Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
το ξερω ..... ειμαι κωλοφαρδος !!!!!!Tην γλυτωσεs παλι......Δεν εχουμε πετρεs, ολο τσιμεντα ειναι εδω περα![]()
Ολοι αυτο μου λενε !!!!!!!!
το ξερω ..... ειμαι κωλοφαρδος !!!!!!Tην γλυτωσεs παλι......Δεν εχουμε πετρεs, ολο τσιμεντα ειναι εδω περα![]()
κλανετε και στην μπανιερα;τι σικ.....Ωραιο το τζακουζι τυπε!!!! Λεγεται αλλοιωs και πορδομπανιο
μοδατος....τελικα τι θα πει ''τρεντυ'' ?
κλανετε και στην μπανιερα;τι σικ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μοδατο...τελικα τι θα πει ''τρεντυ'' ?
http://bedin.net/wp-content/uploads/2011/04/create-amber-alert.jpg[/img[/URL]]![]()
[/quote]
οχι,σιγουρα οχι. ;D ;D
ευχαριστω γλου....μοδατος....
Λουσατοs, αλυσιδιτσεs, ρολογακια, κινητα, αρωματα κτλτελικα τι θα πει ''τρεντυ'' ?
Ναι σαν την γκομενα...Οχι μπροστα σε τριτουs.....Τα κραταω εσωκλειστα και τουs χαριζω την ελευθερια μεσα στο μπανιο....ετσι δεν κανουν κι εκεινεs???![]()
![]()
![]()
![]()
Και φρου-φρου !!!Λουσατοs, αλυσιδιτσεs, ρολογακια, κινητα, αρωματα κτλ
Εγω θελω αντρεα μπανικα... Ειναι και κολλητη μου...καλα αυτοι οι ρουμανοι δεν την παλευουν στην γιουροβιζιον.....αντι να στειλουν καμια ιννα με το γιουρο-βυζι στειλαν αυτον τον μαλακα που θυμιζει κλοουν.....βγαλτε την ιννα με κανα μινι ρε να ψηφιζω μεχρι αυριο,τρομπες....
![]()
![]()
Λουσατοs, αλυσιδιτσεs, ρολογακια, κινητα, αρωματα κτλ
Αλλα σε ποιον παει ?γιατι ρε υποτιμάτε οσους χορεύουν? πρεπει ντε και καλα να ειναι τρεντουλες και να μην το αισθανονται?
Κάποιοι εχουν αυτοπεποιθηση, κέφι και ζωντάνια. Κάποιοι ειναι κουμπωμένοι κομπλεξικοι και κατηγορουν ο,τι δεν μπορουν να νιώσουν.
προφανως δεν παει σε σενα αυτο.
ασε φλωρεψε αυτος τωρα,παντρευτηκε.. 0Με άλλα λόγια ο Νίβο από τους Going Through