You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χολέβα Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koropios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κλασατο μωρό η κυρία ??..
Επαγγελεται κάτι το μωρό;
Πως την κόβεις;ενδιαφερον .......
Έβγαινε σε κάτι μεσημεριανές εκπομπές και τώρα είναι υπευθυνη καλεσμένων στην ERTΕπαγγελεται κάτι το μωρό;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.648
- Πόντοι
- 12.756
δειχνει πολυ καλο , αλλα θέλουμε και άλλο υλικό για να καταλαβουμε τι και πωςΠως την κόβεις;
Δεν ξέρω τι επαγγέλεται , βρήκα αυτό εδω στο facebook , εν το μεταξύ αυτη την είχα συμμαθήτρια στα αγγλικά πρίν καμια 25-30 χρόνια στην θεσσαλονίκη , αλλά αυτή τώρα μένει Αθήνα νομίζω.Επαγγελεται κάτι το μωρό;
22 Reaktionen | Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά γεύματα για παιδιά στο Dot Kids! | Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά και γρήγορα γεύματα για παιδιά στο Dot Kids στις 16/02/2020! | By Halvatzis | F
Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά και γρήγορα γεύματα για παιδιά στο Dot Kids στις 16/02/2020!
www.facebook.com
Δεν ξέρω τι επαγγέλεται , βρήκα αυτό εδω στο facebook , εν το μεταξύ αυτη την είχα συμμαθήτρια στα αγγλικά πρίν καμια 25-30 χρόνια στην θεσσαλονίκη , αλλά αυτή τώρα μένει Αθήνα νομίζω.
22 Reaktionen | Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά γεύματα για παιδιά στο Dot Kids! | Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά και γρήγορα γεύματα για παιδιά στο Dot Kids στις 16/02/2020! | By Halvatzis | F
Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά και γρήγορα γεύματα για παιδιά στο Dot Kids στις 16/02/2020!www.facebook.comΤι τύπος ήταν φίλε;;Δεν ξέρω τι επαγγέλεται , βρήκα αυτό εδω στο facebook , εν το μεταξύ αυτη την είχα συμμαθήτρια στα αγγλικά πρίν καμια 25-30 χρόνια στην θεσσαλονίκη , αλλά αυτή τώρα μένει Αθήνα νομίζω.
Ο Αγρόκηπος Χαλβατζή & η κα Μαρία Χολέβα προτείνουν υγιεινά και γρήγορα γεύματα για παιδιά στο Dot Kids στις 16/02/2020!www.facebook.com
Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 942
- Πόντοι
- 81
Άστο.... Άλλο επίπεδο ?????Μιλφαρα!!!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.045
- Πόντοι
- 3.506
Από πού έως πού είναι διάσημη αυτή τώρα;
Από πού έως πού είναι διάσημη αυτή τώρα;
Για αυτό κι εγώ ρώτησα. Τεσπά όλες τις βαφτίζουμε διασημεςπ
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.870
- Πόντοι
- 6.030
Επαγγελεται κάτι το μωρό;
Σε ελεύθερη μετάφραση: Προσφορά ευεξίας μέσω πεολειχίας(και όχι μόνο) σε κάποιον βουλευτή ή υψηλά ιστάμενο στην ΕΡΤ ή ( και γιατί όχι?) και σε όλους μαζί!!!!Έβγαινε σε κάτι μεσημεριανές εκπομπές και τώρα είναι υπευθυνη καλεσμένων στην ERT
Σε ελεύθερη μετάφραση: Προσφορά ευεξίας μέσω πεολειχίας(και όχι μόνο) σε κάποιον βουλευτή ή υψηλά ιστάμενο στην ΕΡΤ ή ( και γιατί όχι?) και σε όλους μαζί!!!!
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.907
- Πόντοι
- 1.056
Έχει κάνει εμφανισεις στο. mega.Απο τις πολύ διασημες είναι σκάλες ανώτερη!!!
"Ευτυχώς που έριξα μια πρόχειρη αλεπού επάνω μου"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 3K