Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τελικά μια χαρά τα πήγε ο Λούκας :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
τον ξεκώλιασαν τύπε κι έτσι :sunglasses:
Ρε μην αλλάζεις τα γραφόμενα μου γιατί θα στοιχηματίζει συνέχεια υπέρ της ΑΕΚ και θα ξαναδούμε νίκη του αγίου πούτσου ανήμερα  :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Λουσατοs, αλυσιδιτσεs, ρολογακια, κινητα, αρωματα κτλ
Το να ειναι κανεις μοδατος, προσεχοντας την εμφανιση του και μπορωντας να παρεχει στον εαυτο του χωρις να επιβαρυνει κανεναν, τα παραπανω που αναφερεις, ειναι κακο δηλαδη ?

Ισα ισα που ειναι μαγκια του εφοσον μπορει να απολαμβανει τους καρπους των κοπων του !!!!!!

ασε φλωρεψε αυτος τωρα,παντρευτηκε.. 0:)
Δεν ηξερα οτι ειναι κακο να παντρευεται κανεις.....
Ο σκοπος του καθε ανθρωπου θα πρεπει να ειναι ΚΑΙ αυτος , εκτος απο το να περναει καλα ....

Δεν σημαινει ομως οτι θα πρεπει να παντρευτει για να λεει οτι παντρευτηκα..... ειμαι οκ !!!!!
Φυσικα αυτο απαιτει αισθημα και σε πνευματικο επιπεδο και σιγουρα ειναι απαραιτητο να νιωθει ο ενας την απολυτη αναγκη του αλλου (να μην μπορει να κανει χωρις αυτον δηλαδη)

Αλλωστε ποιος η ποια θελει να μενει μονος-η και να κατσικωνεται οπου βρισκει, γινοντας κουραστικος-η σε οποιον τον ανεχεται ?
Η καταλληγοντας χωρις τιποτα τελικα....

Αν γυρισετε το κεφαλι σας τριγυρω θα δειτε πολλους τετοιους στους δρομους, στα παγκακια, καφενεια κτλ.....
οι δε γυναικες πανε εκδρομες και καλα, για να μην μεινουν μονες στο σπιτι κτλ κτλ κτλ

Το οτι αρκετοι πληγωθηκαν απο προηγουμενες σχεσεις, δεν σημαινει οτι δεν θα πρεπει να ξαναπροσπαθησουν να ξαναφτιαξουν την ζωη τους....

Σαν ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τα παρα πολλα που εχω, θα αναφερω την εξης φαση....

Ερχεται μια ηλικιωμενη στο σταντ μου να αγορασει λαχεια
Μου λεει λοιπον αφου εχει παρει οτι πηρε ....
Σε βλεπω με την μητερα σου και χαιρωμαι κτλ κτλ κτλ
Της λεω λοιπον κι εγω βλεπωντας την κουρασμενη και ο καιρος να πηγαινει να χαλασει....
Πηγαινε σπιτι σου να ξεκουραστεις γιατι ο καιρος παει να χαλασει....

Μου απανταει ....

ΠΟΙΟ σπιτι μου ? και βαζει τα κλαμματα.... ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!
Γυρισε τα μουτρα της και εφυγε εμφανως κλαμμενη
Εκει στον δρομο βλεπεις και ακους πολλες τετοιες ιστοριες που σχεδον ολοι μας δεν θελουμε να πιστεψουμε οτι υπαρχουν.... Κι ομως υπαρχουν !!!!!

Και το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι το αντιλλαμβανονται αργα !!!!!!

Επισκέπτης
Το να ειναι κανεις μοδατος, προσεχοντας την εμφανιση του και μπορωντας να παρεχει στον εαυτο του χωρις να επιβαρυνει κανεναν, τα παραπανω που αναφερεις, ειναι κακο δηλαδη ?Δεν ηξερα οτι ειναι κακο να παντρευεται κανεις.....
Ο σκοπος του καθε ανθρωπου θα πρεπει να ειναι ΚΑΙ αυτος , εκτος απο το να περναει καλα ....
Δεν σημαινει ομως οτι θα πρεπει να παντρευτει για να λεει οτι παντρευτηκα..... ειμαι οκ !!!!!
Φυσικα αυτο απαιτει αισθημα και σε πνευματικο επιπεδο και σογουρα ειναι απαραιτητο να νιωθει ο ενας την απολυτη αναγκη του αλλου (να μην μπορει να κανει χωρις αυτον)

Αλλωστε ποιος η ποια θελει να μενει μονος-η και να κατσικωνεται οπου βρεισκει γινοντας κουραστικος-η σε οποιον τον ανεχεται ?
Η καταλληγοντας χωρις τιποτα τελικα αναμενοντας το μοιραιο ?
Αν γυρισετε το κεφαλι σας τριγυρω θα δειτε πολλους τετοιους στους δρομους στα παγκακια καφενεια οι δε γυναικες πανε εκδρομες και καλα, για να μην μεινουν μονες στο σπιτι κτλ κτλ κτλ
Το οτι αρκετοι πληγωθηκαν απο προηγουμενες σχεσεις, δεν σημαινει οτι δεν θα πρεπει να ξαναπροσπαθησουν να ξαναφτιαξουν την ζωη τους....

Σαν χαρακτηριστικο παραδειγμα θα αναφερω την εξης φαση....

Της λεω λοιπον κι εγω βλεπωντας την κουρασμενη και ο καιρος να πηγαινει να χαλασει....

Μου απανταει ....

Εκει στον δρομο βλεπεις και ακους πολλες τετοιες ιστοριες που σχεδον ολοι μας δεν θελουμε να πιστεψουμε οτι υπαρχουν.... Κι ομως υπαρχουν !!!!!

+ 1.000

Ψαγμένο ποστ...
:woldman: :woldman: :woldman:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
+ 1.000

Ψαγμένο ποστ...
:woldman: :woldman: :woldman:
Περιμενε φιλε γιατι σε λιγο θα με αρχισουν στο κραξιμο .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αναμενω να τους παιξω σε συστημα μαν του μαν με αντεπιθεσεις και πολλες παραλλαγες στην αμυνα ζωνης
και φυσικα ασφυκτικη πιεση στο κεντρο και χαμηλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(ειδικα στα χαμηλα η πιεση θα ειναι αφορητη) :grin:

Η αληθειες σε πολλους δεν αρεσουν !!!!!  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
βαριεμαι να ψαξω. Τι θεση πηρε ο Λουκας?
ποιος βγηκε πρωτος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ηξερα οτι ειναι κακο να παντρευεται κανεις.....

Φυσικα αυτο απαιτει αισθημα και σε πνευματικο επιπεδο και σιγουρα ειναι απαραιτητο να νιωθει ο ενας την απολυτη αναγκη του αλλου (να μην μπορει να κανει χωρις αυτον δηλαδη)

Αλλωστε ποιος η ποια θελει να μενει μονος-η και να κατσικωνεται οπου βρισκει, γινοντας κουραστικος-η σε οποιον τον ανεχεται ?
Η καταλληγοντας χωρις τιποτα τελικα....

Αν γυρισετε το κεφαλι σας τριγυρω θα δειτε πολλους τετοιους στους δρομους, στα παγκακια, καφενεια κτλ.....
οι δε γυναικες πανε εκδρομες και καλα, για να μην μεινουν μονες στο σπιτι κτλ κτλ κτλ

Σαν ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τα παρα πολλα που εχω, θα αναφερω την εξης φαση....

Μου απανταει ....

Και το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι το αντιλλαμβανονται αργα !!!!!!

WTF :huh: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Περιμενε φιλε γιατι σε λιγο θα με αρχισουν στο κραξιμο .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κρα από μένα :birdman:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
υπήρχε τραγούδι χειρότερο από το δικό μας;

δεν ακουσα τα αλλα, αλλα αυτο που νίκησε μου φανηκε πολυ χειροτερο!
ενιωσα καλυτερα που δεν ειχαμε τελικα τη χειροτερη μαλακια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ακουσα τα αλλα, αλλα αυτο που νίκησε μου φανηκε πολυ χειροτερο!
ενιωσα καλυτερα που δεν ειχαμε τελικα τη χειροτερη μαλακια.
εγώ μόνο το δικό μας άκουσα πριν μια βδομάδα και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο.
μάλλον επειδή είχε ελληνικό στοίχο δεν κατάλαβαν πλήρως τι πατάτα ψήφιζε ο κόσμος

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγώ μόνο το δικό μας άκουσα πριν μια βδομάδα και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο.
μάλλον επειδή είχε ελληνικό στοίχο δεν κατάλαβαν πλήρως τι πατάτα ψήφιζε ο κόσμος

τωρα που βγηκαμε 7οι μπορεις να αισθανεσαι περηφανος Ελληνας!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τωρα που βγηκαμε 7οι μπορεις να αισθανεσαι περηφανος Ελληνας!
simaia_elladas.jpg

τώρα ας χρεοκοπήσουμε, ας μας πάρουν και τα σπίτια μας.
αρκεί που πήγαμε καλά στην ευρωβίζιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom