TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
σήμερα θα κατασταλάξω!!! ;)ίσως είναι κάτι που ξεπερνάει τις δυνάμεις μας!
όχι δα...![]()
![]()
πουτανοκαψουρίαση μου μυρίζει
![]()
![]()
![]()
''Ο Γκουσγκούνης γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος (υδραυλικός). Aφήνει την τσάντα με τα σύνεργα κάτω, χαιρετάει βαριεστημένα την γυναίκα του και την ρωτάει:
- Τι φαΐ έχει;
- Δεν έκανα φαΐ… απαντά εκείνη απολογητικά, με ψιλοπονηρό όμως ύφος.
- Τι; Δεν έκανες φαΐ; Θα σε γαμήσω!...''
1. Ειπες οτι με νομιζες για εξυπνο και το συνέδεσες με την πολυ ομιλια. Αν δεν κανω λαθος
2. Δεν ειπα οτι έχεις λίγο ή πολυ μυαλό γενικα , ειπα αν ειχες λιγο μυαλο για να αφιερωσεις σε αυτα που εγραψα. Με αλλα λογια δεν εδωσες καμια προσοχη.
ναι μην τα λες εδω μεσα γιατι υπαρχουν αρωστακια και θα σε πανε μαρουλι![]()
Καλα για σενα μαθαμε οτι εισαι πουτανοκαψουρης τις προαλλες που ηθελες να διαγραφεις
1. Κανεις λαθος. Απλα ρωτησα αν μιλας πολυ κι εξω. Τη φραση που εγραψα μετα κι ειχε το λημμα "εξυπνος" ηταν τελειως διαφορετικο. Και γω οπως και συ δεν σε ξερω για να ξερω αν και ποσο εξυπνος εισαι.
2. Φυσικα δεν εδωσα γιατι το πολυ απλο, δηλαδη οτι δεν θα δωσω λογαριασμο εδω μεσα τι κανω κ τι δεν κανω δεν το ελαβες υποψην (δεν το σκεφτηκες) οποτε δεν με ενδιαφερει τι γραφεις για την επαγγελματικη αποκατασταση μου.![]()
λεγε οτι θες δεν ειμαιΚαλα για σενα μαθαμε οτι εισαι πουτανοκαψουρης τις προαλλες που ηθελες να διαγραφεις
Τωρα εχουμε θεμα λαγου![]()
ο λαγός είναι ήσυχος!!! είναι ερωτευμένος με τη ζωή(σαν έννοια), αλλά τα χει με άλλον.... :oΚαλα για σενα μαθαμε οτι εισαι πουτανοκαψουρης τις προαλλες που ηθελες να διαγραφεις
Τωρα εχουμε θεμα λαγου![]()
1. Κανεις λαθος. Απλα ρωτησα αν μιλας πολυ κι εξω. Τη φραση που εγραψα μετα κι ειχε το λημμα "εξυπνος" ηταν τελειως διαφορετικο. Και γω οπως και συ δεν σε ξερω για να ξερω αν και ποσο εξυπνος εισαι.
2. Φυσικα δεν εδωσα γιατι το πολυ απλο, δηλαδη οτι δεν θα δωσω λογαριασμο εδω μεσα τι κανω κ τι δεν κανω δεν το ελαβες υποψην (δεν το σκεφτηκες) οποτε δεν με ενδιαφερει τι γραφεις για την επαγγελματικη αποκατασταση μου.![]()
καλησπέρα λιονταράκο!!! όλα καλά??
1. Οκ .
2. Δεν σε ρωτησα για την επαγγελματικη σου κατασταση . Επειδη μιλησες για ανεργια εριξα μια ιδεα σχετικα με τις δουλειες απο το ιντερνετ. Καλως ή κακως η Ελλαδα δεν εχει πολλες προοπτικες πλεον αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα μεινεις ανεργος.
Τα μπουκαλια ουισκι που κατεβασες και τα συγνωμη που εριξες,δεν νομιζω τακη να ειναι επειδη τη θεωρεις αδερφη ψυχηλεγε οτι θες δεν ειμαι![]()