jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τι λες ρε μαλακαΣτο πανω τη πετυχα,ηταν χαμογελαστη σημερα ..Μλκ της τροφωνιου τα μπουρδελα ειναι επιπεδου μεταξι![]()
δεν έχεις άδικογιατι μετα θα πρεπει να πληρωνουμε τιμες στουντιο![]()
![]()
![]()
![]()
ποιες ειναι οι απ πι φιλε μου?Ο Αντισθένης μπορεί να τσεκάρει τις αι πι,και μπορεί να διαπιστώσει αν είσαι ο πιτσιλιστής ή όχι.... ;) ;) ;)
Μλκ εχει κατι δωματια κελιατι λες ρε μαλακαγαμει η τροφωνιου
![]()
ποιες ειναι οι απ πι φιλε μου?
που το ξερεις τι δωματια εχει?Μλκ εχει κατι δωματια κελια![]()
Της Βεργας τα δυο κολλητα ,ειναι αξιοπρεπεις μπουρδελακια![]()
ναι φιλε μου ας δει και ας παραδει ο αντισθενης.δεν ειμαι ουτε ο γλ ουτε ο πσιτιλιτσις.Κάτω δεξία από κάθε ποστ σου,φαίνεται η IP adress.....και για κάθε μέλος που δεν είναι κλώνος είναι μοναδική![]()
Το πρωτο πραγμα που κανω οταν μπαινω σε μπουρδελακι ειναι να κοιταω τα δωματια,συνηθως οταν δεν εχουν πελατη ειναι ανοιχτες οι πορτες ;)που το ξερεις τι δωματια εχει?![]()
τα σαλονακια ειναι πολυ ωραια στα τροφ 13,τα δωματια ειναι αναλογα σε ποιο θα μπεις![]()
δεν υπαρχει μεσαιο...4 ειναιΤο πρωτο πραγμα που κανω οταν μπαινω σε μπουρδελακι ειναι να κοιταω τα δωματια,συνηθως οταν δεν εχουν πελατη ειναι ανοιχτες οι πορτες ;)
Μπηκα στο μεσαιο πανω στη Τροφωνιου πρωτα,πολυ καλτ σαλονι![]()
τι εννοεις φιλε κατι αρχιζει να γινεται?γορν τι ειναι?Πάντως κάτι αρχίζει να γίνετε στο σάιτ.,....ήδη ο μαλάκας ο λάκης33 έφαγε γουόρν...άντε έρχετε και η σειρά σας γνωστοί-άγνωστοι..λίγα τα ψωμιά σας..... ;)![]()
![]()
το ρυθμακι σε τι δωματιο λετε να το![]()
![]()
??
το ρυθμακι σε τι δωματιο λετε να το![]()
![]()
??
τι εννοεις φιλε κατι αρχιζει να γινεται?γορν τι ειναι?
τι λες ρε μαλακαΣτο πανω τη πετυχα,ηταν χαμογελαστη σημερα ..Μλκ της τροφωνιου τα μπουρδελα ειναι επιπεδου μεταξι![]()