Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ρωτα και τον κιθαρα να σου πει σε κατι πμ που ανταλαξαμε και με ρωτησε ποιους συμπαθω στο μπου...μεσα σε αυτους εισαι και εσυ...
Καλα τυπε μου ...

Αμοιβαια τα αισθηματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και γλου που ειναι ποιημενας κατι σπικαρει.... :2funny:
Ο Τσομπάνος

http://[URL unfurl="true"]www.agrogi.eu/innet/UsersFiles/tsopanos.jpg[/img[/URL]]
Τσοπάνος: η γραφική φιγούρα του bou

Αρχαιότατο το επάγγελμα του τσομπάνου κι από τα πρώτα που επινόησε ο άdmin. Την ποιμενική ζωή τραγούδησε με άφθαστη λυρική δύναμη ο μεγάλος ποιητής της αρχαιότητας baros. Και οι ποιμένες ήταν οι πρώτοι, που ανάγγειλαν στον κόσμο τον ερχομό του σωτήρα και δοξολόγησαν το θαύμα της Βηθλεέμ τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο τσομπάνος είναι ο γραφικός τύπος του σαιτ, περήφανος, τολμηρός, ανθεκτικός, που παλεύει με τα λιοπύρια, τα κρύα, τους ανέμους τις βροχές και τις τσοντες του σειρηνακη.

Οι περισσότεροι απ' αυτούς στα παλαιότερα χρόνια βοσκούσαν τα κοπάδια των Τσελιγγάδων ,σαν τον τζο145 και άλλοι ασχολούνταν με τα δικά τους γιδοπρόβατα σαν τον τζιελ. Αγράμματοι οι περισσότεροι αλλά και καλοί οικογενειάρχες, ευλαβείς χριστιανοί κι αγνοί άνθρωποι, με την Ελλάδα κλεισμένη στην ψυχή τους, έδιναν πάντοτε το παρόν στους εθνικούς αγώνες.

Η δουλειά τους ήταν τραχειά και επίπονη. Αυτοί έδιναν ζωή στα άγρια ξεροβούνια, νύχτα και μέρα, χειμώνα και καλοκαίρι, οδηγώντας τα κοπάδια τους. Κι αχολογούσαν οι λαγκαδιές από τα βελάσματα και τα σφυρίγματα, τον ήχο της φλογέρας και τις γλυκιές μελωδίες των κυπροκούδουνων.αμα λαχει ριχναν και καμια πρωινη παναγια στους δωδεκαθειστες απιστους αεκτζηδες του σαιτ .... ;D ;D ;D

Επισκέπτης
Ο Τσομπάνος

http://[URL unfurl="true"]www.agrogi.eu/innet/UsersFiles/tsopanos.jpg[/img[/URL]]

Αρχαιότατο το επάγγελμα του τσομπάνου κι από τα πρώτα που επινόησε ο άdmin. Την ποιμενική ζωή τραγούδησε με άφθαστη λυρική δύναμη ο μεγάλος ποιητής της αρχαιότητας baros. Και οι ποιμένες ήταν οι πρώτοι, που ανάγγειλαν στον κόσμο τον ερχομό του σωτήρα και δοξολόγησαν το θαύμα της Βηθλεέμ τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο τσομπάνος είναι ο γραφικός τύπος του σαιτ, περήφανος, τολμηρός, ανθεκτικός, που παλεύει με τα λιοπύρια, τα κρύα, τους ανέμους τις βροχές και τις τσοντες του σειρηνακη.

Οι περισσότεροι απ' αυτούς στα παλαιότερα χρόνια βοσκούσαν τα κοπάδια των Τσελιγγάδων ,σαν τον τζο145 και άλλοι ασχολούνταν με τα δικά τους γιδοπρόβατα σαν τον τζιελ. Αγράμματοι οι περισσότεροι αλλά και καλοί οικογενειάρχες, ευλαβείς χριστιανοί κι αγνοί άνθρωποι, με την Ελλάδα κλεισμένη στην ψυχή τους, έδιναν πάντοτε το παρόν στους εθνικούς αγώνες.

Η δουλειά τους ήταν τραχειά και επίπονη. Αυτοί έδιναν ζωή στα άγρια ξεροβούνια, νύχτα και μέρα, χειμώνα και καλοκαίρι, οδηγώντας τα κοπάδια τους. Κι αχολογούσαν οι λαγκαδιές από τα βελάσματα και τα σφυρίγματα, τον ήχο της φλογέρας και τις γλυκιές μελωδίες των κυπροκούδουνων.αμα λαχει ριχναν και καμια πρωινη παναγια στους δωδεκαθειστες απιστους αεκτζηδες του σαιτ .... ;D ;D ;D
[/quote]

προβατακια φυλας καμαριμ?γι'αυτο σε συμπαθησα ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο Τσομπάνος

[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα...καλα εσυ εισαι η αδυναμια μου......Για λεγε μωρο...πως περασαμε χθες...
:-* :-*καλημερουδια...πριν καμια ωριτσα ξυπνησα.χτες ηταν πολυ ωραια.γενικοτερα στα στριπτιζαδικα φερονται πολυ καλα στις γυναικες.τουλαχιστον σε οσα εχω παει.ειχε την λακα του :cheesy:

Επισκέπτης
:smitten: :smitten: :smitten: τι ομορφοοοο....τελειο για πρωι της κυριακης...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:-* :-*καλημερουδια...πριν καμια ωριτσα ξυπνησα.χτες ηταν πολυ ωραια.γενικοτερα στα στριπτιζαδικα φερονται πολυ καλα στις γυναικες.τουλαχιστον σε οσα εχω παει.ειχε την λακα του :cheesy:
Εγω τελικα δεν βγηκα....ξυπνησα πρωι και πηγα για μπανιο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω τελικα δεν βγηκα....ξυπνησα πρωι και πηγα για μπανιο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
για μπανιο???αμα δεν παει αυγουστος να ζεσταθει το νερακι ουτε που το σκεφτομαι να μπω.μ'αρεσει ομως να πηγαινω στη θαλασσα τετοιες μερες που εχει συννεφια...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
για μπανιο???αμα δεν παει αυγουστος να ζεσταθει το νερακι ουτε που το σκεφτομαι να μπω.μ'αρεσει ομως να πηγαινω στη θαλασσα τετοιες μερες που εχει συννεφια...
Εδω εχουμε λιακαδα......οταν κανεις μπανιο ολο τον χειμωνα δεν κυνδινευεις να αρωστησεις ποτε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Eσενα αμα εχεις τετοια θελγητρα οπως στο αβαταρ σου
ειμαι σιγουρος οτι σε συμπαθουν ολοι !!!!!
τα του αβαταρ δεν ειναι δικα μου...και τα δικα μου ομως ωραιοτατα ειναι ;)λες γι'αυτο να εχω πολλους φιλους αντρες? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom