει πριν 2, 5 - 3 χρόνια _ η τσατσά μούχε πεί  "νέα κοπέλλα / μόλις ήρθε από επαρχία
Αμέψς κάτω από την λοσίων το σπίτι μόλις, κατεβαίνοντας δεξιά  + πλάγια, πολύ παλιό νεοκλασσικό
πολύ ψηλό ταβάνι- πολύ απλό και φτωχικό μέσα--
αλλά το βλάχικο στυλ - μου άρεσε πολύ- όπως τα λέτε ...
σαν φοιτήτρια από επαρχία πολύ αφράτη και ζουμερή
αχ _ ξέρουμε κι άλλες τέτοιες  ?.. !!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πηγα εχθεs και ηταν η τζενη μια ναζιαρα καλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom