lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πιστολερο που πιτσιλισες τελικα σημερα?
Το τραγικο ειναι οτι μπορει τα σεντονια να ειναι καταχημενα και να εχουν να αλλαχτουν 3 μερες,μπορει το πατομα και τα σκαλια να ειναι ετοιμοροπα αλλα το ψεκασμα ψεκασμα
κανει τη διαφορα![]()
Δεν κατεβηκα με σκοπο να πιτσιλισω σημερα,με πηρε ενα φιλαρακι και με εψησε γιατι ηθελε να πιτσιλισει και πηγα παρεα.Εγω θα πιτσιλισω μαλλον τη Μικη ενα απο τα επομενα απογευματαπιστολερο που πιτσιλισες τελικα σημερα?
το φιλαρακι σου ποια πιτσιλισε?Δεν κατεβηκα με σκοπο να πιτσιλισω σημερα,με πηρε ενα φιλαρακι και με εψησε γιατι ηθελε να πιτσιλισει και πηγα παρεα.Εγω θα πιτσιλισω μαλλον τη Μικη ενα απο τα επομενα απογευματα![]()
Απορεις;
γιατι απατη ρε μαν?και τι θες να κανει?να αλλαζει σεντονι μετα απο καθε πελατη?Απορεις;Ενταξει εχει ξεραθει το σπερμα και απλα εχει σταμπες στο σεντονι
Η μεγαλυτερη ομως απατη της νοημοσυνης μας,ειναι οταν μετα το καθε πελατι παει η τσατσα και καθαριζει το σεντονι με το αχυρενιο σκουπακι![]()
![]()
Την Σιλβιατο φιλαρακι σου ποια πιτσιλισε?
καλα δε δουλευεις?αργοσχολος εισαι?
Οχι ρε μαν,απλα περιμενεις με σκουπακι και ειδικα με το αχυρενιο να καθαρισει το σεντονιγιατι απατη ρε μαν?και τι θες να κανει?να αλλαζει σεντονι μετα απο καθε πελατη?
απ τις πουτσοτριχες καθαριζει...Οχι ρε μαν,απλα περιμενεις με σκουπακι και ειδικα με το αχυρενιο να καθαρισει το σεντονι![]()
![]()
Ναι μαν,με τις βυζαρεςαπ τις πουτσοτριχες καθαριζει...
τη σιλβια απο διδυμου?
Δεν κατεβηκα με σκοπο να πιτσιλισω σημερα,με πηρε ενα φιλαρακι και με εψησε γιατι ηθελε να πιτσιλισει και πηγα παρεα.Εγω θα πιτσιλισω μαλλον τη Μικη ενα απο τα επομενα απογευματα![]()
Δεν κακο...ελα παρεα με μενα
και θα γινεις μεγιστος προμοτορας
θα σε κανω γω να βγαζεις τρελα λεφτα![]()
Δεν κακο...![]()
Μην λες για βαρεα ενσημαβαρε ενσημα κιολας, διοτη μπλεκεις με κυκλώματα και νυχτα![]()
Μεθυσμένη είσαι και λες τις λέξεις μισές;τσααααααααααα