Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Το λυκάνθρωπος κάνει μπαμ,ότι είναι αστείο....αφού δεν υπάρχουν......![]()
χεστην και εσυ ρε τι της απαντας δεν βλεπεις οτι χαιδευεται?
ενω τα αλλα,που υπαρχουν.............ειδικα το ειτζ ειναι αστεια λες εσυ............δε ξαναμιλαω γι αυτο το θεμα κιθαρα....................Το λυκάνθρωπος κάνει μπαμ,ότι είναι αστείο....αφού δεν υπάρχουν......![]()
εαν ειναι πλακιτσα οτι ειμαι ομοφυλοφιλος και οτι εχω ειτζ και κανω πιατσα στη συγγρου που ειπε................τοτε δε θ τον εκαναν μπαν............................οι αλλοι εδω θα σου πουν ποσο ηταν πλακιτσα....................εγω παντως δε γελασα...........ουτε γελασα που με ειπε λυκανθρωπο.............και οτι θελω ψυχιατρο επειδη δαγκωνω τη νυχτα..................
εκτος απο την βελβυ που ηθελε να της γλειψει το μουνακι και το πατουσακι λεει.....που ειχε γευση λεμονακι και δεν θυμαμαι και γω τι αλλο.....![]()
![]()
![]()
ενω τα αλλα,που υπαρχουν.............ειδικα το ειτζ ειναι αστεια λες εσυ............δε ξαναμιλαω γι αυτο το θεμα κιθαρα....................
τι πινειςκαι χυνει φρουτα του δασους![]()
χεστην και εσυ ρε τι της απαντας δεν βλεπεις οτι χαιδευεται?
ενω τα αλλα,που υπαρχουν.............ειδικα το ειτζ ειναι αστεια λες εσυ............δε ξαναμιλαω γι αυτο το θεμα κιθαρα....................
τι πινεις![]()
τοσες μαλακιες μαζεμενες σε τοσο μικρο χρονικο οριο δεν εχω ξαναδει ποτε....
με ρωτησε..............εαν δε θες τοτε μην διαβαζεις.................μην με πρηζεις οκ
Τι κανατε στο Νωντα ρε???? που εξαφανιστηκε???![]()
Τι κανατε στο Νωντα ρε???? που εξαφανιστηκε???![]()
Όχι πως να τη δω;;;;
Πλάκα πλάκα....ως προγραμματιστής,θα μπορούσες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που μπορείς να βλέπεις τον άλλο μέσα από την οθόνη,χωρίς κάμερα.....![]()
οχι ρε μλκ το μπλακ λαιτμωρή κάβλα, το μαύρο φως έχει φως όπως οι κανονικές λάμπες ή θα σκοτωθώ το βράδυ?