εννοω να ειναι 24/7 μεσα(δλδ οσο μπορει ειπαμε)χαζη εισαι?
εγω ειμαι αυτος!
εσυ ησουν πολλεςφορε μεσα? :o
εννοω να ειναι 24/7 μεσα(δλδ οσο μπορει ειπαμε)χαζη εισαι?
εγω ειμαι αυτος!
εννοω να ειναι 24/7 μεσα(δλδ οσο μπορει ειπαμε)
εσυ ησουν πολλεςφορε μεσα? :o
αφου εσυ δεν ησουν/μπαινεις συχνα και δεν ξερεις γιατι προτείνεις κατι?
να σου πω κατι,οταν το προτεινε ο τζιελ τις προαλλες να μπει μονιμος μοντ που μπαινει συχνα γτ δεν ειπες τπτ???
αλλα τι λεω ε???
οκ γκασ,σορρυ που ρωτησα κιολας!![]()
να βαλουν τον αβραμη για να ανταποδωσει μερικα κικ....μπαναφου θα ξαναφτιαξουν το τσατ δεν οριζουν και μονδ για το τσατ να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας?![]()
βαρεθηκα να την πρωτοκολλω αυτην την αιτηση...να σου πω κατι,οταν το προτεινε ο τζιελ τις προαλλες να μπει μονιμος μοντ που μπαινει συχνα γτ δεν ειπες τπτ???
αλλα τι λεω ε???
οκ γκασ,σορρυ που ρωτησα κιολας!![]()
Περασες πρωτα απο το υπουργειο εθνικης αμυνας?βαρεθηκα να την πρωτοκολλω αυτην την αιτηση...
οχι ρε δεν στην ειπα.το στιλ μου ειναι ετσι καμία φορα.που σε ειπα χαζη...αίτηση για μοντ στον αντι παιδια.....εγω δεν κανω μοντ.
να βαλουν τον αβραμη για να ανταποδωσει μερικα κικ....μπαν
οχι εχω καιρο να περασω....να παω ιπποκρατους λες κατευθειαν??Περασες πρωτα απο το υπουργειο εθνικης αμυνας?
Και δε περνας καλυτερα, για να δεις τις καινουργιες στρατηγικες τακτικες?οχι εχω καιρο να περασω....να παω ιπποκρατους λες κατευθειαν??
οχι καλυτερα θα παρω βολτερο για αρχη...να μου πει μια γνωμη...Και δε περνας καλυτερα, για να δεις τις καινουργιες στρατηγικες τακτικες?
Που ξερεις...!
Θα σε γελασω φιλαρακι, στο κατω κατω δεν ειμαι και τοσο περπατημενος απ αυτα τα μερη...ακομα.οχι καλυτερα θα παρω βολτερο για αρχη...να μου πει μια γνωμη...
ΥΓ Το 144 δουλευει να ριξω και εναν πουτσο περνωντας ή ακομα κλειστο?
Αν και μου εβγαλε μια δυο φορες οταν μπηκα invalid token, κατα τα αλλα πολυ καλα.παντως σημερα παμε σφαιρα και δεν βγαζει και το ινβαλιντ!!!
![]()
Αν και μου εβγαλε μια δυο φορες οταν μπηκα invalid token, κατα τα αλλα πολυ καλα.
καθαρισε τακι ολα καλα.![]()
![]()