Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γεια σουκλανιαρααλανιαρα ρυθμ :-*
αληθεια το νικ σου που κολαει ?![]()
Γεια σου ξεπαρθενιασμενε τζο.....
Δεν θυμαμαι καθολου πως επελεξα αυτο το νικ.....
Γεια σουκλανιαρααλανιαρα ρυθμ :-*
αληθεια το νικ σου που κολαει ?![]()
![]()
![]()
![]()
απο κει το παθες ?![]()
καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι διαγραφει απο το σαιτ σας για 6η φορα..ελεοςςςς ρε παιδια και εφαγα διαγραφη ΧΩΡΗςςςς ΛΟΓΟΟΟΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ.παντως να ξερεται ο μπιλλ θα ειναι παντα διπλα σας και σε αυτο το σαιτ το οποιο υπεραγαπω και γουσταρω παιδια...........![]()
![]()
![]()
για σενα δε ξερω αλλα εγω θα της τον σφυριξωΕχω κανταιφι σπιτικο
Ρε μλκ ειδα και τη θεια Ολγα της τροφωνιου![]()
Καλο μιλφο-γκιλφονιγια σενα δε ξερω αλλα εγω θα της τον σφυριξω![]()
μπραβερινιΚαλο μιλφο-γκιλφονι
Αν δουλευε σε καλυτερο σπιτι θα τη πιτσιλαγα σημερα![]()
ειδες μαλακα οταν μιλαω με χλευαζεις αδικαΚαλο μιλφο-γκιλφονι
Αν δουλευε σε καλυτερο σπιτι θα τη πιτσιλαγα σημερα![]()
γιατί δεν ρίχνουν λίγο χρήμα να φτιάξουν τα αχούρια?ειδες μαλακα οταν μιλαω με χλευαζεις αδικα
κοιτα το συγκεκριμενο σπιτακι ειναι πιο καλο απο τα αλλα 3
τουλαχιστον στο σαλονι,μεσα δεν εχω μπει ακομα![]()
μακαρι φιλαρα μου την ωρα του μπαναρισματος μου εστειλε ενα μυνημα ο αντισθενης με το θρεντ τις δραμας που εκανα επικολληση το ωραιο ρητο του πσιτιτιλιτσ και μου γραφει απο κατω καρφωθηκες...νιμιζει δηλαδη οτι ειμαι ο πσιτιτιλισ ενω δεν ειμαι ρε φιλε αληθεια...Βασιλάρα μη μασάς φίλε......εγώ είμαι με το μέρος σου.....πιστεύω κάποια στιγμή να καταλάβουν και να σ'αφήσουν![]()
![]()
;) ;) ;)
γιατι μετα θα πρεπει να πληρωνουμε τιμες στουντιογιατί δεν ρίχνουν λίγο χρήμα να φτιάξουν τα αχούρια?![]()
Καλο ειναι ,αμα κατεφερεις βεβαια και ανεβεις τη ξυλινη ετοιμοροπη σκαλα του 1800ειδες μαλακα οταν μιλαω με χλευαζεις αδικα
κοιτα το συγκεκριμενο σπιτακι ειναι πιο καλο απο τα αλλα 3
τουλαχιστον στο σαλονι,μεσα δεν εχω μπει ακομα![]()
στο πανω ηταν σημεραΚαλο ειναι ,αμα κατεφερεις βεβαια και ανεβεις τη ξυλινη ετοιμοροπη σκαλα του 1800![]()
ακους φιλε μου??μακαρι φιλαρα μου την ωρα του μπαναρισματος μου εστειλε ενα μυνημα ο αντισθενης με το θρεντ τις δραμας που εκανα επικολληση το ωραιο ρητο του πσιτιτιλιτσ και μου γραφει απο κατω καρφωθηκες...νιμιζει δηλαδη οτι ειμαι ο πσιτιτιλισ ενω δεν ειμαι ρε φιλε αληθεια...![]()
![]()
![]()
μακαρι φιλαρα μου την ωρα του μπαναρισματος μου εστειλε ενα μυνημα ο αντισθενης με το θρεντ τις δραμας που εκανα επικολληση το ωραιο ρητο του πσιτιτιλιτσ και μου γραφει απο κατω καρφωθηκες...νιμιζει δηλαδη οτι ειμαι ο πσιτιτιλισ ενω δεν ειμαι ρε φιλε αληθεια...![]()
![]()
![]()
στο πανω ηταν σημερα
εγω στο κατω την ειχα πετυχει,πανω ειχε μια οντως γκιλφ χριστινα ξανθια αδυνατη ψηλη αλλα ευγενικη ενω η θεια ολγα ειναι λιγο απομακρη![]()
Στο πανω τη πετυχα,ηταν χαμογελαστη σημερα ..Μλκ της τροφωνιου τα μπουρδελα ειναι επιπεδου μεταξιστο πανω ηταν σημερα
εγω στο κατω την ειχα πετυχει,πανω ειχε μια οντως γκιλφ χριστινα ξανθια αδυνατη ψηλη αλλα ευγενικη ενω η θεια ολγα ειναι λιγο απομακρη![]()