pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ενω πως επρεπε να σε φωναζουν ;![]()
![]()
θρασυβουλο;!
ενω πως επρεπε να σε φωναζουν ;![]()
![]()
θρασυβουλο;!
μπορει να μην εισαι παπας αλλα να εισαι παπαζολ ας πουμε.....ή παπατρολ.....ή παπαβραμιδης ή πατερ γκομενιος κλπ κλπ.....Εγώ βασικα δεν καταλαβαίνω,ποιος ο λόγος να τα κόψει γουλί κάποιος,αν δεν είναι φαντάρος...ή επίσης ποιος ο λόγος,να αφήσει κάποιος μούσια αν δεν είναι παπάς;;;![]()
Τα εχω καρφακια,σε παω μια κοντρα![]()
:oθρασυβουλο;!
αλλα αλβανο στο επιθετο ε;![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα αλβανο στο επιθετο ε;![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε πουστη!!!με το "λουκριτια"μπηκα!:o
Μου θυμιζει μια κουβεντα με πμ αυτο
Δεν το πες τυχαια![]()
πρεπει να πιασε 19000 μορια η βιλμα γιαυτο δεν μιλαει....την ειδε βεντετα.....Vilma σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.
Ευχομαι να τα πήγες καλά.![]()
![]()
Vilma σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.
Ευχομαι να τα πήγες καλά.![]()
![]()
Κοντα,αλλα σε λιγες μερες λεω να τα παρω γουλι ,γιατι με την ζεστη δεν θελω να βαζω τζελ .Θα μου πεις γιατι βαζεις τζελ.Γιατι οταν μεγαλονουν λιγο τα μαλλια μου ειναι σπαστα και δεν χτενιζονται με τιποταΚαι γω καρφάκια τα έχω τώρα το καλοκαίρι.......εσένα πόσο μήκος έχουν;
Κοντα,αλλα σε λιγες μερες λεω να τα παρω γουλι ,γιατι με την ζεστη δεν θελω να βαζω τζελ .Θα μου πεις γιατι βαζεις τζελ.Γιατι οταν μεγαλονουν λιγο τα μαλλια μου ειναι σπαστα και δεν χτενιζονατι με τιποτα![]()
με βαζεις και στο μαλλι ρε τυπε για μοστρα;τοσο διασημος ειμαι πια ;Κοντα,αλλα σε λιγες μερες λεω να τα παρω γουλι ,γιατι με την ζεστη δεν θελω να βαζω τζελ .Θα μου πεις γιατι βαζεις τζελ
με βαζεις και στο μαλλι ρε τυπε για μοστρα;τοσο διασημος ειμαι πια ;![]()
![]()
![]()
Μια χαρα ειναι σε καποιους παει .Σε εμενα οπως ειπα δεν μου παει μοιαζω σαν αλβανοκοσσοβαροςΕγώ βάζω πηλό......γουλί έχω να τα κόψω από το δημοτικό πάντως...αν πας για φαντάρος,οκ κοψ'τα....αλλιώς όχι,είναι αντιαισθητικό κούρεμα.... :S
Υπάρχει και μικρό όνομα Αλβανός ;) ;) ;) ;)
Μια χαρα ειναι σε καποιους παει .Σε εμενα οπως ειπα δεν μου παει μοιαζω σαν αλβανοκοσσοβαρος,αλλα στα @@ σε οποια αρεσω
![]()
Φιρμα μπορει να γινεις καποτε,μοντ δεν θα γινεις ποτε
[move]
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
γιατι;λες να κανουν το τρολ τον θεσσαλο;Φιρμα μπορει να γινεις καποτε,μοντ δεν θα γινεις ποτε![]()