kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γειά σου κιθάρα μανΤι λες ρε; Μεθυσμένος είσαι πρωί-πρωί; Πότε πρόλαβα να μαλώσω....2 κουβέντες έγραψα![]()
![]()
γειά σου κιθάρα μανΤι λες ρε; Μεθυσμένος είσαι πρωί-πρωί; Πότε πρόλαβα να μαλώσω....2 κουβέντες έγραψα![]()
![]()
οχι δεν κατάλαβες εννοούσα αν θέλεις να μαλώσουμε μαζί να με ξεχέσεις και εμένα επειδή βαριέμαι δεν έχω τι να κάνω στην δουλειά....αν πάλι κολονεις δεν πειράζει είναι λογικό να φοβασε να τα βάλεις μαζί μου γιατί είμαι γομάρι και πουτσαράς ...δεν πειρά ζει φύγε του φευγάτου η μανα δεν έκλαψε ποτέ.....
γειά σου κιθάρα μαν![]()
Πόσο είσαι δηλαδή; 4,33 μέτρα και 314 κιλά;![]()
Εντάξει δεν είμαι και τρακτερ....τέλος πάντων φεύγω....
καλησπερα ΡυθμΚαλησπερες.....
Κουκλακι η γλυστριδα ειναι ωραια παντως....Αλλα που την θυμηθηκες?????![]()
καλησπερα Ρυθμ:-* :-* την παρηγγειλε χτες ο φιλος Λαιφ !
Καλησπερα σε ολες τις γυναικες εδω
Καλησπεριζω κι ολους τους αρρεν !
Γεια σου ΚιθαραΓεια σου μάγειρα....![]()
οχι δεν ειμαι αλλα οταν δεν εχω τι να κανω και πειναω διαβαζω συνταγες και τις εκτελω ;)type kouklaki μαγειρας εισαι?
οχι δεν ειμαι αλλα οταν δεν εχω τι να κανω και πειναω διαβαζω συνταγες και τις εκτελω ;)
Δεν ειναι τρομερα βαρετο το πλυσιμο των πιατων μετα ομως?????![]()
Πληντύριο πιάτων δεν έχεις;![]()
kati einai kai ayto....οχι δεν ειμαι αλλα οταν δεν εχω τι να κανω και πειναω διαβαζω συνταγες και τις εκτελω ;)
Οχι αλλα κ παλι νομιζω τα περνας ενα ξεπλυμα μονος σου κ μετα τα βαζεις στο πλυντηριο......Η μονη λυση ειναι να τα πλενει καποιος αλλος.....![]()
Ναι σωστά,θέλουν ένα ξέπλυμα...
Αλλά άμα βαριέσαι το πλύσιμο παίρνεις πλαστικά,και ξεμπερδεύεις ;)
Πλαστικες κατσαρολες και τηγανια εχει?????![]()
Όχι.....
Αλλά άμα βαριέσαι και αυτό....παραγγέλνεις φαγητό απ'έξω......![]()
![]()
Όμως ρε συ,δεν είναι πολύ.....5-10 λεπτά υπόθεση είναι το πλύσιμο.....τόσο πολύ βαριέσαι;![]()