sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ε κατσε νηστικη...
Ε κατσε νηστικη...
εφαγα αποψε................αυριο χαζουλικο..........................................Ε κατσε νηστικη...
Καλα γατακι...εφαγα αποψε................αυριο χαζουλικο..........................................
αντε ελατε τι ωρα να σας παραλαβω απο πλατεια χαλκηδονας![]()
εφαγα αποψε................αυριο χαζουλικο..........................................
για ποιον λες παλι..............................μην μου πεις τον μαστερ21......................Χώρια,που είμαι τσαντισμένος με την αϋπνία (ακόμα άυπνος,είμαι....τι στο διάολο;)
Είδα οτι το μουνόπανο έχει το θράσος να ποστάρει σε αυτό το θρεντ........ωραίοι είστε και σεις που τον αφήνετε..... :-
Κιθαρα τραβα δυο μαλακιες...να σε παρει ο υπνος σαν βαμβακι..Για ποιονε λες?Χώρια,που είμαι τσαντισμένος με την αϋπνία (ακόμα άυπνος,είμαι....τι στο διάολο;)
Είδα οτι το μουνόπανο έχει το θράσος να ποστάρει σε αυτό το θρεντ........ωραίοι είστε και σεις που τον αφήνετε..... :-
για ποιον λες παλι..............................μην μου πεις τον μαστερ21......................
για τον μαστερ21...................................................Κιθαρα τραβα δυο μαλακιες...να σε παρει ο υπνος σαν βαμβακι..Για ποιονε λες?
Και τα λαδωμενα πιτογυρα...μπλιαχχχχχχΤρώγε ελαφριά,και απέφευγε τις πίτσες
Κιθαρα τραβα δυο μαλακιες...να σε παρει ο υπνος σαν βαμβακι..Για ποιονε λες?
και θα σε ταισω και θα περασω να σε παρωελα οικονομου![]()
![]()
![]()
αληθεια δασκαλε εσενα πιο ειναι το γιορ φειβοριτ ?![]()
Τσακωθηκαν?Δεν ημουν εγω εδω να παρω το μερος αυτου που ειχε δικιο....για τον μαστερ21...................................................
Τσακωθηκαν?Δεν ημουν εγω εδω να παρω το μερος αυτου που ειχε δικιο....![]()
χτες βραδυ λεει..............................................................Τσακωθηκαν?Δεν ημουν εγω εδω να παρω το μερος αυτου που ειχε δικιο....![]()
θα ανοιξω θρεντ....ετοιμασου......Χώρια,που είμαι τσαντισμένος με την αϋπνία (ακόμα άυπνος,είμαι....τι στο διάολο;)
αυτο εγινε ΕΞ ΑΙΤΙΑς μου οχι εξαιτιας του............................με προσβαλε πολυ ασχημα...................Περισσότερο τσαντίστηκα,που ο ερευνητής μάλλον μπαναρίστηκε εξ'αιτίας του
Πηγαινε γυρευοντας ο τυπος μας μαλλον...Περισσότερο τσαντίστηκα,που ο ερευνητής μάλλον μπαναρίστηκε εξ'αιτίας του