baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.955
- Πόντοι
- 6.035
θα ερθεις λιοσιων να παρουμε κανενα αντιτορπιλικοκιλερ ειπα οχι βογιερ![]()
θα ερθεις λιοσιων να παρουμε κανενα αντιτορπιλικοκιλερ ειπα οχι βογιερ![]()
δεν εχει κατι μαζι σου απλα ειναι ρουφιανος εκ φυσεως
στο σεξ ειναι πουστης παραφυσεως![]()
Βασίλη......θα σου πω εγώ την αλήθεια...δε σε έδωσε κανείς,απλά ο αντί σε μπάναρε για άλλο λόγο
γαμησε με εχω μπλεξειθα ερθεις λιοσιων να παρουμε κανενα αντιτορπιλικο![]()
olo μαλακιες νομιζει ο αντισθενης και σαν ειμαι τι??τελειωσαν αυτα τωρα σωστα βοηθαω το θρεντ τις ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕς ΑΝΑΦΟΡΕς....Απλά ο αντισθένης ισχυρίζεται ότι είσαι το ίδιο άτομο που υποτίθετε τσκωνόταν με τον εαυτό του.....![]()
;) ;) τουλαχιστον ειμαι καβλιαρης![]()
Γλιτσα εκτιθεσαι![]()
Τιμημενος θα γινεις μανolo μαλακιες νομιζει ο αντισθενης και σαν ειμαι τι??τελειωσαν αυτα τωρα σωστα βοηθαω το θρεντ τις ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕς ΑΝΑΦΟΡΕς....![]()
![]()
![]()
olo μαλακιες νομιζει ο αντισθενης και σαν ειμαι τι??τελειωσαν αυτα τωρα σωστα βοηθαω το θρεντ τις ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕς ΑΝΑΦΟΡΕς....![]()
![]()
![]()
φιλε δεν μιλας καλα για τον διαχειριστη του σαιτ μας του τιμημενου.....σκεψου να σε αναφερει τωρα κανεις...olo μαλακιες νομιζει ο αντισθενης
τι εχεις ρε μανγαμησε με εχω μπλεξει![]()
αν θες να κανεις αληθινη αναφοραolo μαλακιες νομιζει ο αντισθενης και σαν ειμαι τι??τελειωσαν αυτα τωρα σωστα βοηθαω το θρεντ τις ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕς ΑΝΑΦΟΡΕς....![]()
![]()
![]()
Τελευται φοραω μαυρα που αδυνατιζουν οπτικαTο γαλάζιο σου πάει περισσότερο:
![]()
μα τι να πω ρε φιλε ειναι δυνατον να θυμαται ο φιλος πραγματα που γιναν πριν κανα μισο χρονο.τωρα ειπαμε τελειωσαν και οι παραθεσεις και αφτα.τωρα θα γινω τιμημενος της λαρισας.φιλε δεν μιλας καλα για τον διαχειριστη του σαιτ μας του τιμημενου.....σκεψου να σε αναφερει τωρα κανεις...
σου ευχομαι να προσγειωθητε στην αθηναPfff......Gamietai h olumpiakh.....Akomh tipota.....
μα τι να πω ρε φιλε ειναι δυνατον να θυμαται ο φιλος πραγματα που γιναν πριν κανα μισο χρονο.τωρα ειπαμε τελειωσαν και οι παραθεσεις και αφτα.τωρα θα γινω τιμημενος της λαρισας.
το χεις....μα τι να πω ρε φιλε ειναι δυνατον να θυμαται ο φιλος πραγματα που γιναν πριν κανα μισο χρονο.τωρα ειπαμε τελειωσαν και οι παραθεσεις και αφτα.τωρα θα γινω τιμημενος της λαρισας.
δεν το χεις.....
μα τι να πω ρε φιλε ειναι δυνατον να θυμαται ο φιλος πραγματα που γιναν πριν κανα μισο χρονο.τωρα ειπαμε τελειωσαν και οι παραθεσεις και αφτα.τωρα θα γινω τιμημενος της λαρισας.
Pfff......Gamietai h olumpiakh.....Akomh tipota.....