boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγω δεν εχω μωρη!
ναι καλά, εσύ έχεις εδώ και μια βδομάδα...
εγω δεν εχω μωρη!
εκτος απο νευρα απο οτι ξερω στις γυναικες φερνει και πολλες καυλες η αναμονη της περιοδου.![]()
![]()
![]()
![]()
ποσα ξέρεις γατούληεκτος απο νευρα απο οτι ξερω στις γυναικες φερνει και πολλες καυλες η αναμονη της περιοδου.![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε..μου τελειωσε προχτες...ναι καλά, εσύ έχεις εδώ και μια βδομάδα...
για ριχτοοχι ρε..μου τελειωσε προχτες...
αλλα αμα σου πω τι μου εκανε θα με δικαιολογησετε ολοι...
ναι καλά, εσύ έχεις εδώ και μια βδομάδα...
γιατί έχει μουνί?στερφα ειναι αυτη, δεν εχει περιοδους και τετοια
τι μαγαζι?λοιπον λογικη απορια:μου λες να κανω κατι!βλεπεις οτι το κανω λαθος.δε μου το λες?!
καθαριζω ΟΛΟ το μαγαζικαι μολις τελειωνω μου λεει οτι δε το εκανα καλα κ να το ξανακανω!
και το ξανακανα...
λοιπον λογικη απορια:μου λες να κανω κατι!βλεπεις οτι το κανω λαθος.δε μου το λες?!
καθαριζω ΟΛΟ το μαγαζικαι μολις τελειωνω μου λεει οτι δε το εκανα καλα κ να το ξανακανω!
και το ξανακανα...
καφετι μαγαζι?
αφού είσαι ακαμάτρα...
ή εναλλακτικά, σου κάνει εκπαίδευση αλά μίστερ μιγιάκι, γουάξ οοοον γουάξ οοοοφ
λουκι σε αφηνει ο αντρας σου και δουλευεις;λοιπον λογικη απορια:μου λες να κανω κατι!βλεπεις οτι το κανω λαθος.δε μου το λες?!
και το ξανακανα...
:o :o :o :o :o :o :o :oλουκι σε αφηνει ο αντρας σου και δουλευεις;
γτ ρε να μην την αφηνει?λουκι σε αφηνει ο αντρας σου και δουλευεις;
πωπω τι μου θυμισες μικρος ειχα ψιχωση με την ταινια,και το εκμεταλευτικε ο θειος μου να του κερωσω το αμαξι,αλλα με τις κινησεις μου μπηκε κερι στο ματι και εγινε της πουτανας.αφού είσαι ακαμάτρα...
ή εναλλακτικά, σου κάνει εκπαίδευση αλά μίστερ μιγιάκι, γουάξ οοοον γουάξ οοοοφ
γιατι η θεση της γυναικας ειναι στο σπιτι,να πλενει πιατα,να φτιαχνει φαι,να μας φερνει τις παντουφλεςγτ ρε να μην την αφηνει?![]()
πωπω τι μου θυμισες μικρος ειχα ψιχωση με την ταινια,και το εκμεταλευτικε ο θειος μου να του κερωσω το αμαξι,αλλα με τις κινησεις μου μπηκε κερι στο ματι και εγινε της πουτανας.
γτ ζητησα αδεια?!γτ ρε να μην την αφηνει?![]()
λοιπον λογικη απορια:μου λες να κανω κατι!βλεπεις οτι το κανω λαθος.δε μου το λες?!
και το ξανακανα...