Η αλήθεια είναι ότι κοπέλες με κυβικά είχαν πάρα πολύ καιρό να εμφανιστούν στα μέρη μας.
Τώρα τελευταία όμως κάτι γίνεται.
Μια όμορφη χοντρούλα είναι η Αντζέλικα που την είχα πετύχει σε πρωινή βάρδια στο Ερημίτου. Είναι και πιτσιρίκα 21 ετών με δεμένο σώμα, μεγάλες ωραίες φυσικές βυζάρες, κανονική χοντρή, με έκφυλη φάτσα, δέχεται γλωσσόφιλα και χύσιμο στο στόμα με 40 ευρώ. Την έχω τιμήσει τρις, υπάρχουν σχετικές κριτικές, αλλά έχω να περάσω κάνα μήνα από το κατάστημα και δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.
Μία άλλη περίπτωση είναι η Εύα μια πιτσιρίκα από Ουγγαρία 19 ετών. Πιο πολύ την λες όμως BBW παρά χοντρή, έχει βέβαια τα κιλάκια της, είναι πολύ όμορφη και έχει καταπληκτική φυσική βυζάρα περίπου στο 4. Βέβαια έχει απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα είχα μία άθλια εμπειρία, αλλά την δεύτερη ξέροντας τι θα αντιμετωπίσω και κάνοντας αρκετή υπομονή πέρασα καλύτερα, υπάρχουν και κριτικές, όσοι την επισκεφτούν καλό είναι να τις συμβουλευτούν για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Δουλεύει στο Ταντάλου 9, αλλά έχει κάνει και μεροκάματα στο Προμηθέως 5, το καινούργιο. Το απλό 30 αλλά κατεβαίνει εύκολα στα 25.
Την Μάγια την Ρουμάνα θα μπορούσες να την πεις και BBW μιας που τα έχει βάλει τα κιλάκια της και έχει κάνει μάλιστα και πολύ σφιχτό σώμα. Καυλιάρα και περιποιητική, η εμπειρία μαζί της σίγουρα σε αφήνει ικανοποιημένο. Δουλεύει πρωινή βάρδια στο Σαπφούς 8, 30 το απλό που κατεβαίνει στα 25, όταν το ζητήσεις.
Επίσης μία ακόμη BBW είναι και η Τζούλη η Βουλγάρα, αν και τελευταία έχει αδυνατίσει λιγάκι, δουλεύει τελευταία στο Ταντάλου 8Α. Καλή στο δωμάτιο, έμπειρη ιερόδουλη, υπέροχη πίπα, ευγενική και υπομονετική, γενικά πολύ καλό service, μεγάλη φυσική βυζάρα, και το απλό στα 25.
Αυτά λοιπόν, φίλε NOTNot θα είχε αξία μια δική σου κριτική, ως παλαιό και έμπειρο μέλος, αν επισκεπτόσουν κάποια από τις παραπάνω κοπέλες.