marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ω τον κυριο πορνοπαππου..........................................................αναμένεται νέα υποβάθμιση πουτσοδοτικής ικανότητας σε -----junk!![]()
ω τον κυριο πορνοπαππου..........................................................αναμένεται νέα υποβάθμιση πουτσοδοτικής ικανότητας σε -----junk!![]()
Γουατ ντου γιου μιν?Κι εσύ ανέβηκες.
Γράφεις και σεντόνια ρε πούστη μου γαμήθηκα στο σκρολ.
ότι γράφεις μεγάλα κείμενα στις κριτικές σου και μου πήρε ώρα να ψηφίσω σ όλες.Γουατ ντου γιου μιν?![]()
Ε μα να λεμε λεπτομέριες...ότι γράφεις μεγάλα κείμενα στις κριτικές σου και μου πήρε ώρα να ψηφίσω σ όλες.
Αφου ειμαι καψούρης...αντε μωρη κουφαλα σταματη παρε μια ψηφο ετσι για να μην κλαψωμουνιαζεις αλλα αλλαξε και κανενα σπιτακι ρε αδερφακι σε λιγο και για υπνο το βραδυ εκει θα πηγαινεις![]()
ελα ρε μλκ η λινα ειναι γυφτισσα δλδΑφου ειμαι καψούρης...
![]()
![]()
Υ.γ Που να παω ρε.... Στην αλλη που τραβαγε μυξες? Η στης γυφτησες της φωκαιας?![]()
![]()
![]()
Με την ξενια τι εγεινε?ελα ρε μλκ η λινα ειναι γυφτισσα δλδ
τωρα τι να σου πω οταν κατεβω για ερευνα αγορας θα σου πω![]()
ο νωντας τον ασπριζειΓλιτσα μηπως σε μαυριζει ο νωντας?![]()
![]()
![]()
οχι ξερω ποιος με μαυριζει και δεν ειναι σε αυτο το θρεντ...Γλιτσα μηπως σε μαυριζει ο νωντας?![]()
![]()
![]()
ο foithths22opa τον ασπρίζει σίγουραο νωντας τον ασπριζει![]()
ο νωντας τον ασπριζει![]()
Με την ξενια τι εγεινε?![]()
ολοι για ασπρισμα τον εχουμε τον γλιτσαο foithths22opa τον ασπρίζει σίγουρα![]()
εσυ πολλα ξερεις μιστερ μοντοχι ξερω ποιος με μαυριζει και δεν ειναι σε αυτο το θρεντ...![]()
εχει πεσει η περιοχηΝταξ, υπάρχει η χριστίνα, η μουνάρα που πειρα χτες και το μιλφ η Αντριάννα για ξεχαρμάνιασμα...
Να ταν και το μαρακι και η Αννα...
:'( :'( :'( :'(
μολις κανω σκαουτινγκ θα σου πω αλλα ειπα η λινα μου γυαλισε στο ματι παντως![]()
οπωσδηποτε αλλα βαριεμαι να ανεβαινω πανωΒαρε πρεπει να αδιάσεις....![]()
![]()