Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Ω ναι !!!!Ρε Δημήτρη,το διαβολάκι στο αβατάρ σου,μου θυμίζει καραφλό γέρο με μούσια......είμαι ο μοναδικός που βλέπει κάτι τέτοιο;;;;;![]()
Ω ναι !!!!Ρε Δημήτρη,το διαβολάκι στο αβατάρ σου,μου θυμίζει καραφλό γέρο με μούσια......είμαι ο μοναδικός που βλέπει κάτι τέτοιο;;;;;![]()
Εδωσα καποιες προτασεις στον ενδιαφερομενο απο εκει και περα αναλαμβανειμε το θεματάκι, τί έγινε? βρήκες καμιά άκρη?
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Ελα ρε μαλακα σε μπλοκαρε και σε ο @@@@![]()
Πάντως η δική μου παλάμη (τη βλέπεις και στο αβατάρ)....είναι καλύτερη από αυτή που π΄σοταρες,και πιο ωραία...... ;)
Ρε ταπα....εσυ πρεπει να ανεβειs πανω στο τραπεζι....Σε υψοs φτανειs το 1 μετρο???ξέχασα κανένα?![]()
ολο μλκς λετε και εξαφανηστηκε η ns![]()
Ρε ταπα....εσυ πρεπει να ανεβειs πανω στο τραπεζι....Σε υψοs φτανειs το 1 μετρο???![]()
5 μερες εκανα για να μπορεσω να ξαναμπω απο το πσ μου![]()
![]()
![]()
![]()
βασικά λυπήθηκα κάπως για τον πιστολέρο γιατί εγώ έκανα τις μαλακίες και τον παρέσερνα σε σπάμ
και είχα απορία αν εκτός από μένα διέγραψαν κι εκείνον το ίδιο βράδυ...γι'αυτό και ήρθα σ'ένα νετ καφέ (από το πισί στο σπίτι πλέον δεν μπαίνει) για να ρωτήσω...
καλάμα πόσο μαλάκες είναι
![]()
άκλαυτοι πήγαμε
ούτε γουόρν ούτε τίποτα
![]()
5 μερες εκανα για να μπορεσω να ξαναμπω απο το πσ μου![]()
να πα' να γαμηθεί η κλωνού![]()
να πα' να γαμηθεί η κλωνού![]()
skase vre agamhte![]()
το'χα μυρίσει...σταντέ δικιά σου φώτο...
ναι ρε πας καλά..? η παλάμη σου είναι απίστευτη..την βλέπω και χύνω γαλόνια![]()
![]()
ολο μλκς λετε και εξαφανηστηκε η ns![]()
Το black light σ'αρέσει;;;;;
παίδες, τώρα από πού μπαίνετε?
άλλοι το παίρνουν στο ύψος άλλοι σε μήκος... ;)
εσύ βέβαια το(ν) παίρνεις γενικώς![]()
Μπαράκη μου θα σε πάω στις τάνες να ξαλαφρώσεις :-*
γαμάτο...αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό στα ντέλα-στριπ, που φωσφορίζει...