memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
<<<<<----ναι, αυτον τον μαγκιτηΟμιλείτε περί ενός εκ των δανειστών του αειμνήστου Α.Γ. Παπανδρέου, για την πολυτελή ερυθρωπή οικία της Εκάλης αγαπητέ?
<<<<<----ναι, αυτον τον μαγκιτηΟμιλείτε περί ενός εκ των δανειστών του αειμνήστου Α.Γ. Παπανδρέου, για την πολυτελή ερυθρωπή οικία της Εκάλης αγαπητέ?
Θα σου το θέσω απλά...
Πας να γαμηθείς μωρη να θυμηθείς και πώς είναι;
θα αποχωρισω οριστικα απο το site, κατι η λογοκρισια που μου εκαναν, κατι η αποριψη απο εριναλ, ντενισα, αντιγονη και λουκριτια, κατι οι συνεχομενες επιθεσεις απο τους αναρχοκομμουνιστες, εχω πλεον καταρακωθει ψυχολογικα. δεν μπορω να αντεξω τετοια αδικια
θα παρω τα βουνα και τις παραλιες και θα ασχοληθω με το αγαπημενο μου χομπι το καμακι. ξερω οτι θα σας λειψω, αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. στις δυσκολες εποχες που διανυουμε μονο το καμακι μας εχει μεινει και ο χαβαλες φυσικα ;)
θα γινει του κλωνου τωρααχαχα! να και η ισιδωρα!!!
<<<<<----ναι, αυτον τον μαγκιτη
na ερθω εγω με το φιατακιμη φυγεις αλεκουκο!!!
θα σου κατσω εγω αν ειναι να μεινεις!
ελα να με παρεις να παμε βολτα με την μπεμπα!
αντε!
:-*
Αυτά είναι.Προβλέπεται μεγάλη η νύχτα.ΦΠ προλαβαίνεις να πας στα μπουρδελάκια της Φυλής να πληρώσεις καμιά τανίτσα για να κλάψεις στον ώμο της που σε αποπαίρνουν οι ξινές ελλεηνίδες.
Ε α γαμήσου απόψε λεμε
πρωτη φορα τη βλέπω!!!
τον τιμαω ρε ναουμε...Ντροπή να τα βάζεις με το θεσμό.
θα αποχωρισω οριστικα απο το site, κατι η λογοκρισια που μου εκαναν, κατι η αποριψη απο εριναλ, ντενισα, αντιγονη και λουκριτια, κατι οι συνεχομενες επιθεσεις απο τους αναρχοκομμουνιστες, εχω πλεον καταρακωθει ψυχολογικα. δεν μπορω να αντεξω τετοια αδικια
θα παρω τα βουνα και τις παραλιες και θα ασχοληθω με το αγαπημενο μου χομπι το καμακι. ξερω οτι θα σας λειψω, αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. στις δυσκολες εποχες που διανυουμε μονο το καμακι μας εχει μεινει και ο χαβαλες φυσικα ;)
τι εγινε και πλακωσατε ολα τα γυναια αποψεαχαχα! να και η ισιδωρα!!!
Εγώ την ξέρω καλά
Αλέκο αν φύγεις θα φαρμακωθώωωωωωωωωθα αποχωρισω οριστικα απο το site, κατι η λογοκρισια που μου εκαναν, κατι η αποριψη απο εριναλ, ντενισα, αντιγονη και λουκριτια, κατι οι συνεχομενες επιθεσεις απο τους αναρχοκομμουνιστες, εχω πλεον καταρακωθει ψυχολογικα. δεν μπορω να αντεξω τετοια αδικια