pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι ...μ'έχεις διασύρει![]()
![]()
δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι πια εδώ μέσα :'(
Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι ...μ'έχεις διασύρει![]()
![]()
δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι πια εδώ μέσα :'(
Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι ...![]()
http://[URL unfurl="true"]www.radicio.com/forum/uploads/monthly_10_2010/post-2-041266200%201288100028.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_Lt47ltekMdg/TNkNuRhlrbI/AAAAAAAAAow/qAzJb4Bet0Y/s1600/arkas-epikindyna-nera-1.jpg
![]()
μαλλον στις 25000 κριτικες θα κανουμε ή στις 300 δικες μου .....οποιο φτασει πρωτο απο τα δυο......Κανένα πάρτυ θα κάνουμε φέτος;;;;;![]()
![]()
Στις 300 αρκουδες που θα γραψεις,εννοεις φυσικα ..μαλλον στις 25000 κριτικες θα κανουμε ή στις 300 δικες μου .....οποιο φτασει πρωτο απο τα δυο......![]()
θες να ξεκινησω απο σημερα να γραψω για ολον τον καλτ ελληνικο σεξ σινεμα (ακα ελληνικες τσοντες) απο μια;Στις 300 αρκουδες που θα γραψεις,εννοεις φυσικα ..![]()
Mπουκλωτο αγορι εισαι σαν ο Βαρο ?επισης βλεπω με εκπληξη στην κορυφαια ψηφοφορια που εβαλα παλι μαζι με τον αβραμη προηγειται το γουλι....εγω παντως αν ημουν γουλι ή ημουν γυναικα και ειχα αντρα γουλι ξυρισμενο θα αυτοκτονουσα το λεω.....![]()
![]()
![]()
![]()
μα ακους εκει φαλακρα τα προτυπα των νεοελληνων;Mπουκλωτο αγορι εισαι σαν ο Βαρο ?![]()
Αλλο γουλι αλλο φαλακρα ρε .μα ακους εκει φαλακρα τα προτυπα των νεοελληνων;![]()
![]()
επισης βλεπω με εκπληξη στην κορυφαια ψηφοφορια που εβαλα παλι μαζι με τον αβραμη προηγειται το γουλι....εγω παντως αν ημουν γουλι ή ημουν γυναικα και ειχα αντρα γουλι ξυρισμενο θα αυτοκτονουσα το λεω.....![]()
![]()
![]()
![]()
Τα εχω καρφακια,σε παω μια κοντραΑ και επίσης,εμείς οι μαλλιάδες είμαστε πιο ωραίοι από τους κοντομάλληδες.........καρατσεκαρισμένο.....![]()
![]()
![]()
![]()
δε λεγεσαι μαλλια με μαλλι καπελακι τυπου.μαλλιας=μαλλι κατω απο το στηθος και βαλε.Α και επίσης,εμείς οι μαλλιάδες είμαστε πιο ωραίοι από τους κοντομάλληδες.........καρατσεκαρισμένο.....![]()
![]()
![]()
![]()
ενω πως επρεπε να σε φωναζουν ;Αλλο γουλι αλλο φαλακρα ρε .
Παντως εγω οποτε τα εκανα γουλι με φωναζανε Αλβανο![]()
θρασυβουλο;!ενω πως επρεπε να σε φωναζουν ;![]()
![]()