Νέα

Χοντρές σε μασάζ Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (10 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι ρωτάω για ultra fat περιπτώσεις που έχετε τυχόν πετύχει σε μασάζ.Μιλάμε για hardcore  καταστάσεις πάντως έτσι?Και πάνω από 100 κιλά δεκτά!!!!Απλά ψάχνω για αξιόλογη περίπτωση όχι τραβέλια ασφαλώς γιατί η εμπειρία μου ως τώρα λέει πως οι χοντρές (και πολύ χοντρές!!!) μου έχουν προσφέρει το καλύτερο σεξ!Όσο περνάνε συναγωνιστές μου τα χρόνια ψάχνουμε το ποιοτικό γαμή κι όχι τόσο την ποσότητα.Εγώ έχω καταλήξει στις ογκώδεις γυναίκες λοιπόν!!! Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει γιατί ο εαυτός μου ζητάει ένα δώρο για τις γιορτές!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συνάδελφοι ρωτάω για ultra fat περιπτώσεις που έχετε τυχόν πετύχει σε μασάζ.Μιλάμε για hardcore  καταστάσεις πάντως έτσι?Και πάνω από 100 κιλά δεκτά!!!!Απλά ψάχνω για αξιόλογη περίπτωση όχι τραβέλια ασφαλώς γιατί η εμπειρία μου ως τώρα λέει πως οι χοντρές (και πολύ χοντρές!!!) μου έχουν προσφέρει το καλύτερο σεξ!Όσο περνάνε συναγωνιστές μου τα χρόνια ψάχνουμε το ποιοτικό γαμή κι όχι τόσο την ποσότητα.Εγώ έχω καταλήξει στις ογκώδεις γυναίκες λοιπόν!!! Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει γιατί ο εαυτός μου ζητάει ένα δώρο για τις γιορτές!!!!

φίλε υπάρχει η εβίτα στην πσυνδίκα για φουλ ωραία χοντρούλα,και κάποιες άλλες μέτριες στα μασαζ ολυμπιαδος και ιδραγούμη μονο όμως μασαζ και μαλακία

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στην Ολυμπιάδος υπάρχει η ξανθιά η Μαρία αλλά ζητάει εξτρά για να τη χουφτώσεις κα μόνο δηλαδή 70ευρώ συνολικά. Τώρα στη Συνδίκα παίζει η Δάφνη που κάνει και φουλ, για την Εβίτα την πέτυχα μόνο σαν υποδοχή δεν μου πρόσφερε ποτέ η ίδια πρόγραμμα αν και θα το ήθελα...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Αυτή η Δάφνη στη Συνδίκα ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αρκεί να έχει φουλ πρόγραμμα.Μόνο για χούφτωμα ή πίπα και 70-80 ευρώ το θεωρώ κοροϊδία.Πως γίνεται η φάση στη Συνδίκα?Με τηλέφωνο?Η πας ξέμπαρκος???Μη μας πάρουν και με τις πέτρες!!!Νομίζω ότι ξαναρώτησα αλλά αν είναι εύκολο πες μου ρε stratford που ακριβώς στη συνδίκα τη βρίσκω τη Δάφνη????Ευχαριστώ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom