axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πολυ περιεργα το ειπες..... :S
λεπον παιδες την κανω εγω
καληνυχτα και καλο ξημερωμα σε ολους .... καλη συνεχεια να εχετε και μην μου ζοριζετε την Μανταρινακη ( ειναι καλο κοριτσι και νοικοκυρα .... )
[size=1pt]
Λετε να μου δωσει κανενα κομματι ΜΟΥΣΑΚΑ απο τα χερακια της ?
Την καλοπιανω για ενα κομματι Μουσακα....[/size]
Σιγά μην πλερωνόμουν για την διασκεδασή μου,αν έβρισκα κάτι τέτοιο θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος...αλλά μπααα.κολλημα που το εχεις με τους κουκουεδες βρε αδελφακι μου.....
τουλαχιστον σε πληρωνουν καλα για την πλυση εγκεφαλου που μας κανεις ?
Σιγά μην πλερωνόμουν για την διασκεδασή μου,αν έβρισκα κάτι τέτοιο θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος...αλλά μπααα.![]()
κανα μασαζακι θα παιξειΑμα θελουμε το πιστευουμε.....
Οχι....![]()
![]()
![]()
ε δεν πανε και πολλα χρονια απο τοτεΕπί τη ευκαιρία,κάποτε υπήρχαν κάτι τσιγάρα τσίχλες,και κάτι τσιγάρα σοκολάτα....τα θυμάτε κανείς;
εισαι η πρωτη που μου αντιστεκεται
ακου εκει να μη θελει μασαζακιγαμησακι![]()
εισαι η πρωτη που μου αντιστεκεται
ακου εκει να μη θελει μασαζακιγαμησακι![]()
ασε ρε αυτη ειναι ικανη απο τη τριβηΚαλά με την λουκ δεν ασχολείσαι πια; Κανονικά θα έπρεπε τα μασαζάκια σου να τα έχεις γι' αυτήν - που πέρασε και τέτοιο χουνέρι :'(
Κρίμα η αποχώρηση μου ... :S
Πόσο μου τη σπάνε τα Ελληνικά σχόλια,στα ξένα τραγούδια στο γιουτιούμπ.....έλεος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τζο ,στις παλιες φωτογραφιες της καντυ που εβαλες φαινεται διαφορετικη και οχι τοσο ωραιατι παιζει
![]()
ναι τυπε.....Επί τη ευκαιρία,κάποτε υπήρχαν κάτι τσιγάρα τσίχλες,και κάτι τσιγάρα σοκολάτα....τα θυμάτε κανείς;