Νέα

Χιλιάδες Πακιστανοί στην αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.684
Like
1.092
Πόντοι
216
Αφου ηξεραν οτι θα συγκεντρωθων στο Συνταγμα γιατιι δεν εβαλαν τα οργανα τησ ταξησ αυτα που εδιωχναν τον κοσμο και τησ προηγουμενεσ φορεσ απο πλατειεσ κλπ τοσο δυσκολο για εμμονικουσ ψυχοπαθης .
Επειδή οι νέοι Έλληνες ψηφίζουν και αυτοί.
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.267
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Καλα ρε τύπε, προφανως δεν εχουν ερθει και ταγματα μαχητων στην Ελλαδα, κατι κακομοιρηδες ειναι, αν γινει μπαμ με τους απεναντι θα κρυβονται στα υπογεια μην τους λυντσαρουν στους δρομους
Μερικοί ναι. Αλλά είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

100 να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας την γαμήσαμε. Φαντάζεσαι να πάνε σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα κτλπ τί έχει να γίνει; Αντάρτικο δεν μπορούν να κάνουν;

Μην είμαστε αφελείς.

Πάντως πραγματικά πιστεύω πως θα γίνει μεγάλο ξεκαθάρισμα από αυτούς, δεν είναι χαιβάνια ο στρατός.
 
  • Like
Αντιδράσεις: 968

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.267
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Kλειδωμενο το εχει.
Το ειδαμε κι αυτο, call-girl με κλειδωμενο προφιλ, ελεος δηλαδη
Κρίμα γιατί ήθελα να δω ποιά είναι αυτή η ωραία δεσποινίδα που τα λέει και έτσι καλά. Να πιάνουν τα λεφτά μας καλύτερα.
 
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Μηνύματα
947
Like
2.719
Πόντοι
446
ρε μια χαρα κανει ο πακι,εχει πακιδες που ξηγιουνται πιο καλα απο τα τομαρια τα δικα μας,το θεωρουν ντροπη να πανε να δουλεψουν χωραφια,ντελιβερυ,και οτι αλλο,ας κατσουν να βλεπουν το ττρενο να περνα,εχει πακιδες που μενουν σε προαστια και θεωρουν καταντια να μενει καποιος Αχαρνων :confused: :confused: :confused:
Κι ομως τυπε , μου βαζει ενας πακι βενζινη δυτικη αττικη(ασπροπυργο) στο δρομο για δουλεια και μια φορα που πιασαμε λιγο κουβεντα τον ρωτησα που μενει και μου ειπε Ν.Σμυρνη . Τον ρωτησα γιατι δε μενει εκει κοντα και μου χε πει σιγα μη μεινω εδω μες τη βρωμα και οτι νοικιαζει με ενα φιλο του μαζι Ν. Σμυρνη
 
Τελευταία τροποποίηση:

pesthunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Μηνύματα
6
Like
28
Πόντοι
0
Οταν θα γινει το Μπαμ με τους απεναντι.. ενω εμεις θα ειμαστε στην πρωτη γραμμη, Ολοι αυτοι οι ισλαμιστες που θα μεινουν πισω εχουν να κανουν πολλα στα γυναικοπαιδα. Και δεν ειναι υπερβολη, φιλλαρακια με τα μεμετια ειναι. Επομενως θα εκτελεσουν οδηγιες
Προσπαθω να απεχω γενικα απο τετοιες συζητησεις, αλλα η αληθεια ειναι λογω της δουλειας μου βλεπω καθε μερα πολλους Πακιστανους, σε χωρους παραγωγης μικρων και μεσεων επιχειρησεων αποτελουν το 60 με 70% των εργατων. Σε μια κουβεντα που ειχα ανοιξει με εναν κοντα στα 55 με 60 χρονων πριν 10 χρονια τον ειχα ρωτησει ευθεως αν αυριο γινει πολεμος με την τουρκια και τους πει ο τουρκος αδερφια μουσουλμανοι βοηθεια, με ποιανου το μερος θα πανε? Δεν μου απαντησε ποτε! Σηκωθηκε και εφυγε, με αφησε μαλακα! Εκει καταλαβα πολλα!!
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.732
Like
3.157
Πόντοι
506
Το θέμα μας είναι οι Πακιστανοί εδώ αν δεν κάνω λάθος με τα θετικά και αρνητικά τους Ασε τους άλλους.
Μετανάστευση από το Πακιστάν στην Ελλάδα

Η Ελλάδα ως χώρα προορισμού

Η επιλογή της Ελλάδας ως χώρα προορισμού από τους Πακιστανούς μετανάστες έχει επηρεαστεί από μια σειρά παραγόντων. Η γεωγραφική της θέση εξυπηρετεί την προοπτική της μετάβασης σε οικονομικά αναπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα διευκολύνει τη διέλευση των μεταναστευτικών ροών μέσα από την επικράτειά της προς τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. (Tonchev, 2007:27).

Ένας επιπλέον λόγος για την προσέλκυση μεταναστών οφείλεται στην ελληνική νομοθεσία περί μετανάστευσης και ασύλου που ίσχυσε μέχρι και το 2005. Μέσω των προγραμμάτων νομιμοποίησης του 1998, 2001 και 2005 υπήρχε η δυνατότητα νομιμοποίησης των μεταναστών που διέμεναν παράτυπα στη χώρα, γεγονός που αξιοποίησε κατάλληλα η πακιστανική διασπορά μέσω των ποικίλων κοινωνικών της δικτύων, τόσο στην Ευρώπη όσο, ιδίως, στο Πακιστάν (Leghari, 2009:6). Η έρευνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της παρούσας μελέτης -κυρίως μέσω της επικοινωνίας με πακιστανικούς φορείς στην Ελλάδα- έφερε στο φως τη σημασία των κοινωνικών δικτύων στην επιλογή της χώρας προορισμού.

Φαίνεται πως οι μετανάστες οι οποίοι είχαν σκοπό να εγκατασταθούν στην Ελλάδα διέθεταν ήδη ένα ευρύ οικογενειακό και συγγενειακό δίκτυο στη χώρα. Ο ρόλος του συγκεκριμένου δικτύου ήταν πολύπλευρος. Πρώτον, αποτελούσε βασική και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα και ισχύοντα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεύτερον, παρείχε στήριξη στους νέους μετανάστες που διέμεναν στην Ελλάδα. Τρίτον, αποτελούσε βασική πηγή οικονομικής ενίσχυσης πίσω στην πατρίδα (το Πακιστάν) με τα χρηματικά εμβάσματα σε συγγενείς. Και τέλος, ήταν ένα ηθικό και κοινωνικό κίνητρο για τους διστακτικούς μετανάστες οι οποίοι παροτρύνονταν έτσι να τολμήσουν το μεγάλο βήμα του εκπατρισμού παρακινημένοι από τους «αδελφούς» τους που αποτελούσαν πλέον μέλη της πακιστανικής κοινότητας –“Αφού το έκανε ο Τ.., μπορώ να το κάνω κι εγώ.” (Συνέντευξη αρ.1).

Υπήρξαν και ορισμένες περιπτώσεις μεταναστών οι οποίοι χρησιμοποίησαν συνειδητά την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό για κάποιον άλλο τελικό προορισμό μετανάστευσης. Εδώ ο ρόλος της κοινωνικής δικτύωσης ήταν καθοριστικός, καθώς διασφάλιζε την αξιόπιστη πληροφόρηση για τις συνθήκες ζωής και τα ισχύοντα σχετικά με τη μετανάστευση στις χώρες-προορισμούς των μεταναστών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας (Συνέντευξη αρ.2), το μεγαλύτερο ποσοστό Πακιστανών μεταναστών ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τέλος, υπάρχουν οι μετανάστες που δεν έχουν κοινωνική δικτύωση στην Ευρώπη και οι οποίοι αποσκοπούν στην εγκατάσταση σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα τους παρέχει δυνατότητα εργασίας (Παπαδοπούλου, 2004:9).

Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα, όπουν βρήκαν κατάλληλες συνθήκες για εγκατάσταση οι μετανάστες, καθώς βρήκαν απασχόληση στον μεγαλύτερο οικονομικό τομέα της χώρας: την παραοικονομία (Lasarescu &Broersma, 2010:413). Παραμένοντας στην Ελλάδα, είχαν πλέον μεγαλύτερη και καλύτερη πρόσβαση σε αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης στην Ευρώπη, τόσο από τον κοινωνικό περίγυρο (φίλοι, συγγενείς, συντοπίτες από το Πακιστάν) όσο και από αυτά καθαυτά τα κυκλώματα των διακινητών.

Κατά την τελευταία τριετία, πάντως, ορισμένοι νέοι παράγοντες επηρέασαν σημαντικά την παραδοσιακή επιλογή της Ελλάδας ως τελικό προορισμό των μεταναστών από το Πακιστάν. Η αλλαγή στο κοινωνικό γίγνεσθαι, η έλλειψη προγραμμάτων νομιμοποίησης, και γενικότερα η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών λειτουργούν πλέον αποτρεπτικά στην απόφαση του μετανάστη να μετακινηθεί στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης η ενημέρωση των Πακιστανών στο Πακιστάν κατά τα δυο τελευταία έτη σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στην Ελλάδα, από τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα (Συνέντευξη αρ.3).

Η παράτυπη μετανάστευση των Πακιστανών στην Ελλάδα

Η μετακίνηση των Πακιστανών προς την Ελλάδα ακολούθησε διάφορους τρόπους, όπως φανερώνει η ελληνική και η διεθνής βιβλιογραφία. Το μεταναστευτικό ταξίδι έχει συνήθως την εξής πορεία: Από το Πακιστάν προς το Ιράν, συγκεκριμένα από την πόλη Quetta και από εκεί, μέσω Τουρκίας, στην Ελλάδα. Η διέλευση στα ελληνο-τουρκικά σύνορα γίνεται είτε μέσω ξηράς -στην περιοχή του Έβρου από την επαρχία Edirne της Ευρωπαϊκής Τουρκίας είτε από τα παράλια της Σμύρνης προς τα ελληνικά νησιά (Μυτιλήνη, Σάμο, Χίο) (Icduygu, 2004:298).

H επιλογή της διέλευσης μέσω χερσαίων ή θαλάσσιων συνόρων προς την Ελλάδα ποικίλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα της μετακίνησης, για παράδειγμα, από την παρουσία του στρατού ή της συνοριοφυλακής στην περιοχή, την παρουσία του λιμενικού, το κόστος της μετακίνησης, κτλ (Antonopoulos &Winterdyk 2006:452). Κατά τον Αντωνόπουλο (2006), το κόστος της διαδρομής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: την απόσταση, το μέσο μεταφοράς, την παροχή εγγράφων ή όχι (διαβατήριο/τουριστική βίζα), την εμπλοκή πολλών/λίγων διακινητών και τον βαθμό ελέγχου των συνόρων μιας περιοχής.

Στην περίπτωση των Πακιστανών, τουλάχιστον το μισό μέρος της συμφωνημένης αμοιβής καταβάλλεται πριν το ταξίδι. Το ποσό εξοφλείται με την επιτυχή έκβαση της αποστολής, από ενδιάμεσους φορείς, στο Πακιστάν ή στην Ελλάδα, συγγενείς ή φίλους του μετανάστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της διαδρομής σημειώνει ραγδαία μείωση, από 8.000 ευρώ που ήταν παλαιότερα στα 3.500 ευρώ το 2011 και μόλις 2.000 ευρώ το 2012 (Triandafyllidou & Maroukis 2012 και Συνέντευξη αρ.2).

Σαφώς η μείωση του κόστους είναι συνέπεια της μείωσης της ζήτησης, γεγονός που αξιόπιστα διαρρέει ως ενημέρωση από τα κοινωνικά δίκτυα των Πακιστανών που ζουν στην Ελλάδα. Επιπλέον, η τιμή των 2.000 ευρώ αφορά σε μετακίνηση που γίνεται με τα πόδια! (Συνέντευξη αρ.2). Ωστόσο, η έρευνά μας έδειξε ότι μέχρι και το 2010 ένας μικρός αριθμός Πακιστανών έφταναν στην Τουρκία με αεροπλάνο και τουριστική βίζα και έπειτα από λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα. Βάσει της βιβλιογραφίας, μέχρι και το 2005 η διαδρομή γινόταν κυρίως οδικώς, με φορτηγά και με αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης (Κανελλόπουλος, 2005:31).

Τα τελευταία χρόνια, βάσει έκθεσης της FRONTEX(2012) σημειώθηκε αύξηση της διακίνησης μεταναστών με ιστιοπλοϊκά σκάφη, κυρίως στην παράνομη διακίνηση από την Ελλάδα στην Ιταλία. Όπως ενημερώνει ο Koser (2008), ο αριθμός των μεταφορικών μέσων που χρησιμοποιούνται στη διαδρομή είναι συνάρτηση του ποσού που καταβάλλεται στους διακινητές. Για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του ταξιδιού είναι υπεύθυνη μια μεγάλη ομάδα διακινητών που συχνά αποτελείται, ανάμεσα σε άλλους, από τους “αρχηγούς” και “τοπικούς” διακινητές ή οδηγούς. Όσο μεγαλύτερο είναι το ταξίδι, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των εμπλεκόμενων προσώπων διαφορετικών εθνικοτήτων (Κανελλόπουλος, 2005:28). Η μετακίνηση βασίζεται κυρίως στη συνεργασία πολλών ανεξάρτητων φορέων ή αλλιώς στην “αλυσιδωτή συνεργασία διακινητή με διακινητή” (Içduygu and Toktas 2002) που φυσικά εγκυμονεί κινδύνους όσον αφορά στη συνεργασία μέχρι τέλους της ομάδας των διακινητών, τις πιθανότητες θανάτου ή και απαγωγής από τις ίδιες ή άλλες ομάδες διακινητών στους ενδιάμεσους σταθμούς του ταξιδιου.

Βάσει στατιστικών στοιχείων, 726 διακινητές συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές κατά το 2012. Στην ομάδα των διακινητών σημαντικό ρόλο παίζουν και αυτοί που τροφοδοτούν το κύκλωμα με πλαστά έγγραφα. Συνήθως είναι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται σε ελληνικούς φορείς/τοπικές αρχές/προξενεία ή ακόμη και μέλη της ελληνικής αστυνομίας ή του λιμενικού σώματος που κάνουν “τα στραβά μάτια” (Antonopoulos &Winterdyk 2006:451). Τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα, τα κυκλώματα διακινητών επιδιώκουν την επέκταση της παράτυπης μετανάστευσης των Πακιστανών από την Ελλάδα προς την Ευρώπη ως αντιστάθμισμα στη μείωση των μετακινήσεων των Πακιστανών προς την Ελλάδα (Triandafyllidou &Maroukis, 2012:130).
 
Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
6.557
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Προσπαθω να απεχω γενικα απο τετοιες συζητησεις, αλλα η αληθεια ειναι λογω της δουλειας μου βλεπω καθε μερα πολλους Πακιστανους, σε χωρους παραγωγης μικρων και μεσεων επιχειρησεων αποτελουν το 60 με 70% των εργατων. Σε μια κουβεντα που ειχα ανοιξει με εναν κοντα στα 55 με 60 χρονων πριν 10 χρονια τον ειχα ρωτησει ευθεως αν αυριο γινει πολεμος με την τουρκια και τους πει ο τουρκος αδερφια μουσουλμανοι βοηθεια, με ποιανου το μερος θα πανε? Δεν μου απαντησε ποτε! Σηκωθηκε και εφυγε, με αφησε μαλακα! Εκει καταλαβα πολλα!!
Tυπε να σου γραψω μια πικρη αληθεια αν γινει το μπαμ θα παρω τον πουλο στα ισια δεν καθομαι να πολεμησω γι αυτο το πολτοποιημενο μορφωμα που εχουν φτιαξει να παει ο πακι να πολεμησει που ειναι περηφανοσ ο Κουλησ και καθε πολιτικαντησ

 
Τελευταία τροποποίηση:

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Μηνύματα
579
Κριτικές
30
Like
2.322
Πόντοι
2.596
Κι ομως τυπε , μου βαζει ενας πακι βενζινη δυτικη αττικη(ασπροπυργο) στο δρομο για δουλεια και μια φορα που πιασαμε λιγο κουβεντα τον ρωτησα που μενει και μου ειπε Ν.Σμυρνη . Τον ρωτησα γιατι δε μενει εκει κοντα και μου χε πει σιγα μη μεινω εδω μες τη βρωμα και οτι νοικιαζει με ενα φιλο του μαζι Ν. Σμυρνη
Ναι και εγώ είχα γνωρίσει έναν που δούλευε Μοναστηράκι.Εμενε στην αρχή Κουμουνδούρου κοντά στο κέντρο.Μετα έφυγε και μένει Χαλάνδρι μαζί με αλλους δύο σε υπόγειο βέβαια.Και όταν το ρώτησα γιατί έφυγες.
Μου είπε χάλια η περιοχή...
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.038
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Tυπε να σου γραψω μια πικρη αληθεια αν γινει το μπαμ θα παρω τον πουλο στα ισια δεν καθομαι να πολεμησω γι αυτο το πολτοποιημενο μορφωμα που εχουν φτιαξει να παει ο πακι να πολεμησει που ειναι περηφανοσ ο Κουλησ και καθε πολιτικαντησ

ο κουλης και η φαμιλια θα χουν ηδη φυγει τυπε :confused:
 

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
901
Κριτικές
2
Like
2.474
Πόντοι
446
ε δεν μας φταιει κανενας οπου παω αθηνα βλεπω αφροασιατες να δουλευουν..
 

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.147
Like
871
Πόντοι
96
Κι ομως τυπε , μου βαζει ενας πακι βενζινη δυτικη αττικη(ασπροπυργο) στο δρομο για δουλεια και μια φορα που πιασαμε λιγο κουβεντα τον ρωτησα που μενει και μου ειπε Ν.Σμυρνη . Τον ρωτησα γιατι δε μενει εκει κοντα και μου χε πει σιγα μη μεινω εδω μες τη βρωμα και οτι νοικιαζει με ενα φιλο του μαζι Ν. Σμυρνη
Μένουνε Αθήνα για να γαμησουνε κάνα μουνακι τυπε.. Στον Ασπρόπυργο τι να. Γαμησει τις γιφτισες?ενώ με ασμυρνη σου λέει όλο και καμιά χοντρή 40αρα ελλεινιδα θα μου. Κατσει? μπορεί και. Κανένα 18χρονο ελλεινακι αν της πουλήσω παπά ότι είμαι Βραζιλίανος?????
 
OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Μηνύματα
415
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Αν το δούμε πιο γενικά το θέμα η ανθρώπινη υπόσταση έχει την ίδια Αξια ,ιδανικό θα ήταν να ζούμε σε ένα κόσμο με ισότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους
Αλλά αφού τον κόσμο δεν μπορούμε να τον αλλάξουν, ζούμε ένα ρατσισμό στο ίδιο μας το κράτος,αν ήταν Έλληνες θα είχαν βγει τα ματ . επίσης οι μουσουλμάνοι γενικότερα ενώ έρχονται στον δυτικό κόσμο μας μισούν θέλουν να μας αλλάξουν , είναι αυτό που λέει το κοράνι.γιατι ενώ κάποιος πχ έχει πληρώσει φόρους και έχει γίνει το σκατό του παξιμάδι να αποκτήσει ένα σπίτι στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα για παράδειγμα,να μην μπορεί να κάνει μια βόλτα κάτω το παιδί του ;μιλάμε για παράλογα πράγματα .για να πηγαίναμε 10000 Έλληνες υποθετικά να διασκεδάσουμε στο Ισλαμαμπάντ;θα μας λιθοβολούσαν..ακόμα και οι Αλβανοί που έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία είναι ρατσιστές,φίλος μου που είχε πάει Αλβανία να δει τους συγγενείς,δεν μπορούσε να μιλήσει ελληνικά γιατί τον κοίταγαν με μισό μάτι
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.835
Like
1.284
Πόντοι
216
Με ποια αιτιολογία να έβγαιναν τα ΜΑΤ στην παρούσα περίπτωση εφόσον δεν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας. Μόνο αν γίνονταν άλλα έκτροπα θα μπορούσαν να επέμβουν ή άντε να έκοβαν κλήσεις για μάσκες.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.126
Like
7.968
Πόντοι
1.206

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.120
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Η Ελλάδα τελείωσε το '90 όταν μπουκάρανε οι Ρωσοπόντιοι ,Γεωργιανοι και οι Αλβανοί. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα...
To σκατοσογο το μητσοτακεικο τα ξεκινησε ολα και τα αποτελειωνει
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
To σκατοσογο το μητσοτακεικο τα ξεκινησε ολα και τα αποτελειωνει
To μιτσοτακεικο μας εφερε την πλεμπα της αλβανιας.Οι πακιστανοι μπουκαραν ακομα και επι χουντας...
 

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Μηνύματα
2.021
Κριτικές
47
Like
7.380
Πόντοι
5.646

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Η αλήθεια είναι ότι χρόνια τώρα οι Πακιστανοί πάνε και έρχονται
Oταν οι ηταν οι 'κακοι ναζιστες της χρυσης αυγης' ελευθεροι οι πακιστανοι δεν κουνιοντουσαν φυλο.Αλλα νικησε η δημοκρατια βλεπεις....!Φατε τωρα τους Πακιστανους εκει στην Αθηνα μπας και βαλετε μυαλο :shit::shit::shit:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom