giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
να μου φερεις τη σταχτη να την αμολυσω στο Κ.Ε.Λ.Θά διαμαρτυρηθώ στούς admin ότι μέ βρίζης άτιμούτσικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μου φερεις τη σταχτη να την αμολυσω στο Κ.Ε.Λ.Θά διαμαρτυρηθώ στούς admin ότι μέ βρίζης άτιμούτσικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μάστα..ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ρε φιλε κανω ερωτηση για να παρω απαντηση επειδη δεν γνωριζω.αυτο ειναι ολο.τωρα αν δεν θελεις να με βοηθησεις οκ.γουστο κ καπελο σου αλλα μην με ποσταρεις οτι παω να προμοραρο τις γκομενες.αυτο παραπαει.τελοσπαντων αν μπορεις να με βοηθησεις οκ.αλλιως δεν εγινε τιποτα
σκασε και κολύμπα..τσατ τελος εδω ?
τσατ τελος εδω ?
ααααααααχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχατσατ αρχή εκεί
σκασε και κολύμπα..
δωσε χαιρετισματα ...απ το τηλεφωνο δεν μπορω....τα λεμε αργοτεραΕλατε τσατ ρε τυποι....
μονοι με τον νωντα ειμαστε διπλα![]()
![]()
γενικα εδω ειναι παντως...εσυ τι λεει εχασες τον λογαριασμο?βρηκες ακρη με την φωτο?ο εκτορας που ειναι......
Ο νώντας μου είπε να σου πω να μη βάζεις γελάκι στο τελος κάθε ποστ γιατί έχεις καταντήσει αηδία. Τι να του πω;γενικα εδω ειναι παντως...εσυ τι λεει εχασες τον λογαριασμο?βρηκες ακρη με την φωτο?
καλα εισαι γενικα?μας γαμησαν και το τσατ...χεσε μεσα...
εβγακα ακρη ντοκ....γενικα εδω ειναι παντως...εσυ τι λεει εχασες τον λογαριασμο?βρηκες ακρη με την φωτο?
καλα εισαι γενικα?μας γαμησαν και το τσατ...χεσε μεσα...
Τι να του πω;
aaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaaxa!!!Γεια σου νωντα γιγαντα με τα γκομενακια σου.
Μ'εχει πρηξει το σιλβακι "που'ναι ο νωντας" και "που'ναι ο νωντας".![]()
πες του οτι το κινητο δεν εχει εμοτικον και καπως πρεπει να δινω εναν τονο στα μηνυματα μου...Ο νώντας μου είπε να σου πω να μη βάζεις γελάκι στο τελος κάθε ποστ γιατί έχεις καταντήσει αηδία. Τι να του πω;