Επισκέπτης
Εχμμμμ.....Εμεινε κανεις απο τους παλιους?????
Οεο?????
Ώπα!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ είμαι παλαιότερος σε σχέση με τους άλλους....αλλά εσύ τι είσαι;
Ωραίο νικ πάντως.
Εχμμμμ.....Εμεινε κανεις απο τους παλιους?????
Οεο?????
ο τσάρλυ ξέρει περισσότερη μπαλίτσα απ'τον καίσαρη, ο άλλος μιλάει πολύΚαλησπερα κυριοι οπως θα ελεγε και ο Τσαρλυ αν δεν ειχε ρεπο![]()
Ώπα!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ είμαι παλαιότερος σε σχέση με τους άλλους....αλλά εσύ τι είσαι;
Ωραίο νικ πάντως.
ο τσάρλυ ξέρει περισσότερη μπαλίτσα απ'τον καίσαρη, ο άλλος μιλάει πολύκαι ψιλοειρωνεύεται αρκετές φορές τους ακροατές
από αθλητικό ραδιόφωνο περισσότερο γουστάρω μιαούλη![]()
Εεεε τι να σου πω τωρα......
Πριν απο το κλεισιμο ακομα, μετα το διαλυσαμε....Τσατ δεν εχει εδω?????
Μολις ακουω Μιαουλη,ειναι ΑΕΚτζης αλλα αντικειμενικος αν και που και που τρωει φλασιες..Ο Καισαρης παπαρολογη αρκετες φορες μιλαει για να δικαιολογισει τα λεφτα που παιρνει αλλα ο Τσαρλυ πολυ μουγκοΘοδωρος,βαριεται να μιλισει..ο τσάρλυ ξέρει περισσότερη μπαλίτσα απ'τον καίσαρη, ο άλλος μιλάει πολύκαι ψιλοειρωνεύεται αρκετές φορές τους ακροατές
από αθλητικό ραδιόφωνο περισσότερο γουστάρω μιαούλη![]()
γιατι εγω τι ειμαι
διαβασε καλα
λοιπον θα ανοιξω [size=20pt]το θρεντ[/size] θα κανει παταγο
by γλιτσας![]()
Εσυ εχεις ημερομηνια εγγραφης καπου στο 2010...Εγω καπου στο 2008.....Μαλλον χαθηκανε τα παλια τομαρια![]()
Μπα,έχει καταργηθεί εδώ και 1 χρόνο και.....
Εσύ πώς και ξαναποφάσισες να κάνεις το επόμενο ποστ,έστω από τα λίγα που'χεις....ύστερα από......2,5 χρόνια;![]()
Tυπε ο Μιαουλης ειναι αγιος, με ολους τους γιωταδες ακροατες που εχει μπλεξει...
αντικειμενικός είναι ρε και από τους πολύ λίγους στον ΣΠΟΡΦΜ που έχει το θάρρος της γνώμης, οι υπόλοιποι εκεί μέσα είναι είτε άμπαλοι είτε διπλωμάτες είτε και τα 2Μολις ακουω Μιαουλη,ειναι ΑΕΚτζης αλλα αντικειμενικος αν και που και που τρωει φλασιες..Ο Καισαρης παπαρολογη αρκετες φορες μιλαει για να δικαιολογισει τα λεφτα που παιρνει αλλα ο Τσαρλυ πολυ μουγκοΘοδωρος,βαριεται να μιλισει..
δε πειραζει και εγω τομαρι ειμαιΕσυ εχεις ημερομηνια εγγραφης καπου στο 2010...Εγω καπου στο 2008.....Μαλλον χαθηκανε τα παλια τομαρια![]()
Απο περιεργεια βασικα.......Αλλαξε πολυ το σαιτ παντως....
Δεληολάνη....πες στην κοπέλα,πότε γράφτηκες...... ;) ;) ;) ;)
δε πειραζει και εγω τομαρι ειμαι
εσυ τι εισαι τομαρι η τομαρα![]()
οκ απλα ηθελα να ξερω με ποιο μιλαωΘηλυκο τομαρι ειμαι...Τωρα μη με ρωτησεις γιατι ειμαι εδω περα...Ουτε καν θυμαμαι γιατι γραφτηκα.....
Πάντως να μείνεις.....σε συμπάθησα λόγω νικ.,...είσαι της μουσικής μάλλον![]()
![]()
![]()
Η αληθεια ειναι πως δε με κοβω να μενω....Αληθεια αλλες κοπελες εχει η της ξεβγαλατε ολες?????
έχεις την εντύπωση ότι εμείς σε αυτό το σάιτ παίζουμε?Η αληθεια ειναι πως δε με κοβω να μενω....Αληθεια αλλες κοπελες εχει η της ξεβγαλατε ολες?????
ρε κιθαρουλη εχεις ροζ νυχια??ειδα καλα την φοτο?δικη σου ειναι?Αμέ!!! Έχουμε καμιά 10αρια....μπαίνει και η σίλβα,και η λουκ,αφού γυρεύεις τους παλιούς![]()
Η αληθεια ειναι πως δε με κοβω να μενω....Αληθεια αλλες κοπελες εχει η της ξεβγαλατε ολες?????